Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Ο Μητσοτάκης απογείωσε τα χρέη της ΝΔ προς τις τράπεζες κατά 78% - Στα 381,3 εκατ. ευρώ το «φέσι»

Το ημερολόγιο έγραφε 3 Μαρτίου του 2016 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίαζε το σχέδιο της οικονομικής εξυγίανσης της Νέας Δημοκρατίας, με το σύνθημα «βάζουμε τάξη στο σπίτι μας».

Εξαφάνισαν όνομα πολιτικού από έγγραφο των ΗΠΑ για Novartis - Η καταγγελία Τουλουπάκη

Σε νέα σοβαρή καταγγελία για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis, με ενδείξεις κουκουλώματος και εξαφάνισης κρίσιμων στοιχείων, προχώρησε η υπεράσπιση της πρώην Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, που αρχικά είχε επιφορτιστεί με τις έρευνες για το σκάνδαλο.

Ευλογιά των πιθήκων: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για ύποπτο κρούσμα

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές καθώς ένα ύποπτο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (2/6).

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη

Δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη Μυτιλήνη.

Κυριάκος Πιερρακάκης – Παρουσίασε την ψηφιακή στρατηγική της Ελλάδας στον Λευκό Οίκο

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, όπου παρουσιάζει την ψηφιακή στρατηγική της Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στο gov.gr και την πλατφόρμα εμβολιασμού.

Καραμανλής: «Είμαι παρών» - Τα μηνύματα στον Μητσοτάκη, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη

«Είμαι παρών» δήλωσε με καθαρά …καραμανλικό τρόπο προς πάσα κατεύθυνση ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με τη χθεσινή του ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής,

Πρόγραμμα για την Ελλάδα ύψους 50 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του κτηνοτροφικού τομέα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ελληνικό πρόγραμμα ύψους 50 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του κτηνοτροφικού τομέα στο πλαίσιο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.