Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Άνετα ο Λεβαδειακός, 3-0 τον Πανιώνιο

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League γνώρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος έχασε με 3-0 από τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο και κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς ο Βασιλείου με γκολ στο 3’ και το 9’, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 17’ ο Ζησόπουλος, ενώ ο σκόρερ και ο Ναπολεόνι στο πρώτο

Επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ, 3-0 την Ξάνθη

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια και έπιασε στους 9 βαθμούς τους Ολυμπιακό (ένα ματς λιγότερο), Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Τα τέρματα σημείωσαν οι Αθανασιάδης (10` πέναλτι), Ρομπέρ (54`) και Λαζάρ (89`).

Καρχιμάκης: «Βουλγαράκη, ο δικός σου δράκος έχει φτερά και φωτιές»...


Καυστική απάντηση στο Γιώργο Βουλγαράκη έδωσε μέσω Facebook το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την άρνηση του Γιώργου Βουλγαράκη στην υπόθεση του ΣΔΟΕ που τον εμπλέκει μαζί με το Μιχάλη Λιάπη και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη είπε: «Ο Γιωργος Βουλγαρακης ισχυρίζεται σε ότι τον αφορά ,σε δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος ,για παραμύθι χωρίς δράκο. Και για τις οφσορ έλεγε τότε το 2008 περίπου τα ίδια,και

Η νέα γενιά ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΓΙΔΗ, πρώην Βουλευτή Κιλκίς


Εχουμε το καλύτερο οικόπεδο στον πλανήτη, το καλύτερο χωράφι της γης. Ευάερο και ευήλιο, το καταλληλότερο για να επενδύσει κανείς στον τουρισμό, την αλιεία, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και σε άριστης ποιότητας προϊόντα αγροτικά και κτηνοτροφικά. Δεν το λέμε μόνον εμείς αλλά η πλειονότητα των επισκεπτών μας και σίγουρα οι γνωρίζοντες δανειστές μας.
Η Ευρώπη δεν μπορεί παρά να βασιστεί στη διεύρυνση της παραγωγικής βάσης και ο ηλιόλουστος Νότος κυρίως μπορεί να υπηρετήσει αυτόν το στόχο. Ο,τι χρηματιστηριακά πρωτοπόρο

Με Βελλίδη, χωρίς Τριανταφυλλάκο ο Άρης κοντρα στην Κέρκυρα

Την αποστολή των "κιτρίνων" για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα ανακοίνωση η ΠΑΕ Άρης. Η 20μελής ομάδα.
στην οποία κατέληξε ο Μάκης Κατσαβάκης, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Τσουκάνης.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έμεινε εκτός αποστολής, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής

Σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή "τα χώνει" ο Πάγκαλος

Νέα επίθεση εξαπολύει σε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή ο Θόδωρος Πάγκαλος. Με άθρο του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής
με τίτλο "Ένα σύγχρονο κίνημα τραμβούκων", ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλύει την ερμηνεία του όρου "τραμπουκισμός" και "τραμπούκος" και σημειώνει: "Τα τελευταία τρία χρόνια συστηματικά διοργάνωσαν τραμπουκισμούς παλαιοκομμουνιστικά κομάντο του ΚΚΕ ή νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια βέβαια

Χαμός στη Δικαιοσύνη



«Έκρυθμη» χαρακτήρισε την κατάσταση στο χώρο της Δικαιοσύνης η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου.
Η κ. Θάνου μίλησε από το βήμα του αμφιθεάτρου στο Εφετείο Αθηνών κατά τη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των προεδρείων των άλλων δικαστικών Ενώσεων και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

«Κώδικας Ντα Βίντσι στο Άγιο Όρος»...


Ένας ολόκληρος θησαυρός από σπάνια χειρόγραφα, κώδικες, Ευαγγέλια, θρησκευτικά βιβλία, ακόμη και τραγωδίες του Αισχύλου αλλά και σπαράγματα του Ομήρου αποκαλύφθηκε σε μια. μάζα χαρτοπολτού, που ήταν κρυμμένη για τουλάχιστον τρεις αιώνες στη σκεπή της Μονής Βατοπεδίου, ένα σημείο που στο παρελθόν χρησίμευε ως βιβλιοθήκη.

Έρχεται φόρος 50% για τα υψηλά εισοδήματα


Νέα φορολογική κλίμακα για μισθωτούς και συνταξιούχους σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο. Σύμφωνα με την

εφημερίδα «Καθημερινή», εξετάζεται η αύξηση της φορολογίας για όσους έχουν εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ με συντελεστή 50%, καθώς και το σενάριο της διαμόρφωσης του ανώτατου συντελεστή στο 30%, με πλήρη κατάργηση των φοροαπαλλαγών για όλους τους φορολογουμένους. 

Δείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ πόσο κοστίζουν και τι αποδίδουν οι εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης

Eναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης αναζητούν οι καταναλωτές, καθώς η εκτόξευση της τιμής του πετρελαίου στο 1,40 με 1,60 ευρώ το λίτρο καθιστά το κόστος δυσβάσταχτο. Kαυσόξυλα, πέλετ, φυσικό αέριο για όσους
έχουν δυνατότητα σύνδεσης, κλιματιστικά και κάθε άλλου είδους ηλεκτρική συσκευή επιστρατεύονται ως οικονομικότερες λύσεις για να βγει ο χειμώνας που όλοι εύχονται να αργοπορήσει και να είναι ήπιος. Tι εξοικονόμηση όμως προσφέρουν οι εναλλακτικές πηγές για θέρμανση;

Ο Δήμος Κιλκίς υλοποιεί Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης GRUNDTVIG – Εκπαιδευτικές Συμπράξεις

Εγκρίθηκε η συμμετοχή του ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στο πλαίσιο του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ- GRUNDTVIG LEARNING PARTHNERSHIPS. Τίτλος του έργου είναι η «ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ». Στο έργο συμμετέχουν φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς Κατάρτισης και Επιχειρήσεις, από τη Λιθουανία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία και την Τουρκία.

