Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Περιμένουν το «ναι» από τον Χατζηνικολάου

Την καταφατική απάντηση του προπονητή του Ηρακλή, Γιάννη Χατζηνικολάου αναμένουν στον Άρη, για την κάλυψη της κενής θέσης του προπονητή, μετά την σημερινή παραίτηση του Γιάννη Μιχαλήτσου.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου που μετράει μόλις ένα μήνα στο τιμόνι του Ηρακλή, μελετά την πρόταση που του έγινε, δεν έχει αντίρρηση να μετακινηθεί στον πάγκο της πρώην ομάδας του, αλλά θέλει και

Χαμός στη Βουλή για την Ιερισσό

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων σημειώθηκε στη Βουλή, με αφορμή τα επεισόδια της Ιερισσού. Η ΝΔ επέμεινε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει

"καθεστώς ανομίας σε κανένα σημείο", ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν να αποσυρθούν αμέσως τα ΜΑΤ από την περιοχή. Να πέσουν οι τόνοι ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, σεβασμό στη

Τσαυτάρης: Πιστεύουμε στην συνέργεια γεωργίας-τουρισμού

tsaytaris-pisteuoyme-stin-synergeia-georgias-toyrismouΤην συνάρτηση της γεωργίας με τις ίδιες κλιματικές συνθήκες όπως και ο τουρισμός, με τον ήλιο και την θάλασσα, την παράδοση και τον πολιτισμό, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος επισκέφθηκε την διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου, μαζί με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Συνάντηση Βενιζέλου με ομάδα φοιτητών της Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Επιστημών των Παρισίων


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα συνάντηση και συζήτηση με ομάδα φοιτητών που μετέχουν στο ερευνητικό πρόγραμμα "Babel Initiative: Grèce 2013" της Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Επιστημών των Παρισίων, μετά από σχετικό αίτημα της.

Βενιζέλος προς τρόικα: Η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα


Περίπου μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με την τρόικα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους και στο τραπέζι τέθηκαν σχεδόν όλα τα καυτά ζητήματα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε στους τροικανούς ότι η χώρα δεν αντέχει άλλα μέτρα, δεν τα αντέχει η κοινωνία, δεν τα αντέχουν οι πολίτες είπε χαρακτηριστικά.

Παρέμβαση ΠΑΣΟΚ για τις Σκουριές…



Η Αστυνομία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το μέτρο και με τη στάση της να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους ο μόνος δρόμος είναι ο διάλογος και η συνεννόηση, τόσο ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις όσο και στην  κοινωνία.
Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει τη βία, επιμένει στην ανάγκη σεβασμού της νομιμότητας, αλλά γνωρίζει ότι μόνο με ψύχραιμες κινήσεις μπορεί

Σύσκεψη αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσ/νίκης για την Ιερισσό...


Σε σύσκεψη καλεί αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγής Γιαννάκης, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά τη σημερινή ένταση στην Ιερισσό.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο  διευθυντής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής, ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας και εκπρόσωποι του Συντονιστικού Οργάνου των κατοίκων της περιοχής με τους δικηγόρους τους.

Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ!

Ο Εμίρης του Κατάρ Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani, γνωστός και ως ο εμίρης με τις παντόφλες, μετά την αγορά 6  νησιών στο Ιόνιο, επεκτείνει τις αγορές του και στο Αιγαίο. Στο πλαίσιο των επενδύσεων ύψους 40 εκατομμυρίων

ευρώ που ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει η μικτή επιτροπή Συνεργασίας Ελλάδας - Κατάρ μέσω του Ελληνο-Καταριανού Fund υπό την προεδρία του υφυπουργού

Έπεσε στα "μαλακά" ο Άρης για τα επεισόδια στη Βέροια

Στα «πούπουλα» ο Άρης, ο οποίος καλείται να πληρώσει 30.000 ευρώ για τα επεισόδια που
προκάλεσαν οι οπαδοί του στο παιχνίδι με τη Βέροια. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με το onsports.gr, ότι οι κίτρινοι θα αγωνιστούν κανονικά με κόσμο στην προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League: Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω

"Ενεργειακή" συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας εγκρίθηκε σήμερα από τη Βουλή

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια τη Βουλής, η κύρωση της Συμφωνίας του
Μνημονίου Κατανόησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, για συνεργασία στον τομέα της Ενέργειας. Ο αγωγός "ITGI", παραμένει στα έργα κοινού ενδιαφέροντος με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως επισημαίνει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Α. Παπαγεωργίου.
"Τα μνημόνια κατανόησης που υπογράφονται μεταξύ των κρατών