Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Κυριάκο: "Άντε και πρωθυπουργός" του ευχήθηκε

Μόλις ξεκαθάρισε το τοπίο στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και "κλείδωσε" η νίκη του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον πατέρα του και πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για να τον ευχαριστήσει για τη στήριξη και την αγάπη του. 

Ο πρώην πρωθυπουργός υποδέχτηκε με χαμόγελο τον νέο πρόεδρο της

Πόλεμος Βενιζέλου-Μαξίμου για το ασφαλιστικό

polemos-benizelou-maksimou-gia-to-asfalistikoΠυρά κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου με σημείωμά του την Κυριακή, με αφορμή άρθρο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το ασφαλιστικό.
Ειδικότερα, στο σημείωμα αναφέρονται τα εξής:
«Σε πρόσφατο άρθρο του για το Ασφαλιστικό, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος καταθέτει, μεταξύ άλλων, και την παρακάτω

Τα συγχαρητήρια της Ντόρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη

ta-sugxaritiria-tis-ntoras-ston-kuriako-mitsotakiΤα συγχαρητήρια της στον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε μέσω facebook η Ντόρα Μπακογιάννη. 
«Κυριάκο, συγχαρητήρια. Πέτυχες μία μεγάλη νίκη. Νίκη αρχών, νίκη των ιδεών μας, νίκη ανανέωσης. Για τη ΝΔ ξεκινάει μια καινούρια σελίδα ενότητας, όπου δεν περισσεύει κανείς. Θέλω να συγχαρώ επίσης τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το ήθος

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έστειλε συγχαρητήρια με sms στον Κυριάκο Μητσοτάκη


Alexandros Michailidis / SOOCΜε ένα μήνυμα στο κινητό συνεχάρη τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, πριν οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα.

Αδωνις και Τζιτζικώστας έδωσαν τη νίκη στον Κυριάκο, στον δεύτερο γύρο

Αδωνις και Τζιτζικώστας έδωσαν τη νίκη στον Κυριάκο, στον δεύτερο γύροΗ νέα γενιά των στελεχών της ΝΔ, η οποία δεν αντλεί την πολιτική της δύναμη από τον «καραμανλισμό», κέρδισε την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ. Αδωνις Γεωργιάδης στην Αττική και Απόστολος Τζιτζικώστας στην Βόρεια Ελλάδα ζύγισαν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εκλογή ΝΔ: Δείτε αποτελέσματα από όλη τη χώρα

Με κάποια απρόοπτα, αλλά χωρίς σημαντικά προβλήματα, διεξήχθη ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.
Διαστάσεις θρίλερ πήρε το εκλογικό αποτέλεσμα όσο προχωρούσε η καταμέτρηση.
Στο 27% της επικράτειας το αποτέλεσμα ήταν το εξής:

Ο Κυρ.Μητσοτάκης, νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

fosphotos.comΌπως διαφάνηκε από τη ροή των αποτελεσμάτων έως τις 11 το βράδυ, ο Κυριάκος  Μητσοτάκης θα πετύχει μία καθαρή νίκη στην εκλογική αναμέτρηση.
Όσο ενσωματώνονταν τμήματα από την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία, η εικόνα φαινόταν ξεκάθαρη υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ενδεικτικό ότι ο κ. Μητσοτάκης κέρδισε ακόμη και  στην

Κουτσούμπας: Το ασφαλιστικό αποτελεί αιτία πολέμου

«Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση, αποτελεί αιτία πολέμου για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα» και «χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός, ώστε να μην κατατεθεί ποτέ στη Βουλή αυτό το νομοσχέδιο, ούτε όπως προτείνεται, ούτε έτσι όπως θα το συνδιαμορφώσουν κυβέρνηση και εταίροι» τόνισε σήμερα στην

ΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΧΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ...

Για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο οι δικηγόροι κατέρχονται σε  πανελλαδική 
αποχή, κατ΄ αρχάς, 48ώρη  (την ερχόμενη Τρίτη έως Πέμπτη, 12 έως 14 Ιανουαρίου 2016) ενώ ανοικτό είναι τα ενδεχόμενο να μετατραπεί η αποχή σε διαρκείας.

