Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

AYΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σαφές και κατηγορηματικό μήνυμα προς την Τουρκία ότι «η Ελλάδα θα διασφαλίσει σε απόλυτο βαθμό τα εθνικά κυριαρχικά της δικαιώματα, όπως απορρέουν από το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και τις διεθνείς συνθήκες, σε σχέση με την υφαλοκρηπίδα και την αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ)», έστειλε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης. Στο πλαίσιο ενημέρωσης της...

Επόπτες καθαριότητας θα κόβουν πρόστιμα σε όσους βρωμίζουν την πόλη!

Ελέγχους στους δρόμους για εντοπισμό παραβατών που βρωμίζουν την πόλη θα πραγματοποιούν στο εξής οι επόπτες καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοίνωσε
ο νέος αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, οι επόπτες θα κυκλοφορούν στους δρόμους...

Στον Άρη ο Όλιβερ


Την απόκτηση του Aμερικανού γκαρντ, Άντριαν Όλιβερ, για τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. Ο παίκτης έχει ύψος 1,93μ και αγωνίζεται...
κυρίως στη θέση σούτινγκ γκαρντ 2, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως πόιντ γκάρντ 1».

Who is who:


«Ο Adrian Oliver γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1988 στο.....

«Έκλεισε» ο Αμπντούν στον Ολυμπιακό


  
«Έκλεισε» ο Αμπντούν στον Ολυμπιακό
Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν στον Ολυμπιακό.


Ο 25χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός πέρασε σήμερα με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο για.....

Συμφώνησε με Παλέρμο ο Τζόρβας


  
Συμφώνησε με Παλέρμο ο Τζόρβας
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας συμφώνησε με την Παλέρμο για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τις απολαβές του να κυμαίνονται ανάμεσα στις 500 και τις 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει ένα ποσό κοντά.....

Νίκησαν τις βραζιλιάνες Αρβανίτη - Τσιαρτσιάνη


  
Νίκησαν τις βραζιλιάνες Αρβανίτη - Τσιαρτσιάνη
Με νίκη ξεκίνησαν η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη στο όπεν της Χάγης για το Παγκόσμιο σιρκουί του μπιτς βόλεϊ.


Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, το ελληνικό δίδυμο...

Γ. Καρατζαφέρης: «Ο Βενιζέλος είναι ο Σισέ της πολιτικής»


  
Γ. Καρατζαφέρης: «Ο Βενιζέλος είναι ο Σισέ της πολιτικής»
Μια παρομοίωση για να είναι όσο το δυνατόν πιο γλαφυρή και «πετυχημένη» πρέπει να είναι ευφάνταστη και αντιπροσωπευτική. Καθώς φαίνεται, ο κ. Καρατζαφέρης μάλλον διαθέτει καλπάζουσα φαντασία όταν μιλά με παρομοιώσεις κυρίως...

Φρίκη: Βίαζε τις κόρες του επί 40 χρόνια…


Η φρικιαστική ιστορία του Γιόζεφ Φριτσλ που βίαζε επί 24 χρόνια την κόρη του, αναβιώνει στην Αυστρία.
Μόνο που αυτή τη φορά, ο πατέρας – κτήνος κρατούσε τις κόρες του φυλακισμένες επί 40 χρόνια σε μια κουζίνα.
Ο 80χρονος πλέον άνδρας, είναι ύποπτος πως κρατούσε....

Τι οδήγησε τον Χ. Παμπούκη στην παραίτηση


«Ναυάγιο» προκαλεί στην κυβέρνηση η παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Χάρη Παμπούκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επέμεινε στην επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας.
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση η παραίτηση....

Ερώτηση 27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τις «πελατειακές» ΜΚΟ


Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιώργο Κουτρουμάνη κατέθεσαν 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητώντας εξηγήσεις για την υλοποίηση του «προγράμματος κοινωφελούς εργασίας» με «πελατειακή λογική» μέσω «πράσινων» ΜΚΟ....

