Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Europa Conference League: Με Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ, με Γκόμελ ο Άρης

 Τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την πρόκριση στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα έχουν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, βάσει του αποτελέσματος της κλήρωσης που έγινε στα γραφεία της UEFA.

ΣΥΡΙΖΑ : Πρόκληση για τους πολίτες ο Μητσοτάκης - "Επιδοτούμενος αγρότης"-Επιμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ

Η νοοτροπία "αρμέξτε το δημόσιο" ξεκινά από τον πρωθυπουργό και φτάνει στα golden boys, ενώ ο κόσμος παλεύει με την ακρίβεια τονίζουν στην Κουμουνδούρου.

Είμαστε ένα βήμα πριν σκάσει η φούσκα των κρυπτονομισμάτων;

Η αλήθεια είναι πως μόνο ένας φανατικός παρατηρητής της αγοράς των κρυπτονομισμάτων μπορεί να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό του για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σ’ αυτόν τον χώρο.

Μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2035 με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ του τερματισμού της πώλησης νέων αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης από το 2035 εντός της ΕΕ.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Ντροπή πολιτική, θεσμική και κοινοβουλευτική, η τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ»

«Είναι πραγματικά ντροπή, είναι ντροπή πολιτική, θεσμική, κοινοβουλευτική η τροπολογία που κατατέθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, παραμονές του τριημέρου, όσον αφορά τη ΛΑΡΚΟ», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια.

Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Άρη στον 2ο προκριματικό γύρο

Τους πιθανούς αντιπάλους τους στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League έμαθαν το βράδυ της Τρίτης (14/6) ΠΑΟΚ και Άρης.

Το μήνυμα Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη: "Εγώ θα είμαι πρωθυπουργός"

Την πιθανότητα συγκυβέρνησης ΝΔ με ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ αναγνώρισε ο Κ. Μητσοτάκης, θέτοντας ως όρο όμως ο πρωθυπουργός να προέρχεται από το πρώτο κόμμα.

Power Pass: Ανάλογα με τον ΑΦΜ η αίτηση για την επιδότηση ρεύματος – Βήμα – βήμα η διαδικασία

Με βάση το τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ, από την ερχόμενη Παρασκευή 17 του μήνα, αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων για την αναδρομική αποζημίωση «φουσκωμένων» λογαριασμών ρεύματος ή αλλιώς για το Power Pass.

Οικονόμου: Η αγροτική αποζημίωση των 8.500 ευρώ του Κ. Μητσοτάκη αποτελεί «ιστορικό δικαίωμα»

Ως ιστορικό δικαίωμα χαρακτήρισε ο Γιάννης Οικονόμου την αγροτική επιδότηση που αιτήθηκε και έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ), για το 2020 και το 2021.