Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Δημοσκόπηση Alpha: Τι λένε οι Έλληνες για την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία – Ανησυχία για την Τουρκία

Στη δημοσκόπηση του Alpha για την εταιρεία ABACUS οι πολίτες απάντησαν σε θέματα της επικαιρότητας, όπως η ακρίβεια και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, για τα άμεσα μέτρα για να μη γίνει η κρίση ανθρωπιστική τραγωδία

Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, για τα άμεσα μέτρα που πρέπει αν ληφθούν για να μη γίνει η κρίση ανθρωπιστική

Πέφτουν στην ανάγκη του Μαδούρο οι ΗΠΑ…

Στην ανάγκη πείθονται και οι θεοί. Κι αφού οι ΗΠΑ χρειάζονται πετρέλαιο, αλλά αποφάσισαν να σταματήσουν τις εισαγωγές από την Ρωσία, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, πρέπει να κοιτάξουν αλλού.

Κορονοϊός: 23.335 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα - 61 νεκροί και 360 διασωληνωμένοι

23.335 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. 360 διασωληνώσεις, 61 θάνατοι συμπολιτών μας από κορονοϊό. Ποια είναι η κατάσταση σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Αλέξης Τσίπρας: Η χώρα χρειάζεται άμεσο επανασχεδιασμό της Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής

Τη λήψη μέτρων κατά της ακρίβειας ζητά με δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως οι επιλογές του στην ενέργεια "έχουν αφήσει την κοινωνία, την οικονομία και τους πολίτες έρμαιο της κρίσης".

Super League: Αυτό είναι το πρόγραμμα των πλέι οφ

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League που άρχισε στις 16:00 επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία της κανονικής περιόδου 2021-22.

Η παγκόσμια κρίση του 2022 θα είναι επισιτιστική - «Καμπανάκι» από τον ΟΗΕ

Οι αρμόδιοι έχουν ήδη προειδοποιήσει για τη νέα κρίση. Ενδεικτικά, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP) του ΟΗΕ, Ντέιβιντ Μπίσλεϊ, είπε ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη τις

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για πλαφόν κερδών στην ενέργεια

Για θράσος από μέρους του Κυριάκου Μητσοτάκη να μιλά για πλαφόν στα κέρδη στην ενέργεια, όταν τόσο καιρό το αρνείται και έχει επιτρέψει το όργιοαισχροκέρδειας αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εφιαλτική εκτίμηση για τη βενζίνη: Στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως το τέλος της εβδομάδας – “Ζαλίζει” η τιμή της στα νησιά

Στην εφιαλτική εκτίμηση ότι έως το τέλος της εβδομάδας, αρχής της επόμενης, η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης θα “σκαρφαλώσει” στα 2,5 ευρώ το λίτρο εξέφρασε