Βρήκαν γιατί καταφεύγουμε στο φαγητό για παρηγοριά


Βρήκαν γιατί καταφεύγουμε στο φαγητό για παρηγοριά

Όποιος έχει απλώσει το χέρι του σε μια σοκολάτα ή σε ένα παγωτό όταν νιώθει στεναχωρημένος, ξέρει καλά πόσο καλύτερα μπορούν να τον κάνουν να αισθανθεί. Τώρα, επιστήμονες απέδειξαν πως το «φαγητό για παρηγοριά» όντως είναι αποτελεσματικό.
Όπως διαπίστωσαν, τα λίπη δρουν σε μοριακό επίπεδο για να βελτιώσουν την ψυχική διάθεση – και αυτό μπορεί να εξηγεί γιατί τόσο πολλοί άνθρωποι οδεύουν προς την παχυσαρκία για να αντιμετωπίσουν τις πίκρες της ζωής τους.
Την σχετική έρευνα πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Leuven, στο Βέλγιο, με επικεφαλής τον δρα Λούκας Βαν Ούντενχοβε, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την λειτουργική μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου (fMRI) για να καταγράψει τον συναισθηματικό αντίκτυπο τους λίπους, όταν εγχέεται στο στομάχι.

Τα πυρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ο Ηλ.Μόσιαλος για το «κούρεμα» στην ΕΡΤ.Έντονη κριτική και αιχμές.


Ο Ηλίας Μόσιαλος με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Ο Ηλίας Μόσιαλος με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ 




Έντονη κριτική στο σχέδιο Μόσιαλου για την ΕΡΤ άσκησαν οι βουλευτές που μετέχουν στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ.

Ιδιαίτερα επικριτικός ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης ο οποίος υποστήριξε επίσης ότι δεν μπορεί να κλείνει ένα δημόσιο κανάλι σε περίοδο κρίσης. Κατηγόρησε τον κ. Μόσιαλο ότι με την στάση του προσβάλει τον ίδιο, τον Παύλο Γερουλάνο καθώς και τον πρωθυπουργό.

Όσα -αξιοπερίεργα- δεν ξέρετε για τις γάτες και τους σκύλους



Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για την γάτα ή τον σκύλο σας; Κάνετε λάθος! Χρειάστηκαν χρόνια μελέτης της συμπεριφοράς τους για να προκύψουν τα παρακάτω συμπεράσματα που, για άλλη μία φορά, θα σας επιβεβαιώσουν: Αυτό δεν είναι ζώο, είναι άνθρωπος!

  • Τα «σκυλίσια» φιλιά μπορεί να σας αρρωστήσουν
Μπορεί τα φιλιά που σας δίνει να είναι σημάδια ανιδιοτελούς αγάπης, όμως πρέπει να γνωρίζετε πως το στόμα του -όσο κι αν προσπαθείτε να πλένετε τακτικά- είναι γεμάτο μικρόβια, όπως σαλμονέλα, και επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία βακτήρια. Αυτά εισχωρούν στο στόμα του σκύλου σας από χαλασμένες ή βρώμικες τροφές, ή όταν χρησιμοποιεί την γλώσσα του ως χαρτί τουαλέτας. Με το φιλί του, τα μικρόβια αυτά εισχωρούν στο δικό σας στόμα και το λιγότερο που μπορούν να σας προκαλέσουν είναι πολύ δυσάρεστη διάρροια.

Στα ίχνη του Καντάφι Λίβυοι κομάντος


Πολύ κοντά στη σύλληψη του Μουαμάρ Καντάφι βρέθηκαν χθες Λίβυοι κομάντος που μάχονται για την ανατροπή του Λίβυου ηγέτη, σε επιδρομή που πραγματοποίησαν σε ιδιωτική του κατοικία στην Τρίπολη, όπου φαίνεται ότι κρυβόταν, γράφει σήμερα το γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Επικαλούμενο πηγή μονάδας, η οποία, όπως γράφει, έχει αναλάβει τον συντονισμό μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών αραβικών κρατών και των Λίβυων αντικαθεστωτικών, το Παρί Ματς επισημαίνει στην ιστοσελίδα του ότι οι υπηρεσίες αυτές πίστευαν ότι ο Καντάφι εξακολουθούσε να βρίσκεται κάπου στη λιβυκή πρωτεύουσα.

Ωστόσο ο Καντάφι είχε φύγει από το σπίτι αυτό στο κέντρο της Τρίπολης, όταν οι πράκτορες έφτασαν εκεί χθες γύρω στις 11:00 ώρα Ελλάδος έπειτα από πληροφορία που τους δόθηκε από αξιόπιστη πηγή. Όμως, σημειώνει το περιοδικό, βρήκαν στοιχεία ότι ο συνταγματάρχης έμεινε εκεί τουλάχιστον μία νύχτα--αν και δεν διευκρινίζει πόσο πρόσφατα έγινε αυτό. 

Παραίτηση Χάρη Παμπούκη πριν απο λίγο!