Ανακοίνωση- δήλωση Γεωργαντά για τα μεταλλεία στο Κιλκίς

Ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Γεωργαντάς με αφορμή την απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής στην κοινή ερώτηση των τριών βουλευτών του νομού αναφορικά με την έρευνα και στη συνέχεια την προοπτική λειτουργίας μεταλλείων χρυσού στην περιοχή των Κρουσίων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Δεσμεύτηκαν 340 τόνοι προϊόντων ντομάτας - Αναστέλλεται η λειτουργία της εταιρείας


Ο ΕΦΕΤ ζήτησε να ελεγχθεί η καταλληλότητα των προϊόντων ενω διέταξε την αναστολή λειτουργίας της εγκατάστασης επεξεργασίας.

Ανεστάλη, μετά από παρέμβαση του ΕΦΕΤ, η λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων- ντομάτας «Νόστος Επενδυτική Α.Ε.», που εδρεύει στο 8ο χλμ Σερρών- Θεσσαλονίκης.

Πρόταση Στρος Κάν ταράζει τα οικονομικά νερά της Ευρωζώνης ...


«Αφού δεν δείχνει διατεθειμένη να αποδεχτεί τη θέσπιση ευρωομολόγου, θα πρέπει να παραχωρήσει ένα μέρος της διαφοράς των ομολόγων, υπέρ των αδύναμων κρατών. Κάτι που θα πρέπει να πράξει και η Γαλλία».

Ούτε οι πλέον αιρετικοί οικονομικοί αναλυτές δεν έχουν πρτείναι αυτό που δήλωσε δημοσίως ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Μίμης Ανδρουλάκης: "Δεν ψηφίζω την αύξηση ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης"


"Δεν το ψηφίζω. Υπάρχει ένα όριο κι εγώ εδώ σταματώ" δήλωσε για το ενδεχόμενο αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη ο Μίμης Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε πιο συγκεκριμένα:

Συμφώνησαν ΠΑΟΚ και Άρης για μετακίνηση οπαδών- "Φρένο" βάζει η αστυνομία

Οι διοικήσεις των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αρη συμφώνησαν στη χτεσινή σύσκεψη των μέτρων τάξης
για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στην Τούμπα, να πραγματοποιηθεί μετακίνηση οπαδών. Συγκεκριμένα, συμφώνησαν να δοθούν από 1.000 εισιτήρια και στους δύο αγώνες του πρωταθλήματος, ώστε να παραβρίσκονται οπαδοί και των δυο ομάδων σε Τούμπα και Χαριλάου. Ωστόσο, η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης βάζει φρένο στο

Η UNESCO «προστατεύει» τη Λέσβο



Εντάχθηκε ολόκληρο το νησί της Λέσβου, στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων, προστατευόμενων από την UNESCO μετά από απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του Οργανισμού που συνεδρίασε στην πόλη Πόρτο της Πορτογαλίας.
«Το μεγάλο αυτό επίτευγμα θα αποφέρει επιστημονικά, οικονομικά, πολιτιστικά, τουριστικά και άλλα πολλά οφέλη στο νησί μας και

Τα μέτρα που αποδέχθηκε η τρόικα



Με μέτρα ύψους 9,5 δισ. ευρώ στις αποσκευές της έφυγε η τρόικα από την Αθήνα. Οι επικεφαλής του κλιμακίου θα επιστρέψουν σε περίπου μία εβδομάδα και στο μεσοδιάστημα θα επικοινωνούν με το οικονομικό επιτελείο μέσω τηλεδιασκέψεων.

Το πακέτο παραμένει ανοιχτό και σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών τα ανοιχτά ζητήματα αφορούν και τα

Στο εδώλιο ο Παπαγεωργόπουλος;



Για το σκάνδαλο της διαχείρισης της λεγόμενης «παγίας προκαταβολής» πιθανότατα θα βρεθεί στο εδώλιο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, έπειτα την πρόταση του εισαγγελέα Εφετών στο δικαστικό συμβούλιο.
Ο εισαγγελέας εισηγείται την παραπομπή σε δίκη του πρώην δημάρχου, των τριών πρώην αντιδημάρχων Οικονομικών, Αναστάσιου Γερογιάννη, Θόδωρου Αθανάσαρου και Μιχάλη Ζορπίδη, καθώς και του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου, Μιχάλη Λεμούσια.

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Ένας χαρακτηρισμός της Άννας Παναγιωταρέα σε άρθρο της στον «Ελεύθερο Τύπο» με τίτλο «O φόβος για το χρώμα του δέρματος», που δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, προκάλεσε την οργή του Ηλία Κασιδιάρη, που με αγωγή εναντίον της δημοσιογράφου και της εφημερίδας, ζητά το ποσό των 900.000 ευρώ! Την είδηση της δικαστικής διαμάχης, έκανε γνωστή η Άννα Παναγιωταρέα μέσω του Facebook της, ενώ σήμερα, απάντησε με νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί φίλοι, Η "Χρυσή Αυγή" δεν ψηφίστηκε από τους Πολίτες γιατί δήλωσε προεκλογικά ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σέχτα που να