Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αλέξης Τσίπρας σε περιοδεία στην αγορά της Πάτρας

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αλέξης Τσίπρας σε περιοδεία στην αγορά της Πάτρας

Στα «κάγκελα» οι δικηγόροι για τον νόμο - έκτρωμα: Όχι στη φυλακή για πλημμέλημα

Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι δικηγόροι για το νόμο έκτρωμα, που ψήφισε νύχτα η Κυβέρνηση, με στόχο να αποτελέσει ένα ακόμη μέτρο καταστολής κοινωνικών αντιδράσεων, απεργιακών κινητοποιήσεων και συνδικαλιστικών διεκδικήσεων.

ΟΑΕΔ: Πότε θα πληρωθούν τα επιδόματα και το Δώρο Πάσχα

Στις 4 Απριλίου 2022 θα αρχίσει η προπληρωμή για μια σειρά επιδομάτων από τον ΟΑΕΔ αλλά και το Δώρο Πάσχα σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Καταγγελία Ξανθού: «Στα μουλωχτά» η κυβέρνηση ψήφισε την κατάργηση της μονιμότητας στο ΕΣΥ

Όπως υποστήριξε ο Ανδρέας Ξάνθος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής που συζητούνταν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με

Πόλεμος στην Ουκρανία - Μόσχα προς ΕΕ: Αν θέλετε αέριο, σιτηρά ή μέταλλα «βρείτε ρούβλια»

Την Ευρωπαϊκή Ένωση προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολόντιν ότι, αν θέλει να εισάγει φυσικό αέριο από τη Ρωσία, θα πρέπει να πληρώνει

Γιατί αποτυγχάνουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Ένας μήνας πολέμου και είναι αλήθεια ότι οι Ρώσοι μετά τις κυρώσεις που τους επιβλήθηκαν από τη Δύση, δεν μπορούν πλέον να πάρουν ένα Big Mac και τα δυτικά είδη πολυτελείας έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια.

Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου : «Να απολογηθεί ο κ. Μητσοτάκης στους διανομείς που τους θεωρεί ελεύθερους επαγγελματίες»

Η δήλωση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β1’ Βόρειας Αθήνας σχετικά με τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη.

Στο 7,4% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου - Δημοσκόπηση της MRB

Δημοσκόπηση
της MRB που δημοσιεύει από το πρωί το newsbomb, εξηγεί ανάγλυφα τους λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαταλείπει το στόχο της αυτοδυναμίας!