Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Τσίπρας: Απαραίτητος όσο ποτέ ο συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου

Τσίπρας: Απαραίτητος όσο ποτέ ο συντονισμός Ελλάδας και ΚύπρουΗ επίσκεψη του Ν. Αναστασιάδη «γίνεται σε μία κρίσιμη στιγμή, όπου είναι απαραίτητος όσο ποτέ ο συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα την αντιπολίτευση για τη μυστική συνάντηση με Τουρκία-Γερμανία

Να ενημερώσει άμεσα την αντιπολίτευση για την "μυστική" όπως την χαρακτηρίζει τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο, καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Μυστική τριμερής Ελλάδας – Τουρκίας – Γερμανίας στο Βερολίνο

Μυστική τριμερής Ελλάδας – Τουρκίας – Γερμανίας στο Βερολίνο | tovima.grΤριμερής συνάντηση Γερμανίας – Ελλάδος – Τουρκίας έλαβε χώρα στο Βερολίνο λίγα 24ωρα πριν από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και παρά το επιβαρυμένο κλίμα εξαιτίας της απόφασης για τη μετατροπή της Αγιά-Σοφιάς σε τζαμί.

Αχτσιόγλου: Ο κ. Βρούτσης να δώσει τα αναδρομικά σε όλους τους συνταξιούχους

Αχτσιόγλου: Ο Γ. Βρούτσης να δώσει τα αναδρομικά σε όλους τους ...«Είναι αδιανόητο να αναγκάσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε δικαστικά έξοδα για να πάρουν αυτό που έχει κριθεί ότι δικαιούνται», τονίζει για τα αναδρομικά η κ. Αχτσιόγλου.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη: "Άριστη συνεργασία στην αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο Πρόεδρος της Κύπρου τόνισε ότι οι συνθηκες που υπαγορεύουν την επίσκεψή του στην Ελλάδα είναι ο καλύτερος συντονισμός και η ακόμη πιο άριστη συνεργασία.

Αναδρομικά συνταξιούχων: Αυτή είναι η απόφαση του ΣτΕ - Ποιοι και πόσα δικαιούνται

Αναδρομικά συνταξιούχων: Αυτή είναι η απόφαση του ΣτΕ - Ποιοι και ...Τέλος στην αγωνία των περίπου 2,5 εκατ. συνταξιούχων έβαλε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) σχετικά με τις περικοπές των συντάξεων και των αναδρομικών που εκκρεμεί από το 2015. 

ΟΑΕΔ: Τρία προγράμματα απασχόλησης για 18.000 ανέργους - Όλες οι λεπτομέρειες

Από αύριο, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στις 10 π.μ ξεκινούν οι αιτήσεις εργοδοτών για τρία προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ με συνολικά 18.000 νέες θέσεις εργασίας και αυξημένη επιδότηση από 75% έως 90% του μισθολογικού και μη

Αυτές είναι οι γερμανικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ

Ισχυρούς εκπροσώπους από όλους τους βασικούς κλάδους της βιομηχανίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών καθώς και φορέων της γερμανικής αγοράς, όπως και της πολιτείας, περιλαμβάνει η λίστα των 56 εκθετών του Εθνικού Γερμανικού Περιπτέρου, που θα συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία.

Θεσσαλονίκη: Θετική στον κορωνοϊό αναισθησιολόγος στο "Παπανικολάου"

Θεσσαλονίκη: Θετική στον κορωνοϊό αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο ...Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μια αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Πανελλαδικές: Την Παρασκευή οι βαθμοί σε ειδικά και μουσικά μαθήματα - Έως και 20/7 μηχανογραφικά

Βαθμολογίες Πανελληνίων 2020: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμοί στα ...Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, μετά τις 13:00, θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι βαθμοί των ειδικών και των μουσικών μαθημάτων.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα

EΦΕΤ: Ανακαλεί νοθευμένο μέλι

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με την Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας – Τμήμα Α' που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε την εμπορία

Μάρκος Μπόλαρης : Τι και πόσα ... αποκαλύπτει η υπόθεση της Αγιά Σοφιάς !

Ανασχηματισμός: Ποιος είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος ...Ναι, εν πρώτοις είναι η τεράστια ένταση του εσωτερικού μετώπου στην Τουρκία. Έχει εξαιρετικής έντασης πρόβλημα ο Ερντογάν από την οικονομία και την κατρακύλα της τουρκικής λίρας , από την κατάρρευση του τουρισμού, από τον κορωναιό, από την ανέχεια του πληθυσμού.

Ραλλία Χρηστίδου: Εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό για σεξιστική ανάρτηση εις βάρος της

Με εξώδικο απάντησε η Ραλλία Χρηστίδου στον Ψαριανό για τη fake ...
Η Ραλλία Χρηστίδου έστειλε στον Γρηγόρη Ψαριανό εξώδικο, για ανάρτηση σεξιστικής ανάρτησης εις βάρος της, γνωστοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Δευτέρας (13/7).