Παραιτήθηκε πρίν λίγο ο αναπληρωτής υπουργός περιφερειακής ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας, Χάρης Παμπούκης μία μέρα μετά τις έντονες επικρίσεις που άκουσε στο Υπουργικό Συμβούλιο απο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή!

Ισχυρότερη γυναίκα του πλανήτη η Μέρκελ


Ισχυρότερη γυναίκα του πλανήτη η Μέρκελ
Μπορεί η Ευρώπη να βρίσκεται στη δίνη της κρίσης χρέους, αυτό όμως δεν εμποδίζει το περιοδικό Forbes να ανακηρύξει την Ανγκελα Μέρκελ ως την ισχυρότερη γυναίκα του πλανήτη για το 2011. Ακολουθεί η Χίλαρι Κλίντον και η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα έπεσε στην 8η θέση, ενώ μία θέση χαμηλότερα βρίσκεται η νέα γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Κύπρος-ΑΟΖ: ισραηλινή συμμετοχή και υποστήριξη στην έρευνα υδρογονανθράκων


Συμφώνησαν σε όλα η ισραηλινή εταιρεία Delek με την αμερικανική Noble για συμμετοχή στις εξορύξειςπου θα γίνουν στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.
Η Delek ανακοίνωσε πως υπέγραψε σχετική συμφωνία με τη Noble Cyprus, αλλά και την Avner Oil and Gas Ltd σχετικά με ερευνητικές δραστηριότητες στο οικόπεδο 12. Στην ανακοίνωση προστίθεται πως η Κυπριακή Δημοκρατία θα μπορεί να αποφασίσει αν θα επιτρέψει τη συμμετοχή της Delek και της Avner στις έρευνες μέχρι την 1η Αυγούστου 2013.
Με τη συμφωνία, Delek και Avner θα αναλάβουν το 15% των εξόδων που θα κάνει η Noble για ερευνητικές εργασίες συμπεριλαμβανομένων εξορύξεων, αξιολογήσεων, ανάπτυξης ακόμα και παραγωγής.

Η ΔΗ.ΣΥ. για τις εξελίξεις στην παιδεία


Η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να έχει και συνέχεια, τονίζει η Δημοκρατική Συμμαχία, μία ημέρα μετά τη συναίνεση στη Βουλή για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία.

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε ότι για τη Δημοκρατική Συμμαχία και για άλλα κόμματα οι αλλαγές στα Α.Ε.Ι. ήταν στρατηγική και αδιαπραγμάτευτη επιλογή.

Τέλος εποχής για τα μυστικά κονδύλια


Τέλος εποχής για τα μυστικά κονδύλια
Ο γνωστός από ετών Κωδικός 0896 της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης που ήταν η πηγή των μυστικών κονδυλίων καταργείται, και το ποσό που κρύβει μεταφέρεται στον κρατικό προϋπολογισμό. «Προχωρούμε σήμερα στην άμεση κατάργηση του Κωδικού Αριθμού Εξόδων 0896 «Απόρρητες δαπάνες» των Γενικών Γραμματειών Επικοινωνίας - Ενημέρωσης και Μέσων Ενημέρωσης, και τη μεταφορά όλου του ποσού στον κρατικό προϋπολογισμό». 

Μυστικές συνομιλίες Παπανδρέου για πετρέλαιο και αέριο

Η χάραξη της ελληνικής ΑΟΖ με τη Μεγαλόνησο θα ολοκληρώσει τον άξονα Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ, αναδεικνύοντας τη χώρα μας σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο. Μυστικές συνομιλίες Παπανδρέου


Μίκα Κοντορούση
Το σημερινό (25/8/11) τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα" φέρνει στο φως ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τις μυστικές συνομιλίες Παπανδρέου με Ισραήλ και ΗΠΑ για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο.
Καθώς η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο από την κατάρρευση της οικονομικής πολιτικής μέσω της επιβεβλημένης ανακήρυξης της ΑΟΖ (Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης), ο Παπανδρέου φαίνεται ότι σχεδιάζει νέες επενδυτικές στρατηγικές, ενώ Ομπάμα και Νετανιάχου είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τα συμφέροντά τους στην περιοχή CasusBelli από την Τουρκία.

Το αληθινό παρασκήνιο της συμφωνίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ γα την Παιδεία


  
Το αληθινό παρασκήνιο της συμφωνίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ γα την Παιδεία
Ένα σκληρό παζάρι ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εκτυλίχθηκε στο επίπεδο του παρασκηνίου τα δύο τελευταία 24ωρα, προτού καταγραφεί και επισήμως η πρώτη συναινετική υπερψήφιση νομοσχεδίου επί της αρχής, στα μεταπολιτευτικά χρόνια......

