Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Στις 16 Μαρτίου οι διερευνητικές επαφές Αθήνας - Άγκυρας

Ο 62ος γύρος διερευνητικών επαφών Αθήνας και Άγκυρας θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου στην Αθήνα.

Του Γιώργου Λακόπουλου : Η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά - Η πολιτική αποτυχία και η ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του συστήματος Μητσοτάκη ωθεί στη ΝΔ στα άκρα

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο αείμνηστος Σπύρος Λιναρδάτος έγραψε- στο «Βήμα» -ότι «η Δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά». Από τότε, πλην της περιόδου του Κώστα Καραμανλή, επιβεβαιώθηκε πολλές φορές.

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στο διχασμό – Να σταματήσει εδώ

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το περιεχόμενο του διαγγέλματος μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, όπου "επέλεξε να επιτεθεί σε νέους και οικογενειάρχες, έχοντας αποτύχει παταγωδώς στην αποστολή του".

Κορονοϊός: 2.633 νέα κρούσματα - 479 οι διασωληνωμένοι - 43 νεκροί σε 24 ώρες

Σε υψηλά επίπεδα, αλλά μειωμένα σε σύγκριση με χθες, παραμένουν τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, ενώ

Εξοικονομώ- Αυτονομώ: Ανατροπές στον νέο κύκλο - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για εργασίες στο σπίτι

Ανατροπές έρχονται στον νέο κύκλο Εξοικονομώ - Αυτονομώ, καθώς υιοθετείται μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία στις επιδοτήσεις για «μαστορέματα» στο σπίτι: Η λογική του «όποιος πρόλαβε…

Θοδωρής Ζαγοράκης: Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ με ανάρτησή του στο facebook, θέλοντας παράλληλα να στείλει ενωτικό μήνυμα για τις εκλογές της ΕΠΟ, στις 27 Μαρτίου.

Εμπάργκο του ΚΚΕ στην εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΪ μετά την κόντρα Κανέλλη-Οικονόμου

Το ΚΚΕ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα συνέβησαν το πρωί στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, με την βουλευτή του κόμματος Λιάνα Κανέλλη.