Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Από Κώστα Μαμέλη -Ύστατος Χαιρετισμός στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο

Ας κρατήσουμε το δάκρυ μας για το βράδυ, τη νύχτα το δάκρυ, είτε τιμής, είτε μνήμης, είτε συγνώμης μοιάζει με σαπφείρινο μαβί, όταν θα λογαριάσουμε τι εκπροσωπούσε για όλους εμάς ο αυθεντικός και γενναίος σύντροφός μας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, πόσο θετικό

Επεκτείνεται το πρόγραμμα υποστήριξης για νοσηλευτές ογκολογικών περιστατικών

Επεκτείνεται από τον Σεπτέμβριο, στα νοσοκομεία όλης της χώρας, το πρόγραμμα υποστήριξης του νοσηλευτικού προσωπικού, που ασχολείται με ογκολογικά περιστατικά, και ήδη εφαρμόζει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία από

Μαγκριώτης Γιάννης : Από το Μάαστριχτ, στο τρίτο Μνημόνιο

Τα κόμματα, που ψήφισαν το  ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ στην Βουλή, στις αρχές τις δεκαετίας του `90, παρότι είχαν διαφορετικές προσεγγίσεις, ουσιαστικά δεσμεύτηκαν σε κοινή οικονομική πολιτική.
Η χώρα πέτυχε τον κεντρικό στρατηγικό της στόχο, εντάχθηκε

ΠΑΣΟΚ: Ερχεται καταστροφή για εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους

«Ο κ.Τσίπρας διαβεβαιώνει ότι θα υπερασπιστεί την εργασία όπως έπραξε για τις συντάξεις και τους πλειστηριασμούς, συνεπώς έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι να περιμένουν νέα επίθεση στα εργασιακά από θεσμούς και κυβέρνηση

Αποτέλεσμα εικόνας για kkeΝέα επίθεση στα εργασιακά τους δικαιώματα θα πρέπει να περιμένουν οι εργαζόμενοι μετά τον ισχυρισμό Τσίπρα ότι θα προστατεύσει την εργασία όπως τις συντάξεις και την πρώτη κατοίκια, σχολιάζει το ΚΚΕ.

Σκουρλέτης: Παραπάνω από «κόκκινη γραμμή» τα εργασιακά

Αποτέλεσμα εικόνας για σκουρλέτηςΚορυφαίο ζήτημα για την κυβέρνηση αποτελεί το ζήτημα των εργασιακών σχέσεων σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη.
Την πεποίθησή του ότι μετά την ολοκλήρωση της

Στίγκλιτς: Ανίκανη να κάνει καλή διαχείριση η Ελλάδα -Τώρα πληρώνει τις συνέπειες

Φωτογραφία: Eurokinissi Στα προβλήματα του ευρώ και φυσικά στην περίπτωση της Ελλάδας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ιταλική La Stampa ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς.
Σε ερώτηση σχετικά με την έλλειψη αναγκαίων

Οι δικηγόροι συνεχίζουν την αποχή -Θα κάνουν και εμπάργκο σε δίκες «φωτιά»

Menelaos Myrillas / SOOCΝέες μορφές κινητοποιήσεων αλλά και συνέχιση της αποχής τους μέχρι και τις 17 Ιουνίου, αποφάσισε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Οι δικηγόροι, ξεκινούν στοχευμένες, όπως λένε, δράσεις,

«“Έφυγε» ο θρύλος της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι

mohamed aliΠαγκόσμιο πένθος για τον αθλητισμό, καθώς έπειτα από 32 χρόνια «μάχης» με το Πάρκινσον και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι, άφησε το πρωί του Σαββάτου (4/6) την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Φίνιξ όπου