Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Αιχμές Βενιζέλου: Περάσαμε μια εποχή φλερτ με τη Χρυσή Αυγή

«Οι επιπτώσεις της απόφασης για τη ‘Χρυσή Αυγή’ – τα πολιτικά δικαιώματα των καταδικασθέντων», ήταν το θέμα διαδικτυακής δημόσιας συζήτησης, που διοργάνωσε τη Δευτέρα ο Κύκλος Ιδεών.

Μιχάλης Καρχιμάκης :Οταν τα πλακώνει η φοβέρα και η σιωπή,η Δημοκρατία πάει περίπατο


Δυστυχώς ,όλα τα παράδοξα συμβαίνουν εδώ.
Οι πολλοί, μικροοφειλέτες των τραπεζών απειλούνται και διώκονται.

Διπλωματικό μπαράζ: Διάβημα στην Τουρκία, επιστολή σε Πομπέο, επίκληση αμυντικής συνδρομής της ΕΕ

Σε διπλωματική αντεπίθεση για την καταγγελία των πρωτοφανών και κλιμακούμενων παραβατικών ενεργειών της Τουρκίας, με τελευταία τον χάρτη για την επέκταση της τουρκικής περιοχής έρευνας και διάσωσης, περνά η Ελλάδα.

Συντάξεις: Αυξήσεις για 1 εκατομμύριο δικαιούχους - Ποιους αφορά

Αυξήσεις από 0,85% έως και 13,5% θα δουν στις συντάξεις τους 1 εκατ. δικαιούχοι με τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης που θα ισχύσουν για όλους όσοι έχουν χρόνο ασφάλισης από 30 έτη και άνω.

Επίδομα θέρμανσης: Ναι στο φυσικό αέριο - Όχι για ηλεκτρικό και καυσόξυλα

Στην επιδότηση και του φυσικού αερίου αλλά όχι του ηλεκτρικού και των καυσόξυλών φαίνεται πως καταλήγει το οικονομικό επιτελείο για το φετινό επίδομα θέρμανσης.

Κοινή δήλωση Χαρίτση, Αχτσιόγλου, Ξανθού: "Σκανδαλώδης ρύθμιση της κυβέρνησης προς όφελος των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών"

Οι Αλέξης Χαρίτσης, Εφη Αχτσιόγλου και Ανδρέας Ξανθός κατηγόρησαν την κυβέρνηση για σκανδαλώδη ρύθμιση προς όφελος των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών.

Ανατροπές στα όρια ηλικίας: Οι πέντε κατηγορίες ασφαλισμένων που "σώζονται"

Υπάρχουν πέντε κατηγορίες ασφαλισμένων που “σώζονται” από τις αλλαγές που θα γίνουν από την 1η Ιανουαρίου 2022 στο συνταξιοδοτικό σύστημα και συγκεκριμένα στα όρια ηλικίας. 

ΟΑΕΔ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για τους 3.000 ανέργους με 100% επιδότηση

Από σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στη 1 μ.μ. μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr) για να συμμετάσχουν στο νέο «ειδικό πρόγραμμα προεργασίας για 3.000 ανέργους

Ελεύθεροι οι μαθητές που συνελήφθησαν στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο - Χειροκροτήματα για τον 14χρονο

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οκτώ μαθητές, που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο, στο κέντρο της Αθήνας, την περασμένη Πέμπτη.

Στρατιωτική θητεία: Οριστικό το 12μηνο - Από ποια ΕΣΣΟ θα ξεκινήσει η αύξηση

Η αύξηση της στρατιωτικής θητείας θεωρείται πλέον οριστική, μετά και τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας