Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Παγκόσμιο σοκ στα τρόφιμα: Η λίστα με τις χώρες που απαγορεύουν τις εξαγωγές

Ο πόλεμος έχει εκτινάξει τις τιμές στα σιτηρά, καθώς η Ρωσία και η Ουκρανία είναι οι μεγαλύτεροι εξαγωγείς στον κόσμο.

Τα γερμανικά ΜΜΕ «βλέπουν πανηγυρική επιστροφή Τσίπρα στην εξουσία»

Εκτενή αναφορά σε γερμανικά δημοσιεύματα έλαβε το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την γερμανική εφημερίδα Tageszeitung (TAZ) να επισημαίνει ότι «τρία χρόνια μετά την ήττα στις βουλευτικές εκλογές το ελληνικό αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει σε μία επιστροφή.

ΑΣΕΠ: Έρχονται μόνιμοι Διορισμοί εκπαιδευτικών: Τα κριτήρια που ζητούνται

Όπως αναφέρει το alfavita.gr το Υπουργείο Παιδείας ετοιμάζει νέους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών όπου αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αλέξης Τσίπρας: Δικαιωμένος γιατί βγήκε το στοίχημα της εσωκομματικής εκλογής από τη βάση

«Δικαιωμένος» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας γιατί του βγήκε το ρίσκο, της εσωκομματικής εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε συνέντευξή του στον Real Fm και

Οι τιμές των τροφίμων εκτοξεύουν τον "πληθωρισμό" των φτωχών - Καμπανάκι για τις επιπτώσεις

Το συνεχές ράλι των τιμών που δε συνοδεύεται από αντίστοιχη αύξηση της παραγωγής και των μισθών δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που εντείνει τον κίνδυνο της φτώχειας, αλλά και φέρνει σε δυσχερή θέση του ευάλωτους.

Σπάνια Mercedes του 1955 πουλήθηκε σε δημοπρασία προς 135 εκατ. ευρώ

Το ποσό των 135 εκατ. ευρώ έπιασε σε δημοπρασία μια Mercedes του 1955, μοντέλο που δεν παρήχθη παρά δύο φορές, το οποίο είναι και το υψηλότερο που έχει καταβληθεί ποτέ για οποιοδήποτε όχημα, όπως ανακοίνωσε ο οίκος Sotheby’s.

Δεν υπάρχει πουθενά η είδηση ότι η ΔΑΠ έχασε μετά από 35 χρόνια τις φοιτητικές εκλογές

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι η ΔΑΠ έχασε τις φοιτητικές εκλογές για μετά από 35 χρόνια δεν υπάρχει: Η είδηση δεν υπάρχει πουθενά στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης της χώρας!

Με Σημίτη, Βενιζέλο και Διαμαντοπούλου ξεκινά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Την συσπείρωση του χώρου, έστω και αν αυτή γίνεται προς τη μια κατεύθυνση, επιδιώκει να δώσει με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Γιατί επανέρχονται τα εκλογικά σενάρια για το φθινόπωρο - Ο ανασχηματισμός και το παρασκήνιο

Επανέρχεται στο κυβερνητικό τραπέζι η συζήτηση για τον χρόνο των εκλογών αλλά και τον χρόνο και το εύρος του ανασχηματισμού της κυβέρνησης, καθώς οι δύο αποφάσεις είναι απολύτως αλληλένδετες.

Ευλογιά των πιθήκων: Συναγερμός στην Ευρώπη μετά τα πρώτα κρούσματα – Εγκύκλιος του ΕΟΔΥ στα νοσοκομεία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ευρώπη μετά τα κρούσματα της λεγόμενης «ευλογιάς των πιθήκων» που έχουν εντοπιστεί σε ανθρώπους σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Σε επιφυλακή βρίσκεται και ο ΕΟΔΥ στην Ελλάδα.