Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Συνάντηση στο Συνέδριο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Παρασύρης, Τόλκας, Ξενάκης, Πιερρακάκης και Γιαλιτάκης βρέθηκαν στο Συνέδριο για τα δεδομένα που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έτρωγε μόνο μπανάνες για 12 μέρες. Δείτε το αποτέλεσμα!

Αποτέλεσμα εικόνας για mpananesΘέλετε να χάσετε μερικά κιλά σε δύο μόλις εβδομάδες; Προσπαθήστε να τρώτε μπανάνες κάθε μέρα για να χάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά!

Οι μπανάνες είναι ένα θαυμάσιο φρούτο που μπορεί να προσφέρει στο σώμα πολλά θρεπτικά συστατικά.

Ολη η Κεντροαριστερά στην πρώτη εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου

(φωτογραφίες: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi)
Την πρώτη της ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποίησε η προσφάτως συσταθείσα «Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων» για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και των κινήσεων για την Κεντροαριστερά.

Φ.Γεννηματά στην εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου: «Είμαστε εδώ σε πείσμα πολλών»

Η προσφάτως συσταθείσα «Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων» για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και των κινήσεων για την Κεντροαριστερά πραγματοποίησε την πρώτη της ανοιχτή εκδήλωση.

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Η Αλήθεια για τις Off-shore

Στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών είναι χαραγμένη η στιγμή, όπου κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή ομολόγησε από τηλεοράσεως μετά από καταγγελία μου, με περισσή αλαζονεία, ότι είχε στην ιδιοκτησία του offshore

Από ''κόσκινο'' οι δημόσιοι υπάλληλοι-Εισαγγελική έρευνα για πλαστούς τίτλους στη Θεσσαλονίκη

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστικο μεγαρο θεσσαλονικης
Στο ''μάτι'' του εισαγγελέα μπαίνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που κατέθεσαν πλαστά χαρτιά, ώστε να πάρουν μια πολυπόθητη θέση στο δημόσιο. Ο εισαγγελέας αντιμετώπισης εγκλημάτων διαφθοράς Αχιλλέας Ζήσης, ξεκίνησε έρευνα σε βάθος χρόνων για να εντοπίσει

Μια φάλαινα κολυμπάει στα νερά της Κρήτης

Μια φάλαινα κολυμπάει στα νερά της Κρήτης - ΒΙΝΤΕΟΟι ψαράδες της Κρήτης είχαν την τύχη να δουν μια φάλαινα "Ζιφιός" να απολαμβάνει το κολύμπι της στα ανοιχτά του Λασιθίου.
Το θηλαστικό, που έκανε βουτιές στα καταγάλανα νερά της

Θεοχαρόπουλος: Να κάνει ο καθένας ένα βήμα πίσω για τον προοδευτικό χώρο

Θεοχαρόπουλος: Να κάνει ο καθένας ένα βήμα πίσω για τον προοδευτικό χώροΝα κάνει ο καθένας ένα βήμα πίσω για να κάνει ο προοδευτικός χώρος άλματα προς τα εμπρός, προτρέπει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κόμματα, κινήσεις και παράγοντες στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

«Εκδήλωση-πρεμιέρα» της Επιτροπής Διαλόγου για την Κεντροαριστερά

omilitesΤην πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση, διοργανώνει η Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και των κινήσεων για την Κεντροαριστερά.

Μήνυση της ΛΑΕ για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών

lafazanis3Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας και ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής κατέθεσαν σήμερα ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών (Ποινικής Δίωξης), Ευγενίας Αυλίδου, μήνυση, η οποία αφορά το μέγα σκάνδαλο, το μεγαλύτερο, όπως

Η Ολγα Κεφαλογιάννη τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Σάμο

Αποτέλεσμα εικόνας για ολγα κεφαλογιαννηΣυγκέντρωσε όλα τα βλέμματα  με την παρουσία της στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στη Σάμο την περασμένη εβδομάδα, η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η κυρία Κεφαλογιάννη πέρασε κάποιες στιγμές χαλάρωσης,

Στα 5,5 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα

Στα 5,506 δισ. ευρώ ανήλθαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα τον Απρίλιο του 2016, σημειώνοντας μικρή μείωση από τα 5,580 δισ. ευρώ που ήταν τον Μάρτιο.

Κορυφώνονται οι διεργασίες για τη συγκρότηση της νέας Κεντροαριστεράς

Αποτέλεσμα εικόνας για simitis gennimata theodorakis
Σε πλήρη εξέλιξη και σε διαφορετικά επίπεδα βρίσκονται οι διεργασίες για την συγκρότηση του ενδιάμεσου χώρου, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου

Διεκόπη λόγω ισχυρής βροχόπτωσης η κυκλοφορία στο 1ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Μάνδρων – Γαλλικού

Διεκόπη λόγω ισχυρής βροχόπτωσης και υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού, η κυκλοφορία των οχημάτων στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μάνδρων – Γαλλικού.

Απίστευτες καταγγελίες: Στο ΑΧΕΠΑ ασθενείς έκαναν δωρεές για να τους βάλουν χειρουργείο

Αποτέλεσμα εικόνας για axepa nosokomeioΠερισσότεροι από 30 ασθενείς έκαναν -από τα τέλη του 2015 μέχρι σήμερα- δωρεές υλικών αξίας 500 έως 3.000 ευρώ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν άμεσα σε επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι ίδιοι.