Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ



Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 9ου Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που θα ανοίξει αυλαία την Παρασκευή 1 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Μαρτ΄΄ιου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κύπελλο: Προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ, 2-0 τον Λεβαδειακό

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη νίκησε με 2-0 σκορ τον Λεβαδειακό, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση, που διεξήχθη στην Τούμπα, αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα, εν όψει της ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

"Μέσα" Ζαραδούκας, Γιαννιώτας, εκτός Κοέλιο- Πουλίδο


Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη. Τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών

είναι καλύτερα. Όπως ενημέρωσε η κίτρινη ΠΑΕ: «οι Γιάννης Ζαραδούκας και Γιάννης Γιαννιώτας προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με την Βέροια.

Απλήρωτο το προσωπικό του Παπαγεωργίου


Απλήρωτο το προσωπικό του Παπαγεωργίου

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Η μισθοδοσία δεν καταβλήθηκε σήμερα, αφού τα χρήματα δεν επαρκούσαν και οι εργαζόμενοι προχωρούν από αύριο κιόλας σε κινητοποιήσεις. 
Στο νοσηλευτικό ίδρυμα της δυτικής Θεσσαλονίκης, η είδηση ότι είναι αδύνατον να πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου

Επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες

Πριν το τέλος Φεβρουαρίου πρόκειται να επιστραφεί η πρώτη δόση του
ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους δικαιούχους αγρότες, ύψους 80,5 εκατ. ευρώ
Η πληρωμή, του κάθε δικαιούχου επιστροφής, γίνεται με βάση τα ψηφιοποιημένα στοιχεία καλλιέργειας των αγροτεμαχίων και του αριθμού των ζώων που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι στο ΟΣΔΕ.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης δήλωσε, μεταξύ

Πώς χορηγείται το φοιτητικό επίδομα με τις νέες διαδικασίες

Άλλαξε, με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, η διαδικασία χορήγησης του φοιτητικού
επιδόματος, των 1.000 ευρώ. Πλέον οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειάζεται να προσέλθουν στις εφορίες. Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατίθενται στα πανεπιστήμια.
Οι αιτήσεις των δικαιούχων υποβάλλονται στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στο οποίο

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος. Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος στον Δήμαρχο Χαλκηδόνος



Για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Χαλκηδόνας συζήτησαν χθες ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Γιάννη Μπίκο, στα πλαίσια των επαφών του περιφερειακού συμβούλου στην κατεύθυνση της αγαστής συνεργασίας που οφείλουν να έχουν Περιφέρεια και Δήμος.

Εξήγησαν το «χάος» της εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων


Εξήγησαν το «χάος» της εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρωνΤα καρκινικά κύτταρα μπορούν να διαφέρουν πάρα πολύ μέσα στους όγκους, γεγονός που τα βοηθά να αναπτύσσουν τρόπους αντίστασης στα φάρμακα και να εξαπλώνονται σε όλον τον ανθρώπινο οργανισμό.

«Μπλοκάρει» τους αγωγούς στην Ελλάδα με εντολές Σόρος-Τουρκίας...



Καθόλου τυχαία η εμμονή του πρώην Αμερικανού διπλωμάτη να ακυρώνει κάθε ελληνικό σχέδιο για τα ενεργειακά…
Σε «πλασιέ» ενεργειακών λύσεων που εντελώς τυχαία πάντοτε αποβαίνουν σε βάρος των ελληνικών γεωστρατηγικών συμφερόντων έχει αναδειχθεί ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάθιου Μπράιζα.

Ήδη από την εποχή που υπηρετούσε στο State Department, ο κ. Μπράιζα, στα πλαίσια και της πολιτικής των ΗΠΑ που ήθελε την αποδυνάμωση της ενεργειακής παρουσίας της Ρωσίας στην

Συνήγορος Καταναλωτή: Μπλόκο σε εισπρακτικές

Να σταματήσουν οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες να ενοχλούν τους οφειλέτες που έχουν υπαχθεί στο «νόμο Κατσέλη» συστήνει ο συνήγορος του καταναλωτή, Ευάγ. Ζερβέας.

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι κινητοποιήθηκε επειδή λαμβάνει τακτικά και συστηματικά παράπονα από πολίτες- καταναλωτές, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι αν και κανονικώς έχουν υπαχθεί στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, εντούτοις γίνονται αδιάκοπα αποδέκτες οχλήσεων από εκπρόσωπους εταιρειών, στις οποίες έχει ανατεθεί το έργο της ενημέρωσής

ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ



 

Το Συνέδριο της Νεολαίας είναι το πιο δυναμικό και ελπιδοφόρο προοίμιο για το Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Το Συνέδριο της ανασύστασης της παράταξης. Το Συνέδριο που εγγυάται την ανάκαμψη της πατρίδας μας.
Η παρουσία σας σήμερα εδώ είναι η απόδειξη μιας αλήθειας που καταγράφηκε και την Κυριακή με την προσέλευση 110.000 πολιτών στις κάλπες για την ανάδειξη των συνέδρων του Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Δράση στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" για δωρεάν παροχές υγείας

Δράση για την δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης
Στις 10.00 θα συγκεντρωθούν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και θα διανείμουν στους ασθενείς και στους συνοδούς τους έντυπο ενημερωτικό υλικό που αφορά την δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας για όλους τους πολίτες.

Σε ιδιώτες μεταξύ άλλων το αεροδρόμιο "Μακεδονία" και 261 στρέμματα στην Χαλκιδική

Στα χέρια ιδιωτών θα περάσουν, σύμφωνα με απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ, το αεροδρόμιο Μακεδονία αλλά και μία έκταση πολλών στρεμμάτων στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα
τα 20 από τα 37 αεροδρόμια της χώρας θα παραχωρηθούν σε δύο "δόσεις". Σε καθεμιά από τις δύο ομάδες θα συμπεριληφθούν δύο-τρία αεροδρόμια με σημαντική κίνηση. Έτσι, η πρώτη ομάδα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - PHILIP MORRIS...

Συμφωνία για τα ελληνικά καπνά υπεγράφη, με την καπνοβιομηχανία Philip Morris να δεσμεύεται να αγοράσει το 50% της ελληνικής παραγωγής καπνού ανατολικού τύπου και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να υπογραμμίζει ότι πρόκειται για. μια συμφωνία σφραγίδα εμπιστοσύνης, στην αξιοπιστία της χώρας.
«Υπεγράφη μια συμφωνία που δείχνει για άλλη μία φορά, ότι η ποιότητα των