Έξαλλος ο Σαμαράς με τον Κυριάκο


  
Έξαλλος ο Σαμαράς με τον Κυριάκο
Άστραψε και βρόντηξε ο Αντώνης Σαμαράς, παρακολουθώντας χθες από το γραφείο του στον γ’ όροφο της Συγγρού, τη συνεδρίαση της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας. Στο βήμα είχε ανέβει ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, διατυπώνοντας τις ....

Τέλος η ατιμωρησία στο δημόσιο


Πειθαρχικές και οικονομικές ποινές, καθώς και αποκλεισμό των συνδικαλιστών από τα πειθαρχικά συμβούλια προβλέπει το σχέδιο νόμου για το Πειθαρχικό Δίκαιο των Δημοσίων Υπαλλήλων, που παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Ρέππας.
Σε αυτοδίκαιη αργία...

Υποβαθμίστηκε το αξιόχρεο των Σκοπίων

 

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των Σκοπίων σε ΒΒ από ΒΒ+, προχώρησε χθες ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poors.
Ο εν λόγω οίκος τονίζει, μεταξύ άλλων, η αύξηση των δημοσίων δαπανών λειτουργεί αρνητικά για την οικονομία των Σκοπίων, ενώ καταγράφεται και ο κίνδυνος εθνοτικών εντάσεων στο εσωτερικό...

«Πράσινο» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης


Πρόγραμμα ανακύκλωσης από την ΟΛΘ ΑΕ
Picture 0 for «Πράσινο» το λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Στη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος από την λιμενική δραστηριότητα στοχεύει το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζει η ΟΛΘ ΑΕ από το 2010.
Τον Δεκέμβριο του 2010 η ΟΛΘ ΑΕ ανακοίνωσε την υιοθέτηση μίας στρατηγικής..

Κόλαφος για τις τράπεζες αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης

Καταναλώτρια απαλλάσσεται από το 82% των οφειλών της προς τις τράπεζες, ενώ ζευγάρι από το 44% των οφειλών τους, σύμφωνα με απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης
Picture 0 for Κόλαφος για τις τράπεζες αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης
Δημοσιεύθηκαν δυο νέες αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, που αφορούσαν τη ρύθμιση χρεών υπερχρεωμένων καταναλωτών - μελών του ΚΕΠΚΑ και οι οποίες αποτελούν κόλαφο, για τις τράπεζες...

Κραυγή αγωνίας από 28 αλυσίδες εστίασης

Ανοικτή επιστολή προς των αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, μέσω πληρωμένων καταχωρήσεων στον σημερινό Τύπο, απευθύνουν 28 αλυσίδες μαζικής εστίασης.

Στην επιστολή τους οι οργανωμένες αλυσίδες μαζικής εστίασης, αρτοποιία αλλά και μονάδες catering, απευθύνουν έκκληση στον υπουργό να μην προχωρήσει η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στην εστίαση, μέτρο το οποίο χαρακτηρίζουν άδικο και παράλογο που με μαθηματική ακρίβεια όπως σημειώνουν θα οδηγήσει και άλλες επιχειρήσεις σε λουκέτα και 120.000 εργαζόμενους στο ταμείο ανεργίας.

Επίσης καλούν τον υπουργό να σταθεί δίπλα και να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν ώστε να συμβάλλουν αποτελεσματικά όπως επισημαίνουν στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. 

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν ατιμωρησία των πολιτικών


Αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου να εφαρμόζεται η ατιμωρησία υπουργών ή πρώην υπουργών, ζητούν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Στην επιστολή τους, που κοινοποιήθηκε και στον γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Έξαρχο, οι 12 βουλευτές ζητούν την κατάργηση της μυστικότητας των ψηφοφοριών που κρίνουν την παραπομπή των πολιτικών προσώπων στη Δικαιοσύνη για αδικήματα υπουργικής ευθύνης, καθώς και την θέσπιση μεγίστου χρονικού ορίου ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών.

