Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

10 γυναίκες προς αποφυγή


Γυναίκες προς αποφυγή (1)
Έχεις προσέξει ότι υπάρχουν πολλές κούκλες αλλά κάποιες είναι πανούκλες! Και δεν αναφερόμαστε στην εξωτερική ομορφιά… Συγκεντρώσαμε τους δέκα τύπους γυναικών που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις, αν θέλεις να ζήσεις εσύ καλά κι ακόμα καλύτερα.
Ok, έχουμε υπόψη μας την κλασσική Barbie με τα μακριά ξανθά μαλλιά, το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και τα ατελείωτα πόδια. Τα κοριτσάκια εμπνέονται από αυτή ώστε να είναι πάντα καμαρωτές και υπάκουες στον κάθε …Ken.

Περίεργες Τούρτες


Περίεργες Τούρτες (1)
Ήρθαν τα γενέθλια σας και δεν ξέρετε τι τούρτα να πάρετε για να εντυπωσιάσετε; Δείτε μερικές από τις πιο περιέργες τούρτες του κόσμου!

Στη δημοσιότητα η ρύθμιση για τα αυθαίρετα - Πώς θα υπολογίζονται τα πρόστιμα και σε πόσες δόσεις θα καταβληθούν


- Η τακτοποίηση των αυθαιρέτων θα γίνει με δύο ταχύτητες ανάλογα με την τοποθεσία του
- Υπολογίστε στο NewsIt το πρόστιμο που θα καταβάλλετε για το αυθαίρετο κτίσμα
- Προβλέπεται έκπτωση 20% σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής του προστίμου
- Το ΥΠΕΚΑ υπολογίζει να κερδίσει περί τα 600 εκατομμύρια ευρώ από τα αυθαίρετα

Θα πληρώνουν την περίθαλψη οι συνταξιούχοι τρόφιμοι Ιδρυμάτων


Θα πληρώνουν την περίθαλψη οι συνταξιούχοι τρόφιμοι ΙδρυμάτωνΜε απόφασή του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, αποφάσισε την συμμετοχή των συνταξιούχων τροφίμων σε Ιδρύματα ΝΠΔΔ, κυρίως ηλικιωμένων και ψυχικά ασθενών,  στις δαπάνες περίθαλψης τους. Η απόφαση αφορά νοσηλευόμενους σε 100 ιδρύματα, τα οποία επιχορηγούνται από το κράτος.

Κέρδη 27 εκ. ευρώ για την ΕΡΤ!


Ανακοίνωση ΕΡΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. στη χθεσινή συνεδρίασή του (Τρίτη 26 Ιουλίου 2011), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:
1.    Αποφάσισε τη ματαίωση των αποτελεσμάτων ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά, διανομή και εκμετάλλευση των τριών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων της ΕΡΤ Α.Ε. παγκοσμίως.
2.    Αποφάσισε τη διενέργεια δύο διεθνών διαγωνισμών, έναν για τη μεταφορά του δορυφορικού σήματος παγκοσμίως και έναν για τη διανομή και εκμετάλλευσή του. Για τον δεύτερο διαγωνισμό, εξουσιοδότησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να καταθέσουν προτάσεις για τις προδιαγραφές των διαγωνισμών εντός δέκα ημερών.

ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα... για τους ομίλους!


Ο ΠΑΟΚ... άλωσε το Όσλο, κέρδισε 2-0 την Βαλερένγκα με τα γκολ των Βιερίνια-Γκαρσία και πλέον στην ρεβάνς θα τσεκάρει το εισιτήριο των πλέι οφ, πηγαίνοντας φουλ για τους ομίλους του Europa League!


Η Νορβηγία του πάει πολύ... Το 2003 «καθάρισε» τη Λιν, το 2009 και το 2011 δεν άφησε περιθώρια στη Βαλερένγκα και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. Το 2-0 στο Όσλο δίνει τεράστιο προβάδισμα στον «δικέφαλο» με τον Ζαγοράκη να αισθάνεται... τυχερός, αφού βλέπει τις δυο επιλογές του από τη Ρουμανία να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους από το πρώτο επίσημο ματς. Με συνταγή Μπόλονι και με μαεστρία Λαζάρ ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο Βιεϊρίνια ήταν για ακόμα ένα ματς εξαιρετικός, ενώ ο Γκαρσία έβαλε το όνομά του δίπλα στους δυο κορυφαίους!

