Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ για Σύνοδο Κορυφής: Απόλυτη αποτυχία Μητσοτάκη

Για "απόλυτη αποτυχία Μητσοτάκη" κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Κορονοϊός: Αρνητικό ρεκόρ με 508 νέα κρούσματα - Οκτώ νεκροί σε ένα 24ωρο

Αρνητικό ρεκόρ στα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ επιβεβαιώθηκαν 508 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 64 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 12 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

ΑΣΕΠ: 187 προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Το ΑΣΕΠ προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 187 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου

Μητσοτάκης: Ζήτησα να τεθεί ευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων στην Τουρκία

«Η Ευρώπη δεν παίρνει αποφάσεις από την μία στιγμή στην άλλη, είναι ένα υπερωκεάνιο που αργεί να στρίψει» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής.

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα με 100% επιδότηση για 3.000 άνεργους νέους - Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις

Νέο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με 100% επιδότηση για 3.000 ανέργους 18-30 ετών στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. 

Τουρκία: "Τεστάρει" τους S- 400 στη Μαύρη Θάλασσα

Ο τουρκικός Στρατός μετέφερε στις 5-6 Οκτωβρίου τους ρωσικούς S-400 στη Μαύρη Θάλασσα και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Σινώπ, όπου σχεδιάζει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του πυραυλικού συστήματος, όπως αναφέρει τουρκική στρατιωτική πηγή στο Defence News.