Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Φραστικός προπηλακισμός της Αλ Σάλεχ από τον Νάσο Αθανασίου

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον φραστικό προπηλακισμό στελέχους του ΠΑΣΟΚ από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της

ΣΕ 4.540 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014...

Σε 4.540 προσλήψεις εποχικών και μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το Δημόσιο μέσα στους πρώτους μήνες του 2014. Σύμφωνα με δημοσίευμα
του Ελεύθερου Τύπου, οι προσλήψεις θα γίνουν σε όλους τους κλάδους του Δημοσίου, από παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία και μουσεία έως και δήμους, εφορίες και Λιμενικό Σώμα.

ΠΑΣΟΚ: 4 μέτρα για την αιθαλομίχλη

«Το οξύ πρόβλημα  της αιθαλομίχλης είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, περιγράφοντας μια δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος:

Πού πέρασαν τη γιορτή των Χριστουγέννων οι πολιτικοί αρχηγοί

Αλλοι στην Αθήνα, άλλοι στην επαρχία και άλλοι στον… Κορυδαλλό. Κάπου εκεί πέρασαν τα Χριστούγεννα οιπολιτικοί αρχηγοί. Ο μόνος από την πολιτειακή ηγεσία της χώρας που βγήκε εκτός Ελλάδος ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος πήγε στη Γερμανία για να περάσει τις γιορτές με  την οικογένειά του καθώς οι δυο του κόρες ζουν εκεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει Σακοράφα για το Δήμο Αθηναίων

Επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ακόμη παρθεί αποφάσεις για τις υποψηφιότητες στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η Σοφία Σακοράφα είναι η επικρατέστερη να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έγινε σχετική συζήτηση στην

Τα σκάνδαλα «ρίχνουν» την τουρκική λίρα

Ο βασικός δείκτης του χρηματιστηρίου αξιών Κωνσταντινούπολης σημείωνε πτώση 3% μετά την παραίτηση τριών υπουργών της κυβέρνησης του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK) εξαιτίας ενός σκανδάλου διαφθοράς και την δήλωσε του ενός ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί και ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτοί είναι οι πιο ελκυστικοί κλάδοι για επενδύσεις το 2014

Τις πιο προσοδοφόρες επενδύσεις για το 2014 εντόπισε η Bank of America Merrill Lynch, η οποία επισημαίνει ότι η Ευρώπη είναι η πιο ελκυστική περίπτωση για τους επενδυτές, με την Ιαπωνία να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και τις ΗΠΑ την τρίτη.
Η BoA, στην έρευνα που έκανε σε 237 fund μανατζερ, διαπιστώνει πως οι

Τι αναφέρει το ΑΠΘ για τις επιπτώσεις της αιθαλομίχλης: Δεν υπάρχουν ασφαλή όρια έκθεσης

«Η εκρηκτική αύξηση της αιθαλομίχλης αυτές τις ημέρες αναδεικνύει τόσο τις τρομερές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων που προκαλούν οι μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, όσο και την αδιέξοδη ενεργειακή, οικιστική και αναπτυξιακή μεταπολεμική στρατηγική στη χώρα μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΠΘ.

Ανασχηματισμός με αντικατάσταση 10 υπουργών στην Τουρκία

Σε μεγάλης κλίμακας ανασχηματισμό, στον οποίο αλλάζουν χέρια 10 υπουργικά χαρτοφυλάκια, προχώρησε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οκτώ ημέρες μετά το ξέσπασμα πολύκροτου σκανδάλου διαφθοράς που έχει προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στην συντηρητική κυβέρνησή του.
Μεταξύ των υπουργών που αντικαθίστανται είναι, όπως αναμενόταν, οι υπουργοί Οικονομίας, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, οι οποίοι νωρίτερα την Τετάρτη ανακοίνωσαν την παραίτησή τους, έχοντας εμπλακεί μέσω των υιών τους στο

"ΠΝΙΓΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άλλη μια νύχτα ασφυξίας γνώρισε χθες το βράδυ, ανήμερα Χριστούγεννα, ηΘεσσαλονίκη, καθώς η αιθαλομίχλη «έπνιξε» την πόλη παρά τις εκκλήσεις και τα μέτρα που επέβαλε η αντιπεριφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τον
περιορισμό της χρήσης τζακιών προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η ατμόσφαιρα.

Λέει "ναι" ο Γιαννάκης στον Άρη;

Θετικός είναι ο Γιαννάκης στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Άρη μετά από 20 χρόνια! Σύμφωνα με πληροφορίες του "onsports.gr" ο «Δράκος» αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να επιστρέψει στον σύλλογο, που έγραψε ιστορία ως παίκτης και κατέκτησε 7 Πρωταθλήματα Ελλάδας και 6 Κύπελλα, παρότι γνωρίζει ότι η οικονομική κατάσταση στον Άρη είναι προβληματική.