Το ΝΑΤΟ απειλεί να χρησιμοποιήσει βία στο Κόσοβο


Το ΝΑΤΟ δήλωσε σήμερα ότι κήρυξε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή δύο σημεία διέλευσης στα σύνορα του Κοσόβου με τη Σερβία και απείλησε να χρησιμοποιήσει  θανάσιμη βία, εφόσον επαναληφθούν επεισόδια όπως αυτά της Τρίτης, όταν ένας όχλος εθνικιστών Σέρβων έκαψε ένα φυλάκιο και άνοιξε πυρ κατά των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ.

Έναρξη εθνικού διαλόγου για το Φορολογικό Σύστημα


Ξεκινάει άμεσα ο εθνικός διάλογος με στόχο την προετοιμασία για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα, όπως ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

"Πυρετός" επαφών υπό τη σκιά των συζητήσεων για το χρέος

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κινητοποίηση κυβέρνησης - τραπεζών - Τράπεζας της Ελλάδος παράλληλα με την έναρξη των συζητήσεων τραπεζών και Ινστιτούτου Διεθνούς Χρηματοοικονομικής (IIF) σχετικά με τη συμμετοχή των ιδιωτών στην αναδιάταξη του ελληνικού χρέους.


"Πυρετός" επαφών υπό τη σκιά των συζητήσεων για το χρέοςΜετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης στις 21 Ιουλίου, κατά την οποία –υπενθυμίζεται– ο πρωθυπουργός κάλεσε στις Βρυξέλλες τόσο τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας και πρόεδρο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Β. Ράπανο, όσο και τον διοικητή της ΤτΕ κ. Γ. Προβόπουλο, οι συσκέψεις κυβερνητικών και τραπεζικών παραγόντων συνεχίζονται με άξονα την επόμενη ημέρα για την Οικονομία και τις εγχώριες τράπεζες.
Το ηγετικό δίδυμο της Εθνικής Τράπεζας (κ.κ. Ράπανος και Ταμβακάκης), η οποία θα κληθεί να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναδιάταξη του τραπεζικού χάρτη είχε σήμερα νέα συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, ενώ κατά τις 8 το βράδυ, με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγ. Βενιζέλο πρόκειται να συναντηθεί ο διοικητής της ΤτΕ κ. Προβόπουλος.

ΟΜΙΛΟ Προβληματισμού δημιουργεί ο Γιώργος Φλωρίδης.

Ίδρυση ομιλου πολιτικού προβληματισμού, με τη συμμετοχή στελεχών του Πασοκ αλλά και με ανοικτές πόρτες σε αλλους πολιτικούς χώρους, έχει βάλει στα σχέδια του ο Γ.Φλωρίδης ,ενάμιση μήνα μετά  τη  παραίτηση του από τη θέση του βουλευτή  Πασοκ λόγω των διαφωνιών του με την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος.Συνάντηση είχαν στο Φιλίππειο στη.......

Το θέμα της μετεγκατάτασης των Τσιγγάνων απασχολεί την Κρύα Βρύση


«Το θέμα της μετεγκατάστασης των Τσιγγάνων πρέπει να αντιμετωπίζεται με κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα»
 Ένα από τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Αντιδήμαρχος Κρύας Βρύσης κ. Αϊβαζίδης Ιωάννης στην Δημοτική Ενότητα Κρύας Βρύσης ήτανε και αυτό του προγράμματος της μετεγκατάστασης των Τσιγγάνων σε..

Έδεσσα: Ομορφαίνει το Διοικητήριο Πέλλας


Εργασίες αποκατάστασης και διαμόρφωσης αύλειου χώρου Διοικητηρίου
Ένα νέο έργο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας ξεκινάει τις επόμενες ημέρες και αφορά την αποκατάσταση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Διοικητηρίου. Το έργο είναι..

