Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τους έπιασαν με κάλπικα 50ευρα στο Μαυρονέρι Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (17.01.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου, ένας υπήκοος Αλβανίας 42 ετών και μία ημεδαπή 27 ετών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. 
Ειδικότερα, στο Μαυρονέρι Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους

Σε νέο νευρικό κλονισμό οι ψεκασμένοι και ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αμυντικά έγγραφα! Ξεκουραστείτε λίγο παιδιά!

Νευρικό κλονισμό πάθανε οι ψεκασμένοι με την αποστροφή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την κατοχή αντίγραφων εγγράφων από το ΥΠΕΘΑ ..με σκοπό την τέλεση πραξικοπήματος όταν θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία!
Οι ανεξάρτητοι έλληνες εν χορώ με τους συριζαίους πήρανε σβάρνα τα κανάλια και ζητούσανε να πάρει θέση ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο αρχηγός της ΕΥΠ, το ΥΠΕΘΑ αλλά και το FBI ( το είπε κατά λέξη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νταυρής) ώστε να ελεγχθεί και να παραπεμφθεί ο (εκ νέου) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ… διότι «θα μας φάνε οι Τούρκοι εξαιτίας του Βενιζέλου» όπως είπε

Πάνο, άστο! Άστο σου λέμε....

Επί μέρες τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δίνουν καθαρά τον Π. Σκουρλέτη για τις διαρροές σχετικά με τη συμπερίληψη στη λίστα Λαγκάρντ ονομάτων του Β. Βενιζέλου. Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προσπάθησε να απαλλάξει τον Πάνο Σκουρλέτη από την κατηγορία, ούτε κάν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Υπουργό Οικονομικών συναντήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης- Βρίσκουν φόρμουλα για τα χρέη

Mε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα συναντήθηκε σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το θέμα των χρεών
της ΠΑΕ προς το δημόσιο και φαίνεται πως βρίσκεται η φόρμουλα για να λύσει το πρόβλημα ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το Olapaok, η λύση θα προκύψει με την καταβολή του πρωτογενούς χρέους της ΠΑΕ που φτάνει τα 11,5 εκ. ευρώ και μόλις αυτό γίνει αυτή θα απαλλαγεί από πρόστιμα και προσαυξήσεις. Η διαδικασία δεν θα αφορά βέβαια μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά θα γίνει μέσω νόμου για όλες τις ανώνυμες εταιρίες οι οποίες θα έχουν την διάθεση να πληρώσουν μετρητοίς όλο το

Το νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αποδέχθηκε σήμερα σχετική εισήγηση της Τράπεζας της Ελλάδος και υπέγραψε απόφαση για την ίδρυση μεταβατικού πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Στις αρχές Μαρτίου το Μνημόνιο της Κύπρου; ...



Η ενδεχόμενη δανειακή σύμβαση των διεθνών πιστωτών με την Κύπρο φαίνεται πιθανό να ολοκληρωθεί μόλις κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, έπειτα από
τις κυπριακές εκλογές το Φεβρουάριο, πάντως η Κύπρος δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας ως τότε, είπε στο πρακτορείο Reuters ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήμερα.

Στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας

 
Τετραήμερη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, από τις 22 έως τις 25 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τους οικονομολόγους Γιώργο Σταθάκη και Γιάννη Μηλιό, την υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής Ρένα Δούρου και τον διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου Νίκο Παππά. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα

ΔΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ «Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ θέτει σε κίνδυνο το πρόγραμμα και απειλεί την Ελλάδα με χρεοκοπία»


i-anodos-toy-syriza-thetei-se-kindyno-to-programma-kai-apeilei-tin-ellada-me-xreokopiaΤον κίνδυνο που προκύπτει για την εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος, από την άνοδο αντι-μεταρρυθμιστικών πολιτικών δυνάμεων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε χρεοκοπία την Ελλάδα, τονίζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα. Το Ταμείο κάνει λόγο για χρηματοδοτικό κενό ύψους 5,5 έως 9,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την περίοδο 2015-16, διαπιστώνει τεράστια απόκλιση από το στόχο εσόδων από τις

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ-ΜΑΙΜΟΥ...

