Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Κυβερνητικές πηγές απαντούν στον Καραμανλή: Κινήθηκαν αμέσως όλες οι διαδικασίες για την υπόθεση Ανδρουλάκη

Απάντηση στα όσα είπε από τα Ανώγεια ο Κώστας Καραμανλής για τους χειρισμούς στις παρακολουθήσεις έδωσαν κυβερνητικές πηγές.

Καραμανλής: Κάθαρση με άπλετο φως για τις υποκλοπές

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε θεσμικά για τις υποκλοπές σε εκδήλωση μνήμης για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη στην Κρήτη, εκτιμώντας ότι το να προκλήθηκαν τα γεγονότα αυτά από κυβερνητική πρωτοβουλία είναι αδιανόητο.

ΔΥΠΑ – επίδομα 1.000 ευρώ για ανέργους: Έως σήμερα η υποβολή αιτήσεων – Ποιους αφορά

“Τέλος χρόνου ” για την υποβολή αιτήσεων που αφορά στο εκπαιδευτικό επίδομα των 1000 ευρώ από την ΔΥΠΑ για συγκεκριμένες κατηγορίες ανέργων .

Νίκος Ανδρουλάκης: Ήθελαν να με εκβιάσουν – Γιατί αρνούμαι την εξωθεσμική ενημέρωση

Ο εκβιασμός ήταν ο στόχος της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, όπως δήλωσε σήμερα ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Ανατροπή! “Παγώνει” την προφορική συμφωνία με Κανέδα ο Άρης, εξετάζεται κι άλλη περίπτωση ξένου προπονητή

Ανατροπή! “Παγώνει” την προφορική συμφωνία με Κανέδα ο Άρης, εξετάζεται κι άλλη περίπτωση ξένου προπονητή για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Κατερίνα Νοτοπούλου: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει, οι ξενοδόχοι αγωνιούν

Με δήλωσή της η Κατερίνα Νοτοπούλου αμφισβήτησε ότι οι αυξημένοι τζίροι στην εφετινή τουριστική σεζόν θα μεταφραστούν σε κέρδη καατηγορώντας τον Βασίλη Κικίλια για προσπάθεια αντιπερισπασμού.

Σε ενεργειακό συναγερμό η Ευρώπη: Η Gazprom έκλεισε τη στρόφιγγα του Nord Stream

Την πλήρη αναστολή των παραδόσεων φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream 1 στην Ευρώπη ανακοίνωσε η Gazprom εξαιτίας των εργασιών συντήρησης που θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. "Προετοιμασμένη" δηλώνει η Γερμανία.

Υποκλοπές: Την ΑΔΑΕ επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας

Επίσκεψη στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών πραγματοποιεί το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΕΕ: Ειδική ακρόαση και διερεύνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Στο μικροσκόπιο του Ευρωκοινοβουλίου η υπόθεση των υποκλοπών στην Ελλάδα, μετά την απόφαση για αποστολή αντιπροσωπίας στην Αθήνα και τη διεξαγωγή ειδικής ακρόασης στις 8 Σεπτεμβρίου.