Ανησυχούν τα Τίρανα για τη βία στο Κόσοβο


Την έντονη ανησυχία του για την κλιμάκωση της βίας στο Κόσοβο εκφράζει ο πρόεδρος της Αλβανίας κ. Μπαμίρ Τόπι. Όπως αναφέρει ο κ. Τόπι, το Κόσοβο είναι πλέον μια διεθνώς αναγνωρισμένη πραγματικότητα και η κυριαρχία του είναι μη αναστρέψιμη και απαραβίαστη...

Τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ θα αναλάβουν τη σίτιση και στέγαση των φοιτητών


Τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και τα ΤΕΙ θα αναλάβουν τη διαχείριση για τη σίτιση και στέγαση των φοιτητών, μετά την κατάργηση Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανασόπουλου. "Ο σχεδιασμός για τη στέγαση και τη σίτιση είναι η διαχείριση τους να δοθεί σε...

Το μεγαλύτερο κουνέλι του κόσμου


Ο Χέρμαν είναι το μεγαλύτερο κουνέλι του κόσμου και κατοικεί στην Γερμανία. Ζυγίζει 7,7 κιλά, έχει ύψος 1 μέτρο και τα αυτιά του έχουν μήκος 21 εκατοστά, περίπου όσο είναι το ύψος ενός φυσιολογικού κουνελιού!
Το συγκεκριμένο κουνέλι είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο μέλος της φυλής του που ζυγίζουν μέχρι 6 κιλά. Ο Herman ζει σε μια ειδικά χτισμένη φωλιά από βελανιδιά και τρώει περίπου 2 κιλά τροφής ημερησίως, ενώ ο ιδιοκτήτης του λέει ότι το αγαπημένο πρόχειρο φαγητό του είναι μαρούλι. Το τεράστιο αυτό κουνέλι που ζει όπως είπαμε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο ανήκει στον κύριο Hans Wagner, ο οποίος εκτός από φαγητό του δίνει και ένα συμπλήρωμα βιταμινών για να είναι υγιές.

Οι διακοπές του ύπνου βλάπτουν σοβαρά τη μνήμη


Ο διακεκομμένος ύπνος επηρεάζει τις λειτουργίες της μνήμης, σύμφωνα με έρευνα της Βασιλικής Ακαδημίας Επιστημών, που πραγματοποιήθηκε σε ποντίκια. Τα ευρήματα της έρευνας πιθανότατα εξηγούν τα προβλήματα μνήμης που συνδέονται με σύνδρομα όπως το Αλτσχάιμερ και η άπνοια κατά τη διάρκεια του ύπνου. 
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα ποντίκια τα οποία ξυπνούσαν και ξανακοιμούνταν δυσκολεύονταν να αναγνωρίσουν οικεία αντικείμενα. Σύμφωνα με τους Βρετανούς ειδικούς του ύπνου, ο εγκέφαλος χρησιμοποιεί τον βαθύ ύπνο για να αξιολογήσει τα γεγονότα της ημέρας και να αποφασίσει τι θα κρατήσει. 

Σόιμπλε: Δέκα χρόνια θέλει η Ελλάδα για να γίνει ξανά ανταγωνιστική


Σόιμπλε: Δέκα χρόνια θέλει η Ελλάδα για να γίνει ξανά ανταγωνιστική
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι η Ελλάδα έχει δρόμο ακόμη μπροστά της για να γίνει ξανά ανταγωνιστική. Έκανε λόγο μάλιστα για δέκα χρόνια.

Όπως μεταδίδει η ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην γερμανική εφημερίδα Neue Passauer Presse, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υπογραμμίζει ότι για την αντιμετώπιση της ευρωκρίσης δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στα πακέτα βοήθειας.

Ο ύπνος με τους γονείς δεν κάνει κακό στο παιδί


Ο ύπνος με τους γονείς δεν κάνει κακό στο παιδί
Τέρμα στις τύψεις, αν παίρνετε το μωρό στο κρεβάτι σας για να κοιμηθείτε παρέα. Αμερικανοί επιστήμονες διαπίστωσαν, σε έρευνα που έκαναν με τη συμμετοχή εθελοντών, ότι δεν υπήρξε καμία διαφορά συμπεριφοράς και καμιά ψυχολογική επίδραση στα παιδιά που κοιμόντουσαν με τους γονείς τους σε σχέση με εκείνα που κοιμόντουσαν στο δικό τους κρεβάτι.

Ο Ούγκο Τσάβες αντιμετωπίζει με χιούμορ την αρρώστια του


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση χωρίς μαλλιά, ως αποτέλεσμα της χημειοθεραπείας στην οποία υποβάλλεται για να θεραπευτεί από τον
Ο Ούγκο Τσάβες αντιμετωπίζει με  χιούμορ την αρρώστια του
καρκίνο. «Σε λίγες μέρες θα δείτε έναν καραφλό Τσάβες» είπε σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση της χώρας ο σοσιαλιστής ηγέτης, προσθέτοντας πως «τα μαλλιά μου θα πέσουν όλα και θα είμαι κάτι σαν… Γιουλ Τσάβες; Θυμάστε τον Γιουλ Μπρίνερ; Κάπως έτσι», είπε αστειευόμενος.

Βήμα πρόκρισης στο Όσλο θέλει ο ΠΑΟΚ


Από το Όσλο, το οποίο θρηνεί το χαμό 76 ανθρώπων από το τρομοκρατικό χτύπημα του Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, θα ξεκινήσει η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά δοκιμάζεται απόψε (20:00 NOVA 2) στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας απέναντι στην Βαλερένγκα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Απεργία στον ΑΡΗΣ FM


Οι τεχνικοί του ΑΡΗΣ FM ανακοίνωσαν ότι θα προβούν σε 48ωρη απεργία ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, και έτσι ο σταθμός των φίλων του Άρη από σήμερα έως το Σάββατο δεν θα λειτουργεί.
Οι τεχνικοί ραδιοφωνίας του ραδιοσταθμού «ΑΡΗΣ FM 92.8» δεν έχουν λάβει ακόμη τα δεδουλευμένα τους, και έτσι αποφάσισαν να προβούν σε 48ωρη απεργία ζητώντας από τη διεύθυνση του σταθμού την άμεση καταβολή των μισθών των εργαζομένων. Ως εκ τούτου, οι φίλοι του Άρη θα στερηθούν τις υπηρεσίες του ραδιοφωνικού σταθμού της ομάδας τους μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάντηση Πεταλωτή με Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό


Συνάντηση Πεταλωτή με Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό
Με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Πεταλωτή, συναντήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, αμέσως μετά τη συνομιλία του υφυπουργού με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης των φυλακών από την περιοχή.

Θραύση κάνει η νέα μέθοδος νοθείας στα καύσιμα με αιθανόλη - Τι ζημιές προκαλεί στον κινητήρα


- Τι είναι η αιθανόλη που χρησιμoποιείται για τη νοθεία
- Πως να καταλάβετε οτι βάλατε νοθευμένη βενζίνη
- Πάνω από 2.500 ευρώ η ζημιά που προκαλείται στον κινητήρα


Μία νέα μέθοδος νοθείας στα καύσιμα κάνει θραύση το τελευταίο χρονικό διάστημα στην αγορά.
Επιτήδειοι πρατηριούχοι ξεγελούν τους ανυποψίαστους πελάτες τους βγάζοντας λεφτά με ουρά, αδιαφορώντας για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τα οχήματα των καταναλωτών.

