Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Τμ. Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ : Τα νέα μέτρα σε ταληράκια από τον Μάριο Αθανασίου


Βίντεο με τον Μάριο Αθανασίου στο πλαίσιο της καμπάνια του Τμήματος Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Κορονοϊός: Ο ΠΟΥ ενέκρινε το κινεζικό εμβόλιο της Sinopharm για επείγουσα χρήση

Το πρώτο κινεζικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού ενέκρινε για επείγουσα χρήση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Πρόκειται για το εμβόλιο της κρατικής φαρμακευτικής εταιρείας της Κίνας Sinopharm.

«Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα»: Παρατείνεται για 3 μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων

Παρατείνεται για 3 μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» για ορισμένους δικαιούχους, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Γιατί ο Μπάιντεν έριξε τη «βόμβα» της άρσης της πατέντας για τα εμβόλια

Μπορεί η πρόταση Μπάιντεν για άρση του καθεστώτος της πατέντας να προκάλεσε τρικυμία στο ποτήρι της Ελλάδας, με αφορμή την μέχρι πρότινος άρνηση της

Κουτσούμπας: Στο πλευρό των εκπαιδευτικών το ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε πως «το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των εκπαιδευτικών στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους για υγεία, μόρφωση, δουλειά με δικαιώματα», μετά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ).

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: "Ο κ. Χατζηδάκης ξεπέρασε κάθε όριο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης"

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Έκανε λόγο για "εμπαιγμό των εργαζομένων".

Έρχεται "τσουνάμι" πλειστηριασμών από τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης

Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης θα επιχειρήσουν να καλύψουν το "χαμένο έδαφος" στις ανακτήσεις οφειλών από το πολύμηνο "πάγωμα" των