Ενενήντα δύο κτηνοτρόφοι-μαϊμού στα Γρεβενά, οι οποίοι το 2008 επί υπουργίας Αλέξανδρου Κοντού πήραν παράνομα δάνεια με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου και με επιδοτούμενο το επιτόκιο σε ποσοστό 100%, θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών.
Οι κατηγορούμενοι, που θα δικαστούν τον ερχόμενο

Ο κ. Βενιζέλος ...βρήκε τον εαυτό του στη Βουλή


Ο κ. Βενιζέλος ...βρήκε τον εαυτό του στη Βουλή





Ο Ευ. Βενιζέλος, το προηγούμενο διάστημα, δεν έκρυβε τη δυσφορία του από τους συνομιλητές του για την αδρανοποίηση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών και την έλλειψη αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Θα σχημάτιζε άλλη άποψη η κοινωνία για το τι συμβαίνει στη χώρα αν μας άκουγε όλους στη Βουλή», έλεγε. Η ευκαιρία του δόθηκε στη συζήτηση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής σχετικά με τη «λίστα Λαγκάρντ». Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ανέδειξε την ισχυρή

Αντίο στον «πασά» της δημοσιογραφίας...



Η Τουρκία έχασε χθες ένα πολύ σπουδαίο δημοσιογράφο. Ο Μεχμέτ Αλί Μπιράντ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έφερε στη γείτονα αυτό που ονομάζουμε καλή δυτική, ερευνητική δημοσιογραφία. Ηταν ένας  δημοσιογράφος που λάτρευε την «επιτυχία της είδησης και του ρεπορτάζ».

Βρέθηκε το γονίδιο του ηγέτη

Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες -μεταξύ των οποίων ο Ελληνο-αμερικανός καθηγητής Νικόλας Χρηστάκης του πανεπιστημίου Χάρβαρντ- ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ένα γονίδιο που βοηθά τους ανθρώπους να γίνουν ηγέτες και γενικά να ξεχωρίσουν σε διευθυντικές θέσεις. Το λεγόμενο «γονίδιο του ηγέτη», με την ονομασία rs4950, δίνει στους ανθρώπους την τάση και την ικανότητα να αναλαμβάνουν αυξημένες ευθύνες.

Τέσσερις "μαϊμού" μοναχές συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη


Τέσσερις "μαϊμού" μοναχές συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη
Ειδικότερα, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη περιοχή των Συκεών από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έπειτα από αναζητήσεις, τέσσερις Ελληνίδες ηλικίας 42, 25, 29 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Τα δημόσια έργα είναι "παγωμένα" και οι εργολάβοι πληρώνονται!



Τα δημόσια έργα είναι "παγωμένα"  και οι εργολάβοι πληρώνονται!Συνέχισαν να αποζημιώνονται στο ακέραιο οι εργολάβοι που εμπλέκονται στα Δημόσια έργα, μολονότι μάλιστα τα έργα των αυτοκινητοδρόμων κατέρρευσαν και είναι παγωμένα...

για δύο χρόνια λόγω παύσης χρηματοδότησης.

Έρχονται νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων


Έρχονται νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων


Μέσω της αύξησης στο επικουρικό των ασφαλιστικών εταιρειών θα έρθει η νέα αύξηση στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων για όλους τους πολίτες…

Ειδικότερα, οι ασφαλιστικές εταιρείες καλούνται να αυξήσουν το επικουρικό κατά 50% και έτσι αναμένεται το κόστος να το μετακυλήσουν στους πολίτες.

Λαγκάρντ: Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα


Λαγκάρντ: Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον, επανέλαβε ότι η Ελλάδα έκανε σημαντικά βήματα και ότι επανακτά την εμπιστοσύνη για τις προοπτικές της χώρας, προσθέτοντας ότι πρέπει να γίνουν ακόμη αρκετά για τις μεταρρυθμίσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη δημοσιονομική προσαρμογή και την πάταξη της φοροδιαφυγής. 

Στο μικροσκόπιο 400.000 ειδικές συντάξεις


Στο μικροσκόπιο  400.000 ειδικές συντάξεις

Στο μικροσκόπιο του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας τίθενται 400.000 ειδικές συντάξεις, όπως συντάξεις χηρείας, άγαμων θυγατέρων κ.α.

Ήδη ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης έχει ζητήσει με έγγραφό του από όλα τα Ταμεία αναλυτικά στοιχεία για το πότε και με ποιο τρόπο θα γίνει η απογραφή των δικαιούχων συντάξεων χηρείας.

Κλείνουν την Εγνατία οι αγρότες της Ημαθίας


Κλείνουν την Εγνατία οι αγρότες της Ημαθίας
Κατεβαίνουν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες της Ημαθίας την Πέμπτη 24/1 στον κόμβο της Κουλούρας στη Εγνατία οδό στην Ημαθία.
Δείτε το βίντεο


Δρίτσας: Οι δηλώσεις Βενιζέλου γεννούν σοβαρά ερωηματικά


Δρίτσας: Οι δηλώσεις Βενιζέλου γεννούν σοβαρά ερωηματικά
Τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζελου χθες στη Βουλή, ότι «έχει», όπως ανέφερε, «ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία του στο υπουργείο Άμυνας» σχολίασε ο βουλευτής και υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Ο τύπος της Παρασκευής 18/1/2013


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Μόνο Παπακωνσταντίνου


Η εφημερίδα γράφει ότι "τελικά μόνο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παραπέμφθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή με ρεκόρ (265) ψήφων. Οπως η «δημοκρατία» προέβλεψε χθες, παίχτηκε «θέατρο σκιών», μια και Γ. Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Λ. Παπαδήμος τη γλίτωσαν, τουλάχιστον σε πρώτη φάση".

Τα παράδοξα της παραπομπής Παπακωνσταντίνου


Τα παράδοξα της παραπομπής Παπακωνσταντίνου
Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε κατά τη διάρκεια μυστικής ψηφοφορίας. την παραπομπή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Από την άλλη, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να μην παραπεμφθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά ούτε οι πρώην πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου και Λουκάς Παπαδήμος.

Με Συνολάκια και κοστούμια πλέον στη Βουλή


Με Συνολάκια και κοστούμια πλέον στη Βουλή
Τέλος στα στιλιστικά ατοπήματα των βουλευτών φαίνεται πως μπήκε μετά και τις πρόσφατες συστάσεις του Χρ. Μαρκογιαννάκη περί εφαρμογής ενδυματολογικού κώδικα στη Βουλή.

Πρώτη ημέρα χθες της εφαρμογής του ενδυματολογικού κώδικα και οι περισσότεροι βουλευτές, όχι όλοι βέβαια, άλλαξαν λουκ και στυλ θέλοντας και μη. Οι περισσότεροι άνδρες ήταν ντυμένοι με κοστούμια και γραβάτα και η πλειοψηφία των κυριών, φόραγε κάποιο σεμνό ταγιέρ ή ένα μακρύ φόρεμα.

Αντιπαράθεση Βενιζέλου - Τσίπρα για τα αμυντικά σχέδια


Αντιπαράθεση Βενιζέλου - Τσίπρα για τα αμυντικά σχέδια
Μια αποστροφή του λόγου του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπουργείο Αμύνης. Είναι δυνατόν να μην έχω; Πως πήγαινα στο ΝΑΤΟ, πως πήγαινα στην Ευρωπαϊκή Ένωση;», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος ενώ όταν ρωτήθηκε από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί τα διατηρεί στο αρχείο του απάντησε: «Για να κάνουμε το πραξικόπημα όταν θα πάρετε πλειοψηφία...»

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ...

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ
Μετά από τη δίωρη περιπέτεια με τα ψηφοδέλτια και τη διαδικασία ψηφοφορίας, τελικά η Βουλή αποφάσισε την παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Αντίθετα δεν παραπέμπονται σε προαναρκτική επιτροπή οι Β. Βενιζέλος, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμος. 
Στη Νέα Δημοκρατία, παρά το ότι ο Σαμαράς ψήφισε σε μια κάλπη, 88 ψήφισαν σε τέσσερις κάλπες

Πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ...



Πιο κοντά στην επιστροφή τους στο ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται μετά την ψηφοφορία, οι Σκανδαλίδης, Κασσής και Κουτσούκος.
Και οι τρεις τους ψήφισαν σε μία κάλπη, όπως και οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Αντίθετα, οι ... Γκερέκου, Τζάκρη και Μπολαρης ψήφισαν και στις 4 κάλπες, ενώ ο Αηδόνης ήταν

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους


Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατούνται και ανακρίνονται τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας – δύο άνδρες και μια γυναίκα- με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα αγοραπωλησίας βρέφους. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα παράβασης του νόμου περί υιοθεσίας, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ομοεθνείς τους.

Συντετριμμένη η Χατζηβασιλείου. Πριν ένα μήνα διοργάνωσε μια βραδιά για την επέτειο γάμου των γονιών της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου «έχασε» χθες τον 87χρονο πατέρα της, Βασίλη.

Όπως σας ενημερώσαμε, η παρουσιάστρια το έμαθε μετά το τέλος της εκπομπής που έγραφε! Ο πατέρας της «έφυγε» ήρεμα βλέποντας τηλεόραση.
Η παρουσιάστρια είναι συντετριμμένη μιας και πριν ένα μήνα στις 21 Δεκεμβρίου, διοργάνωσε μια βραδιά για την επέτειο γάμου των γονιών της. Και λίγες ημέρες αργότερα όλη η οικογένεια μαζί δειπνούσε παραμονές Χριστουγέννων, στο σαλέ της οικογένειας