Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο Καραμανλής αντί να πιέσει τους αναδόχους για τα έργα ασφαλείας, τους αποζημίωνε»

«Την ώρα που η ανάδοχος εταιρεία δεν προχωρούσε ούτε βήμα το έργο για την τηλεδιοίκηση, ο κ. Καραμανλής αντί να τους πιέζει να ολοκληρώσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, τους έδινε και αποζημίωση για να τους επιβραβεύσει», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Προσλήψεις αναπληρωτών 2023: Αυτή τη Δευτέρα ξεκινούν τα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια

Έως 20 Μαρτίου οι αιτήσεις στα εξ αποστάσεως Μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών από ΑΕΙ που έχει παιδαγωγικό τμήμα το οποίο πληροί τις προυποθέσεις για μοριοδότηση εκπαιδευτικών

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα φαρμάκου για την καρδιά

Την ανάκληση της παρτίδας 22J27A3 του φαρμακευτικού προϊόντος BREVIBLOC 10MG/ML (Διάλυμα για έγχυση) λόγω διαρροών που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια εσωτερικής επανεξέτασης αποφάσισε ο ΕΟΦ.

Γιατί δεν καταργήθηκε ακόμα η ώρα - Πότε αλλάζει τελικά

Στις 26 Μαρτίου 2023, αλλάζει η ώρα με τα ρολόγια να γυρίζουν μία ώρα μπροστά καθώς θα περάσουμε στη θερινή ζώνη.

Εκλογές 2023: Αντιδήμαρχος μεγάλου δήμου με αδικαιολόγητα... 800.000 ευρώ κόβεται από τα ψηφοδέλτια

Για κακουργήματα ελέγχεται αντιδήμαρχος μεγάλου, κεντρικού δήμου της χώρας, με βάση πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος, που εδώ και αρκετές μέρες έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Το Υπ. Παιδείας έκλεισε το ελληνικό σχολείο στις Βρυξέλλες - Αδιαφορούσε επί πέντε μήνες

H γενικότερη απαξίωση της εκπαίδευσης των Ελλήνων της διασποράς αποτυπώνεται στις ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας στο ζήτημα του Κεστεκίδειου σχολείου στις Βρυξέλλες που έκλεισε σε μία νύχτα χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Συντάξεις και επίδομα προσωπικής διαφοράς: Πληρωμές την εβδομάδα μετά την 25η Μαρτίου

Εβδομάδα πληρωμών… μετά την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, όταν και πέρα από τις τακτικές πληρωμές στις συντάξεις θα καταβληθεί και η έκτακτη ενίσχυση των 200 έως και 300 ευρώ: