Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΣΕΠ: 680 προσλήψεις οδηγών και τεχνικών σε μετρό και λεωφορεία


Μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα 680 προσλήψεις σε οδηγούς και τεχνικούς μετρό και αστικών λεωφορείων, όπως ανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

ΣΥΡΙΖΑ: Λύση τώρα για τους εκπαιδευτικούς που αποκλείονται από τους πίνακες του ΑΣΕΠ για 3 ευρώ


Λύση στο ζήτημα του αποκλεισμού 1.837 εκπαιδευτικών από τους πίνακες του ΑΣΕΠ - λόγω του παραβόλου των 3 ευρώ ζητεί η Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώνει το υπόλοιπο των άμεσων ενισχύσεων για το 2019


Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων προχωρεί σήμερα σε πληρωμή 2,2 εκατ. ευρώ.

ΚΚΕ: Ή η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει εν κρυπτώ ή το ΝΑΤΟ επιχειρεί να εκβιάσει


Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει για πολλοστή φορά ότι το ΝΑΤΟ προωθεί "επικίνδυνες διευθετήσεις στη λογική των ίσων αποστάσεων" μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Επιμένει ο Στόλτενμπεργκ: "Έχουμε τεχνικές συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας


Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γ. Στόλτενμπεργκ επανήλθε στις δηλώσεις του παρά τη διάψευση της ελληνικές πλευράς. Ξεκαθάρισε πως έχουμε συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. Συνεχίζεται το διπλωματικό θρίλερ.

Του Γιώργου Καρελιά : Τρεις "ιοί" απειλούν τον Μητσοτάκη, μπαίνει στον κύκλο της φθοράς…


Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πέρασε τον πρώτο χρόνο της θητείας της χωρίς κανέναν κλυδωνισμό. Ουσιαστικά ήρθε αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, την πανδημία της άνοιξης, αλλά το ξεπέρασε σχεδόν ανώδυνα.

Γ. Φραγγίδη : Για την Κύρωση της Συμφωνίας Συνεργασίας της Ελλάδας με τη Σερβία στον τομέα του τουρισμού


Σημεία τοποθέτησης Γιώργου Φραγγίδη, Ειδικού Αγορητή του Κινήματος Αλλαγής, στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του νομοσχεδίου του Υπ. Τουρισμού για την Κύρωση της Συμφωνίας Συνεργασίας της Ελλάδας με τη Σερβία στον τομέα του τουρισμού

Σλοβενία-Ελλάδα 0-0


Η Εθνική ομάδα ήταν καλύτερη από την Σλοβενία, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο 0-0, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Nations League.

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί


Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Κιλκίς: Ζητούν ψευδή πιστοποιητικά από γιατρούς για να μην φορέσουν μάσκα ή να αποφύγουν το πρόστιμο


Ψευδή πιστοποιητικά ζητούν από ιατρούς του Κιλκίς για να μην φορέσουν μάσκα προφύλαξης από την COVID-19 ή για να αποφύγουν το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο τοπικός Ιατρικός Σύλλογος.

Κορονοϊός: 241 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο - Ακόμη πέντε νεκροί - Ποιες περιοχές βρίσκονται στο "κόκκινο"


Ανακοινώθηκαν τα τελευταία στοιχεία για τις εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 241 νέα κρούσματα κορονοϊού,