Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Περισσότερες δόσεις για ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος: Πώς θα πληρώσουμε

Την εξόφληση του φόρου εισοδηματος φυσικών και νομικών προσώπων σε 8 μηνιαίες δόσεις και του ΕΝΦΙΑ σε 6 μηνιαίες δόσεις προβλέπει διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και αφορά την εταιρική διακυβέρνηση ανωνύμων εταιρειών και την κεφαλαιαγορά.

Τον ανασχηματισμό προ των πυλών επανέφερε ο Γ. Γεραπετρίτης

Τα σενάρια ανασχηματισμού επανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 παρά τον πάγο που είχε μπει από τον Αν. Σαμαρά.

Αλέξης Τσίπρας: Εργαζόμενοι στον τουρισμό στο σκοτάδι και ο Μητσοτάκης πουλά ηλιοβασιλέματα

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού και του επισιτισμού ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το Προεδρείο Ομοσπονδιών Εργαζομένων του Τουρισμού και του Επισιτισμού.

"Ακονίζονται μαχαίρια" στην Νέα Δημοκρατία

Όλα δείχνουν πώς τις επόμενες ημέρες θα γίνουν κάτι παραπάνω από εμφανείς οι δύο διακριτοί πόλοι που υφίστανται στο κυβερνητικό κόμμα. Ο Αντώνης Σαμαράς για μία ακόμη φορά (μετά το συνέδριο της Ν.Δ, την διαφοροποίησή του από την επιλογή της Α.Σακελαροπούλου και την απουσία του από την Βουλή στην

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις πορείες - Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Το νομοσχέδιο για τις πορείες και τις συγκεντρώσεις εφόσον υπάρξει αύξηση του αριθμού των βουλευτών που θα μπορούν να παρίστανται στη Βουλή θα εισαχθεί στην Ολομέλεια προς ψήφιση, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που είχε προκαλέσει.

Ένταλμα σύλληψης κατά του Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε το Ιράν

Το Ιράν μετά τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί περνά στην αντεπίθεση και ζήτά τη σύλληωη του Ντόναλτ Τραμπ.Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Ιράν και ΗΠΑ αφού μετά την δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί τον περασμένο Ιανουάριο κοντά στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης μετά από βομβαρδισμό από αμερικανικό drone.

Μηχανογραφικό 2020: Από σήμερα η υποβολή στο exams.it.minedu.gov.gr

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων στις πανελλήνιες 2020.
Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου οι υποψήφιοι των πανελληνίων 2020 μπορούν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Επικοινωνία Τσίπρα με τη μητέρα και τη γιαγιά της 9χρονης στη Ρόδο: Η μόνη που πρέπει να ντρέπεται είναι η κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε με τη μητέρα και τη γιαγιά της 9χρονης που λιποθύμησε στη Ρόδο, εκφράζοντάς τους τη συμπαράστασή του.

Νέα δημοσκόπηση: Σαφές προβάδισμα ΝΔ με 14 μονάδες, μείωσε δύο μονάδες τη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση καταγράφει το σαφές προβάδισμα της ΝΔ, ωστόσο μετά από καιρό δείχνει κάποια νέα δεδομένα.Μικρό ψαλίδισμα της διαφοράς μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση

ΕΝΦΙΑ: Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για απαλλαγή των κατοίκων των μικρών νησιών

Απαλλαγή από των ΕΝΦΙΑ για κατοίκους μικρών νησιών ζητούν 11 ...Είκοσι εννιά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν τροπολογία με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου Χ. Μαμουλάκη, με θέμα «Απαλλαγή από τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. μόνιμων κατοίκων νησιών με πληθυσμό κάτω των 1.000 κατοίκων» στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο "Πλαίσιο Χορήγησης

Τουρισμός: Απαγόρευση απευθείας πτήσεων από Βρετανία και Σουηδία έως 15 Ιουλίου - Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μαξίμου

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει του ανοίγματος της χώρας στον τουρισμό την 1η Ιουλίου. 

ΔΕΗ: Παράταση της έκπτωσης 8% έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Κοντά στους πελάτες της και το καλοκαίρι παραμένει η ΔΕΗ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «κατανοώντας τις ιδιαίτερα αυξημένες ενεργειακές ανάγκες της θερινής περιόδου», διατηρεί την έκπτωση 8% για τις καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh για τους οικιακούς πελάτες έως τις 30/9/20.