Ο φόβος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη


Μετά τη Βρετανία και τη Γαλλία, σε συναγερμό για τη δράση των ακροδεξιών εξτρεμιστικών οργανώσεων βρίσκεται και η γερμανική αστυνομία, με αφορμή το μακελειό της Νορβηγίας. Η αστυνομία ήδη πραγματοποίησε έρευνες σε 21 σπίτια και ιδιοκτησίες στη νότια Γερμανία, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Στουτγάρδης.
Η έρευνα επικεντρώθηκε στις υποψίες που υπήρχαν για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όπως και για παραβιάσεις σχετικά με την κατοχή όπλων, αλλά δεν συνδεόταν με το μακελειό της περασμένης Παρασκευής στη Νορβηγία.
Στην επιχείρηση στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης μετείχαν 140 αξιωματικοί της αστυνομίας, οι οποίοι κατέσχεσαν όπλα, πυρομαχικά, ναρκωτικά και υπολογιστές από 18 άτομα που εμπλέκονται σε οργάνωση, η οποία - σύμφωνα με τις αρχές-  επιθυμεί την απέλαση όλων των ξένων από τη Γερμανία. 

ΟΜΙΛΟ Προβληματισμού δημιουργεί ο Γιώργος Φλωρίδης.

Ίδρυση ομιλου πολιτικού προβληματισμού, με τη συμμετοχή στελεχών του Πασοκ αλλά και με ανοικτές πόρτες σε αλλους πολιτικούς χώρους, έχει βάλει στα σχέδια του ο Γ.Φλωρίδης ,ενάμιση μήνα μετά  τη  παραίτηση του από τη θέση του βουλευτή  Πασοκ λόγω των διαφωνιών του με την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος.Συνάντηση είχαν στο Φιλίππειο στη.......

Ένας επικίνδυνος... επισκέπτης της πόλης (VIDEO)


Μεγάλη τρομάρα πήραν οι κάτοικοι της πόλης Cairns στην Αυστραλία, όταν είδαν ξαφνικά χθες το μεσημέρι έναν κροκόδειλο να περιφέρεται αμέριμνος στους δρόμους!
Ένας επικίνδυνος... επισκέπτης της πόλης (VIDEO)
Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως και με μεγάλη προσοχή έπιασαν τον κροκόδειλο και τον μετέφεραν σε ειδικό κτηνίατρο για εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κροκόδειλος είχε εισέλθει μέσω της θάλασσας ή κάποιου ποταμού στο σύστημα υπονόμων και όταν είδε κάπου φως... βγήκε!

Παραιτήθηκε σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο



Την ίδια την κυβέρνηση Χριστόφια κλόνισε η φονική έκρηξη στην ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο, καθώς όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης έθεσαν στην διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας τις παραιτήσεις τους. Ωστόσο, θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τον επερχόμενο ανασχηματισμό, ο οποίος προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων.

Αχώριστοι στη ζωή και στον ύπνο




Αχώριστοι φίλοι σε στιγμές σιέστας… Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί!

Ηπατίτιδα, η «σιωπηλή νόσος»


Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας καθιερώθηκε το 2004 από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, για να ευαισθητοποιήσει κυβερνήσεις και πολίτες για την ηπατίτιδα τύπου C, που απομονώθηκε το 1989 και αποτελεί ένα από κυριότερα προβλήματα της δημόσιας υγείας.

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι περισσότεροι ασθενείς με ηπατίτιδα βρίσκονται στο σκοτάδι, αφού 8 στους 10 δε γνωρίζουν ότι πάσχουν από την ασθένεια. 

Γιατί οι νεκροί έρχονται στον ύπνο μας;


Γιατί οι νεκροί έρχονται στον ύπνο μας;
O Dr Mark Blagrove  είναι  καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Swansea και
μελετά  τα "όνειρα" μέσα από επιστημονικά πειράματα και έρευνες. Μιλώντας στο pyles.tv και την Όλγα Τάντου, εξηγεί τι ακριβώς είναι τα όνειρα, πώς η προσωπικότητα μας επηρεάζει αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας αλλά αναφέρεται και στους λόγους που αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από την ζωή,  μας επισκέπτονται στα όνειρα μας!!

