Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Τσίπρας: «Πέραν των δυνάμεων της Ελλάδας η αντιμετώπιση του προσφυγικού»

Στην παραδοχή ότι η ελληνική Πολιτεία αιφνιδιάστηκε στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, και ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που ξεπερνάει τις δυνάμεις της, προέβη ο πρωθυπουργός ανοίγοντας τις εργασίες της σύσκεψης για το Προσφυγικό στο Μέγαρο Μαξίμου. «Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να επικεντρώσουμε

Γιάννης Μαγκριώτης: Το ΠΑΣΟΚ να μην αναζητά απλώς την επιβίωσή του

Το ΠΑΣΟΚ αντί να αναζητά απλώς την επιβίωσή του πρέπει να συνεργαστεί με άλλα κόμματα για τη δημιουργία ενός νέου μεγάλου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, επισήμανε ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης.
Όπως εξήγησε ο κ. Μαγκιρώτης μιλώντας στο Πρακτορείο fm, το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τα άλλα κόμματα του ευρύτερου

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ''ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ'' 1,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ...

Η υστέρηση των εσόδων του ΕΟΠΥΥ αποτέλεσε τη βάση αυτού του απολογισμού, με τον κ. Κοντό να ζητεί 
έως την ύστατη στιγμή τη χρηματοδότηση του Οργανισμού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ασφαλισμένων αλλά και των ιδιωτών παρόχων υγείας. Μόνο για το τρέχον έτος η «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του Οργανισμού αγγίζει τα 950 εκατ. ευρώ και σηματοδοτεί τη στάση πληρωμών. Συνολικά, οι

Ο Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΙΚΑ

Ο μέχρι σήμερα υποδιοικητής του ΙΚΑ  Διον. Καλαματιανόςαναλαμβάνει τη θέση του διοικητή του Ταμείου. Την απόφαση έλαβε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
προκειμένου να «καλυφθεί» το κενό που υπήρχε μετά την παραίτηση του Γιάννη Θεωνά

Νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις -Αναβάλλεται το Euroworking Group

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η αποψινή τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group, όπου οι τεχνοκράτες θα προετοίμαζαν τις αποφάσεις που θα λάμβανε το Eurogroup της Δευτέρας για τη δόση των 2 δισ.ευρώ του τρίτου προγράμματος της Ελλάδος. 

Τέλος το μέτρο της απόσυρσης των ΙΧ -Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων

Στις 20 Δεκεμβρίου εκπνέει το μέτρο της απόσυρσης ΙΧ και πολλοί ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων που έχουν αποσύρει ήδη τα παλιά τους οχήματα ή πρόκειται να τα αποσύρουν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με το όφελος της απόσυρσης και μέχρι πότε μπορεί να

Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες της επίθεσης στον Κουμουτσάκο

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της χθεσινής επίθεσης στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. Μάλιστα τουλάχιστον δύο άτομα έχουν αναγνωριστεί ως μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία είχαν εμπλακεί και στο παρελθόν σε επεισόδια.
Παρέμβαση εισαγγελέα

Τούρτα έκπληξη από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Θεοχαρόπουλο

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήρε την πρωτοβουλία να πάει μία τούρτα στη Βουλή.
Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αφού ευχήθηκαν στον

Αυτοί θα είναι οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο -Ποιοι και πόση αύξηση θα πάρουν

Για τον Δεκέμβριο ετοιμάζει η κυβέρνηση το νέο μισθολόγιο, με το οποίο οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν τις αποδοχές τους να αυξάνονται.
Με την αλλαγή θα ξεπαγώσουν τουλάχιστον για το 50% των υπαλλήλων οι ωριμάνσεις και

Μπόλαρης: Αν ασφαλιστούν οι 300.000 αλλοδαποί αγρεργάτες, θα λυθεί το συνταξιοδοτικό των αγροτών

Αν οι περίπου τριακόσιοι χιλιάδες αλλοδαποί εργάτες γης στην Ελλάδα, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία αμείβονται με "μαύρα", ασφαλιστούν υποχρεωτικά, τότε ο ΟΓΑ θα μετατραπεί σε υγιές Ταμείο.
Αυτό επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας