Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Έκτακτη συνεδρίαση του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών κάλεσε ο Τσαβούσογλου για το Καζακστάν

Την Τρίτη, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών συγκαλεί για την Τρίτη 11 Ιανουαρίου ο Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ

Σχολεία: Με το «καλημέρα» περίπου 6.500 εκπαιδευτικοί σε καραντίνα

Περίπου 6.500 είναι συνολικά οι εκπαιδευτικοί που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σχολεία τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ελεύθερος ο Νόβακ Τζόκοβιτς: Έξαλλες σκηνές πανηγυρισμού και επεισόδια

Η νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς στο δικαστήριο, σήμερα, έδωσε το έναυσμα για έντονους πανηγυρισμούς έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται τις τελευταίες 5 μέρες ο Σέρβος τενίστας.

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει την ανοσία αγέλης και όποιος επιβιώσει"

Όταν σε όλη την Ευρώπη τα σχολεία ανοίγουν με ειδικά πρωτόκολλα στην Ελλά η κυβέρνηση αγνοεί τη ζοφερή πραγματικότητα και την αγωνία των γονιών, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πλειστηριασμοί: Παίρνουν “φωτιά” με το… καλημέρα της νέας χρονιάς – Πάνω από 1.100 ακίνητα στο «σφυρί» αυτή την εβδομάδα

«Φωτιά» πήραν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς. Μόνο γι’ αυτή την εβδομάδα που έρχεται προγραμματίζεται να βγουν «στο σφυρί» ακίνητα κάθε είδους, οικόπεδα, κατοικίες, χώροι στάθμευσης, βιομηχανικοί χώροι ακόμη και ξενοδοχεία.

Τραγικός επίλογος στις Σέρρες: Εντοπίστηκε νεκρός ο ψαράς που ήταν αγνοούμενος

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του 57χρονου ψαρά που αγνοούνταν στις Σέρρες.