Η στιγμή της έκρηξης στο Όσλο (VIDEO)


Δείτε πώς κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε πολυκατάστημα κοντά στο σημείο του περιστατικού, την τεράστια έκρηξη στο κέντρο του Όσλο στις 22 Ιουλίου.
Ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης στο Όσλο (VIDEO)

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ"

Τις επιλογές της για το θέμα του ΟΠΑΠ επανεξετάζει η κυβέρνηση. Ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος δήλωσε την Πέμπτη ότι η κυβέρνηση θα μελετήσει εάν η πώληση ποσοστού της εταιρίας είναι ο καλύτερος τρόπος για την άντληση εσόδων, σημειώνοντας παράλληλα ότι αναμένει έσοδα περίπου 400 εκατ. ευρώ από την...

Υποβιβάστηκαν Ολυμπιακός Β. και Καβάλα - Μπέος και Ψωμιάδης εκτός ποδοσφαίρου εφ΄ όρου ζωής


- Με απόφαση που εξέδωσε στις 4:54 τα ξημερώματα η πειθαρχική επιτροπή της Superleague υποβιβάζει στην  Football League την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου
- Απαγορεύτηκε κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο στους Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη
- Αθώος ο Γιάννης Παπακώστας
- Μένουν στην πρώτη κατηγορία Πανσερραϊκός και Λάρισα


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, ενώ στις δύο ΠΑΕ επιβλήθηκε και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Ποιοι είναι οι «τεμπέληδες» τώρα, κυρία Μέρκελ;


Η γερμανική πολιτική ηγεσία μπορεί να κατηγορεί τους Νοτιοευρωπαίους ότι «καλοπερνούν» υπερβολικά και δεν δουλεύουν αρκετά, αλλά είναι οι πολίτες της Γερμανίας, καθώς φαίνεται, που απολαμβάνουν τις περισσότερες ημέρες άδειας μετ’ αποδοχών, σύμφωνα με έρευνα.

Οι εργαζόμενοι στη Γερμανία παίρνουν άδεια μετ’ αποδοχών 30 ημέρες το χρόνο κατά μέσο όρο, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Βελτίωση των Συνθηκών της Ζωής και της Εργασίας (Eurofound). Μόνο οι Δανοί μπορούν να παίρνουν τόση άδεια στην ΕΕ.

Στην Χαλκιδική η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα"


Στην πανέμορφη Χαλκιδική βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε η ομάδα της εκπομπής «Στον τόπο που γεννήθηκα…».

Η Νορβηγία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ των επιθέσεων


Η Νορβηγία προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ των επιθέσεων
«Περισσότερη δημοκρατία» θα είναι η απάντηση της Νορβηγίας στη διπλή τρομοκρατική επίθεση της περασμένης Παρασκευής, δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός της χώρας Γενς Στόλτενμπεργκ. «Νομίζω ότι θα μιλάμε για μια Νορβηγία πριν από και μια Νορβηγία μετά την επίθεση», τόνισε δεσμευόμενος για την προώθηση μιας ακόμα πιο ανοιχτής και δημοκρατικής κοινωνίας.

Σαν Σήμερα...


28 Ιουλίου
Γιορτάζουν: Ακάκιος, Δροσούλα, Ειρήνη
Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας
  • Γεγονoτα


1586: Ο σερ Φράνσις Ντρέικ φέρνει στην Ευρώπη την πατάτα, την οποία εισάγει από την Κολομβία.
1828: Ο Ιωάννης Καποδίστριας καθιερώνει ως νομισματική μονάδα το «φοίνικα».
1913: Με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου που υπογράφουν οι αντιμαχόμενες δυνάμεις (Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία εναντίον Βουλγαρίας) λήγει ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος. Μεγάλη χαμένη η Βουλγαρία, καθώς μέρος της Μακεδονίας προσαρτάται στην Ελλάδα.

Ημαθία: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του και κρεμάστηκε σε δέντρο!


Ο συζυγικός καβγάς κατέληξε σε τραγωδία, που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία...


Όλα ξεκίνησαν στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης (27-07-2011), στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στα Καβάκια Ημαθίας. Σύμφωνα με γείτονες, το αντρόγυνο άρχισε να τσακώνεται και κάποια στιγμή άκουσαν τη γυναίκα να ουρλιάζει από τους πόνους και να καλεί σε βοήθεια. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο...