Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αλλάζει το κλίμα η εκλογή Βενιζέλου

Αλλαγή του εκλογικού σκηνικού φέρνει η εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Αλλάζει το κλίμα η εκλογή Βενιζέλου
Η εικόνα κατάρρευσης που παρουσίαζε το Κίνημα το προηγούμενο διάστημα ανακόπτεται, ενώ για πρώτη φορά τα ποσοστά του αυξάνονται.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Marc για το «Εθνος της Κυριακής», η επόμενη Βουλή θα είναι οκτακομματική, ενώ η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ περιορίζεται δραστικά.

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι του Καμμένου σε όλη την Ελλάδα


Πριν από λίγη ώρα ο Πάνος Καμμένος διέρρευσε την λίστα με τα πρώτα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στις λίστες του κόμματός του, κατά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. 

Το Σάββατο ο επικεφαλής του Κινηματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα δέχεται από το πρωί στο γραφείο του, τους υποψηφίους στις περιφέρειες Αθηνών, Πειραιώς και του

Παραιτήθηκαν τρία στελέχη της ΔΗΜΑΡ - Διαφωνούν με την προσχώρηση των πέντε διαγραφέντων από το ΠΑΣΟΚ

Παραιτήθηκαν τρία στελέχη της ΔΗΜΑΡ - Διαφωνούν με την προσχώρηση των πέντε διαγραφέντων από το ΠΑΣΟΚ



Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς στον γραμματέα του κόμματος Σπύρο Λυκούδη εκφράζοντας την διαφωνία τους με την απόφαση για εκλογική συνεργασία με πέντε ανεξάρτητους βουλευτές προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ αλλά και με τις γενικότερες πολιτικές κατευθύνσεις της ΔΗΜΑΡ. Πρόκειται για τους Νικηφόρο Σταματάκη, Στέλλα Νιώτη και Θανάση Αθανασίου.

Ευρεία σύσκεψη Βενιζέλου με υπουργούς τη Δευτέρα

Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου και με τη συμμετοχή όλων των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών του κόμματος, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 14.00, στα γραφεία της Ιπποκράτους.

Μία ώρα νωρίτερα, ο κ. Βενιζέλος θα παρουσιάσει στους

Σε συνέλευση καλεί τους πολίτες το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Το κοινό καλεί η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης σε συνέλευση, την
ερχόμενη Τρίτη, στις 18:30, στο ξενοδοχείο Grand Hotel (Μοναστηρίου 305-307), με θέμα: «Πολιτική και Οργανωτική προετοιμασία για της Εθνικές Εκλογές ».
Εισηγητής θα είναι ο Κώστας Ασκούνης

Με ρόλο ο Παπουτσής στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου



Με ρόλο ο Παπουτσής στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου
Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του Χρήστου Παπουτσή πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η «εκλογική κινητοποίηση του ΠΑΣΟΚ στην οποία ο Χρήστος Παπουτσής θα παίξει ενεργό ρόλο.

Σεμιναριο για εργασιακο στρες, στη Γουμενισσα



Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας υλοποίησε άλλο ένα  εκπαιδευτικό σεμινάριο με σκοπό την κατάρτιση των μελών του  και την δυνατότητα οικονομικής υποστήριξης.  Το σεμινάριο με τίτλο «Αντιμετώπιση Εργασιακού Stress» υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του πιστοποιημένου κέντρου επαγγελματικής κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Ε.Π.Ε.  

Υπεγράφη χρηματοδότηση έργων από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, υπέγραψε την επιλογή των παρακάτω πράξεων προκειμένου να χρηματοδοτηθούν από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη 2007-2013», με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης. 

Επιχορηγήσεις, άδειες εμπορίου και κατασκευή ραμπών ΑμεΑ στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης  την ερχόμενη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 14:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων
Δημοτικού Συμβουλίου) με 71 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι :

Νίκος Γκάλης: Αν ξανάρχιζα, πάλι στον Άρη θα πήγαινα!

Στον τηλεοπτικό σταθμό Europe 1μίλησε ο Νίκος Γκάλης και αναφέρθηκε στην επιλογή του να αγωνιστεί στον Άρη: "Δεν μετανιώνω για τον Άρη, και πάλι.
αν ξανάρχιζα την καριέρα μου στον Άρη θα πήγαινα! Όταν ήρθα από την Αμερική πίστευα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Δεν το λέω για να μιλήσω για τον εαυτό μου, όλοι ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, αλλά πίστευα ότι μπορούσα

Νέες ρυθμίσεις για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ

Νέες ρυθμίσεις για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕΤη δυνατότητα να ζητήσουν την υπαγωγή τους κατά μια ή και δύο κατώτερες ασφαλιστικές κατηγορίες από αυτήν που βρίσκονται έχουν οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών εφόσον δεν οφείλουν ληξιπρόθεσμες οφειλές ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση και καταβάλλουν τις δόσεις τους με συνέπεια.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ


bigonesystem.eu 
Συμβαδίζοντας με τις νέες απαιτήσεις για λογική διαχείριση των αποβλήτων, δημιουργήσαμε τον νέο κύκλο προϊόντων που αφορούν την συμπίεση απορριμμάτων.
Στην Ελλάδα, ξοδεύουμε περισσότερα από 2 δισ. ευρώ τον χρόνο για τη συλλογή των σκουπιδιών, ενώ 15.000 απορριμματοφόρα με πετρελαιοκινητήρα βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, ρυπαίνοντας και επιβαρύνοντας το περιβάλλον. 

ΓΑΛΛΙΑ: ΝΙΚΗ ΟΛΑΝΤ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Νίκη του υποψήφιου των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ στο δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, με 54%, ποσοστό αμετάβλητο από προηγούμενη έρενα στα μέσα του Φεβρουαρίου, δείχνει δημοσκόπηση του ινστιτούτου BVA. Το ποσοστό του νυν Γάλλου

Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές συγχαίρουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο


Πολλές είναι οι συγχαρητήριες επιστολές που έλαβε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος , από αρχηγούς σοσιαλιστικών, σοσιαλδημοκρατικών και άλλων κομμάτων από όλο τον κόσμο. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς ήταν ο πρώτος

Ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Σειρά ρυθμίσεων που αφορούν στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά εφαρμόζονται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο.

Μεταξύ των ρυθμίσεων, η κύρια κατοικία εξαιρείται από την ρευστοποίηση για οφειλές. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής της οφειλής μέχρι και 35 χρόνια από 20 που είναι σήμερα. Καθορίζεται