Παράλληλα, την ερχόμενη Πέμπτη οι δικηγόροι κατεβαίνουν στους δρόμους και πραγματοποιούν συγκέντρωση και πορεία

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: 1.500 ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, 1058 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!

Από τα σχολεία στα βουλευτικά γραφεία βρίσκονται εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, οι οποίοι, παρά
τα κενά στα σχολεία, δεν επιστρέφουν στις έδρες τους!

Ακόμα και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, τα κενά στα σχολεία υπολογίζονται σε 1500, σύμφωνα με την ΔΟΕ,  ενώ συνολικά  οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί ξεπερνούν τους 1000, δηλαδή θα καλύπτονταν τα περισσότερα κενά, αν επέστρεφαν οι εκπαιδευτικοί στις έδρες τους.

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο Σκάφτσα στη Σουηδία - Ιχνη εκρηκτικών

Ίχνη εκρηκτικών υλικών σε αποσκευή επιβάτιδος εντοπίστηκαν σε αεροδρόμιο της Σουηδίας, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί άμεσα ο χώρος.
«Οι αίθουσες αναχωρήσεων και αποσκευών εκκενώθηκαν, κάτι που επηρεάζει τις αναχωρήσεις αλλά

Χαιρετίσματα ...στην Εφορία από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Πληρώθηκε 16.500 για συναυλία στη Ξάνθη μέσω Βουλγαρίας

Χαιρετίσματα ...στην Εφορία από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Πληρώθηκε 16.500 για συναυλία στη Ξάνθη μέσω Βουλγαρίας [βίντεο]Μέσω Βουλγαρίας πληρώθηκε για τη συναυλία που έδωσε στην Ξάνθη τον Δεκέμβριο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής».
Η υπόθεση βγήκε στο «φως» μετά από τη δημοσίευση στη Διαύγεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι καθαρές αποδοχές του καλλιτέχνη ήταν 16.500 ευρώ ενώ οι κρατήσεις που έγιναν ήταν μόλις

Φώφη Γεννηματά : Η χώρα δεν μπορεί να περάσει την κρίση με αυτή την κυβέρνηση

Η χώρα έχει ανάγκη από ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που τονίζει ότι γίνεται επεξεργασία ενός σχεδίουπροοδευτικής διακυβέρνησης για την οικονομία, την αντιμετώπιση της ανεργίας, τη μεταρρύθμιση του κράτους και την οικοδόμηση ενός σύγχρονου κοινωνικού κράτους.
Η χώρα δεν μπορεί να περάσει τον κάβο της κρίσης με αυτή την κυβέρνηση, δηλώνει σε συνέντευξή της στην Real News η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά, και προαναγγέλλει πρωτοβουλίες

Εκλέγει πρόεδρο η Νέα Δημοκρατία

Δίχως προβλήματα εξελίσσεται από τις 7.00 το πρωί η εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, με τους περίπου 400.000 φίλους του κόμματος να καλούνται να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της γαλάζιας παράταξης.
Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 7.00 το απόγευμα, με τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα να αναμένονται για τις 11.00 το βράδυ.

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε καρκινοπαθή που πουλούσε τα υπάρχοντα της στη λαϊκή

Πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ  επιδικάστηκε σε 65χρονη καρκινοπαθή γιατί προσπάθησε να πουλήσει χωρίς άδεια σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης ένα κηροπήγιο, μια κανάτα και ένα δίσκο σερβιρίσματος για να πληρώσει τις εξετάσεις της.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», παραμονές των Χριστουγέννων, όταν

Σημίτης: Αριστερολαϊκισμός & φαντασιώσεις συντηρούν την οπισθοδρόμηση

Παρέμβαση μέσα από άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η αιτία του σημερινού τέλματος έγκειται στην άρνηση και αδυναμία μας να προσαρμοστούμε, να μετατραπούμε σε

Reuters: Πονηρό το σχέδιο του Τσίπρα για το Ασφαλιστικό

Πονηρό χαρακτηρίζει το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα για το Ασφαλιστικό ο αρθογράφος του Reuters Χιούγκο Ντίξον. Και αυτό, γιατί, όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στο Mega, δεν κόβει τις συντάξεις τώρα αλλά μεταθέτει τις περικοπές σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο Βρετανός δημοσιογράφος εκτιμά ακόμη ότι η Ευρώπη δεν είναι διαθετειμένη να περάσει