Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη Γεννηματά συγκαλεί ΚΟ και Πολιτικό Συμβούλιο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη ΓεννηματάΤα όργανα του Κινήματος Αλλαγής, συγκαλεί η Φώφη Γεννηματά ενόψει της Οργανωτικής Συνδιάσκεψης και μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις.Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα (24-28/2) θα συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής ενώ το Πολιτικό

Τσοβόλας για Προανακριτική: Η πλειοψηφία δεν σέβεται τα στοιχειώδη δικαιώματα του Παπαγγελόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσοβόλας για Προανακριτική: Η πλειοψηφία δεν σέβεται τα στοιχειώδη δικαιώματα του ΠαπαγγελόπουλουΤην οργή του Δημήτρη Τσοβόλα, συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, προκάλεσε η απόρριψη από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης του αιτήματος για εξαίρεση του εισηγητή της ΝΔ, Θανάση Πλεύρη από την Επιτροπή.

Του Δημήτρη Σακελλάρη : Για τη νίκη στις επόμενες εκλογές

Αποτέλεσμα εικόνας για Του Δημήτρη Σακελλάρη
Ο πρώτος στόχος που αναδείχτηκε ως αναγκαίο να επιτευχθεί άμεσα, μετά την ήττα σε αυτοδιοικητικές, ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές, ήταν η αντιστοίχιση του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνική εκλογική του βάση.
Ήταν καιρός να αντιληφθούν όλοι στο κόμμα ότι προϋπόθεση για τη διαμόρφωση

Κιλκίς: Στη «φάκα» υπάλληλος νοσοκομείου -Ζήτησε «φακελάκι» 500 ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κιλκίς: Στη «φάκα» υπάλληλος νοσοκομείου -Ζήτησε «φακελάκι» 500 ευρώΜία υπάλληλος του νοσοκομείου Κιλκίς συνελήφθη, κατηγορούμενη ότι απαίτησε «φακελάκι» 500 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει σε τακτοποίηση υπόθεσης, διοικητικής φύσεως, για λογαριασμό ασθενούς.

Ασφαλιστικό: Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή για τη σημερινή κινητοποίηση

Η Ολομέλεια της Βουλής (ΦΩΤΟ Αρχείου)
Το θέμα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για το ασφαλιστικό βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στη Βουλή για την κύρωση συμφωνιών της Ελλάδας με τη Γεωργία για την καταπολέμηση του εγκλήματος και της Ελλάδας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για την επανεισδοχή προσώπων που διαμένουν χωρίς άδεια.

ΚΙΝΑΛ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ
Στον αστερισμό της σύγχυσης αλλά και των αντιδράσεων που προκάλεσαν τα σενάρια περί προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ κινείται το Κίνημα Αλλαγής, εκπέμποντας μια εικόνα που απέχει από τις προσδοκίες της ηγεσίας και, κυρίως, της βάσης του κόμματος που δεν κρύβει την ανησυχία της για τα όσα συμβαίνουν.

Λιβύη: Οι δυνάμεις του Χάφταρ επιτέθηκαν σε τουρκικό πλοίο

Λιβύη: Οι δυνάμεις του Χάφταρ επιτέθηκαν σε τουρκικό πλοίοΤο λιμάνι της πρωτεύουσας της Λιβύης, της Τρίπολης, δέχθηκε επίθεση σήμερα, δήλωσε ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη Γασάν Σαλάμε, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο βίας στη μάχη για τον έλεγχο της έδρας της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της χώρας.

Τι αλλάζει για 4.000.000 ασφαλισμένους και συνταξιούχους – Κερδισμένοι και χαμένοι

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι αλλάζει για 4.000.000 ασφαλισμένους και συνταξιούχους – Κερδισμένοι και χαμένοιΣε τρεις ταχύτητες εντάσσονται τέσσερα εκατομμύρια ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι με βάση τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικού που κατατέθηκε χθες 17 Φεβρουαρίου στη Βουλή.
Εκτός από τους κερδισμένους και τους χαμένους, διαμορφώνεται και μια

Airbnb: Έρχονται πρόστιμα – Λήγει η προθεσμία για το Μητρώο Ακινήτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Airbnb: Έρχονται πρόστιμα – Λήγει η προθεσμία για το Μητρώο ΑκινήτωνΜέχρι τις 28 Φεβρουαρίου έχουν προθεσμία να υποβάλλουν στην ΑΑΔΕ την οριστικοποίηση του Μητρώου Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, όσοι διαθέτουν τα ακίνητά τους μέσω του Airbnb (κ.ά).Η οριστικοποίηση του Μητρώου είναι υποχρεωτική για όσους δραστηριοποιούνται στο Airbnb και σε

Αμερικανοί προβλέπουν πραξικόπημα στην Τουρκία - Τι απαντά ο Μπαχτσελί

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμερικανοί προβλέπουν πραξικόπημα στην Τουρκία - Τι απαντά ο ΜπαχτσελίΦήμες για νέα πιθανή απόπειρα πραξικοπήματος ενάντια στην Τουρκία διαδίδονται τις τελευταίες μέρες στη γείτονα χώρα. «Η φήμη για το πραξικόπημα είναι αχαριστία προς τον λαό. Αν υπάρχουν κάποιοι που σχεδιάζουν πραξικόπημα και θέλουν να στρέψουν τα όπλα εναντίον του λαού, να ξέρουν πως δεν θα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σύντομα η πρόσκληση για την εξισωτική αποζημίωση του 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕ:Την πρόθεσή του να προκηρύξει πρόσκληση για την εξισωτική αποζημίωση του έτους 2020 γνωστοποίησε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).
Πρόκειται για το Μέτρο 13 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς - Τι προβλέπει

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς - Τι προβλέπειΚατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το εν λόγω νομοσχέδιο προβλέπονται τα εξής:

Τσίπρας για μετασχηματισμό ΣΥΡΙΖΑ: Οποιος διαφωνεί, φεύγει και δεν υπονομεύει

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
"Η κριτική που ασκούμε στην κυβέρνηση είναι για το πώς το διαχειρίζεται, όχι για το ποιος φταίει. Αυτοί έλεγαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που έρχονται οι πρόσφυγες και

Του Γ. Λακόπουλου : Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει το όπλο του: καθαρές κουβέντες, καθαρές πολιτικές και καθαρές σχέσεις στον νέο φορέα ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Αποτέλεσμα εικόνας για Του Γ. ΛακόπουλουΧωρίς περιστροφές ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την πορεία προς το συνέδριο και τη μετεξέλιξη στο νέο πολιτικό φορέα ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία: «Να ανασυγκροτηθούμε οργανωτικά – Να διευρυνθούμε πολιτικά – Να μετασχηματιστούμε κοινωνικά».

Γιάννης Μαγκριώτης : Ο ΟΗΕ θα αναρτήσει την συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης, η Ελλάδα;


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο
Δυστυχώς, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του την συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης, απορρίπτοντας το ελληνικό αίτημα.
Το Τουρκολιβυκό μνημόνιο, για τον καθορισμό των ορίων της ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης, αποκτά την τυπική νομιμότητα που ήθελε ο Ερντογάν για