Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Καταγγέλουμε τις εκδικητικές απολύσεις και διώξεις Συνδικαλιστών της Μαλαματίνα με τις πλάτες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

 

Η διοίκηση της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ προχώρησε σήμερα στην απαράδεκτη και εκδικητική παράνομη απόλυση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Γιάννη Φραγγίδη και του προέδρου του

Ευάγγελος Βενιζέλος: Ετοιμάζει μεγάλο αντικυβερνητικό Συνέδριο – Από ποιους «γαλάζιους» δέχεται επίθεση

Έτοιμος για ένα μεγάλο συνέδριο που θα γίνει 3 και 4 Οκτωβρίου ετοιμάζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οργή της αντιπολίτευσης για τη μελέτη Λύτρα: Εκτεθειμένο το Μαξίμου για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ

Τρομακτικά υψηλό ήταν το ποσοστό των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους χτυπήμενοι από την Covid-19 χωρίς να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ. Οργισμένες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

“Βόμβα” Ν. Μαραντζίδη: «Κριτήρια μαφίας στη λειτουργία της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Τέτοιους χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι εύκολο να ειπωθούν. Ομως, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Νίκος Μαραντζίδης δεν διστάζει.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες δείχνουν αμερικανικό σαμποτάζ στους δύο αγωγούς

Η επόμενη ημέρα των διαρροών στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream της Βαλτικής βρίσκει την Ευρώπη ιδιαίτερα προβληματισμένη και τη Ρωσία να ψάχνει και αυτή με τη σειρά της τους σαμποτέρ.

Συγκλονιστικό: Διάσημος καθηγητής ανοσολόγος εξετάζει την πιθανότητα να εντάθηκε ο καρκίνος του μετά την 3η δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού

Η 3η δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού χειροτέρεψε τον καρκίνο διάσημου γιατρού;

Προσλήψεις: Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Μάρτιο του 2023 για χιλιάδες θέσεις-Η διαδικασία

Από τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ θα δημιουργηθεί μια «δεξαμενή» επιτυχόντων, από την οποία οι φορείς θα αντλούν το προσωπικό που αιτούνται αμέσως μετά την έγκριση της σχετικής προκήρυξης, χωρίς να απαιτείται η σημερινή διαδικασία.

Αλέξης Τσίπρας καλεί ΕΕ για τις υποκλοπές

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναμένεται να θέσει σε ανώτατο επίπεδο το θέμα των υποκλοπών, καταγγέλλοντας στην ΕΕ την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το Ευρωκοινοβούλιο τιμά τον Μανώλη Γλέζο - Εκδήλωση μνήμης με Τσίπρα και Ανδρουλάκη

Με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00 (τοπική ώρα) στο Ευρωκοινοβούλιο η εκδήλωση μνήμης για τον Μανώλη Γλέζο και η ονοματοδοσία αίθουσας με το όνομα του ήρωα της ελληνικής εθνικής αντίστασης.

Πώς θα χάσει η ΝΔ τις μονοεδρικές

Αν η κυβέρνηση θα αποφασίσει τελικά να γίνουν οι εκλογές με βάση τα νέα δεδομένα της απογραφής του 2021 στις εφτά μονοεδρικές περιφέρειες