«Ανάσα» για Παπανδρέου, κέρδη για Σαμαρά


Μία καλή είδηση έψαχνε εδώ και καιρό το Μέγαρο Μαξίμου και την βρήκε μέσα από ένα νομοσχέδιο που αρχικά φαινόταν ότι θα αποτελούσε σκληρό πεδίο αντιπαράθεσης όχι μόνο με τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και με την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Τα χειροκροτήματα, οι αγκαλιές και τα χαμόγελα ύστερα από τη συναινετική υπερψήφιση του νομοσχεδίου αποτυπώνουν την ανακούφιση που υπάρχει στο κυβερνητικό στρατόπεδο για την εξέλιξη που είχε αυτή η κοινοβουλευτική μάχη. 

Ηλικιωμένος πνίγηκε στα νερά του Θερμαϊκού.


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε κατά τις βραδινές ώρες της Τετάρτης από τη θαλάσσια περιοχή Περαίας Θερμαϊκού ένας άνδρας 84 ετών.

Ο άτυχος ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Σαν Σήμερα...


25 Αυγούστου


Γιορτάζουν: 


Βαρθολομαίος, Τίτος

  • Γεγονoτα

1609: Ο Γαλιλαίος επιδεικνύει το πρώτο τηλεσκόπιο σε βενετούς συγκλητικούς.
1914: Παραιτείται από την πρωθυπουργία ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Διχασμός στην Ελλάδα.
1949: Στις 5:30 το πρωί ο στρατός εξαπολύει την τελική επίθεσή του στον Γράμμο κατά των ανταρτών.
1981: Ο δολοφόνος του Τζον Λένον, Μαρκ Τσάπμαν, καταδικάζεται σε φυλάκιση 20 ετών.

Χωρίς φαγητό και νερό εδώ και… 70 χρόνια!

Ένας άνδρας από την Ινδία ισχυρίζεται ότι δεν έχει... βάλει καθόλου φαγητό και νερό στο σώμα του εδώ και 70 χρόνια. Ο Prahlad Jani Mataji νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη πόλη Ahmedabad, όπου καθημερινά ελέγχεται η κατάσταση της υγείας του από μία ομάδα γιατρών και ερευνητών που πιστεύουν ότι η μελέτη της κατάστασής του μπορεί να σώσει ζωές......

Δικαιώνεται η Ελλάδα


Για τον "Γολγοθά που πέρασε και περνά η χώρα μας" μίλησε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η στρατηγική της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της κρίσης δικαιώνεται, ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου αναμένεται "να δούμε ακόμα πολλά"

Δικαιώνεται η Ελλάδα
"Το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει και ενδέχεται να δούμε ακόμα πολλά. Έχουμε μια διευρυμένη κρίση στην ΕΕ, αλλά και παγκοσμίως, γύρω από το ζήτημα του....

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Θανάσης Παππάς

Μετά την παραίτηση του Στάθη Αβραμίδη, την αντιδημαρχία Καθαριότητας είχε αναλάβει προσωπικά ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης
Picture 0 for Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Θανάσης Παππάς
Τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Ανακύκλωσης και Καθαριότητας αναλαμβάνει, με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ο έως σήμερα Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Ανακύκλωσης, Θανάσης Παππάς. Υπενθυμίζεται.....

Υποβιβάζονται Λάρισα και Πανσερραϊκός!

Η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό της Λάρισας και του Πανσερραϊκού, αν δεν αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για να μην αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League.....

«Κατοστάρα» για την εθνική μπάσκετ


Η εθνική ομάδα μπάσκετ νίκησε 101-67 τη Βουλγαρία, στο δεύτερο παιχνίδι για το τουρνουά «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, ούτε και σε αυτό το παιχνίδι ο αντίπαλος της ελληνικής ομάδας προέβαλε αντίσταση. Κάτι που θα ήθελε πολύ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του ευρωπαικού....

Επαναδιαπραγμάτευση του Μεσοπρόθεσμου προανήγγειλε ο Βενιζέλος


Ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης του χρονοδιαγράμματος και των στόχων που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα άφησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
Η κίνηση αυτή οφείλεται στην ύφεση, που κινείται...

Περίεργες Τούρτες


Περίεργες Τούρτες (25)
Οι τούρτες που θα δείτε παρακάτω μοιάζουν πολύ περισσότερο σε άλλα πράγματα, πάρα στο γλυκό που έχουμε συνδέσει με την γιορτή των γενεθλίων.

Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν


Την κορόιδευαν επειδή έμοιαζε με κλόουν (3)
Επί τρία χρόνια, η μικρή Connie υπέμενε τα χλευαστικά σχόλια και τα περίεργα βλέμματα εξαιτίας του αιμαγγειώματος με το οποίο γεννήθηκε στη μύτη.

Προειδοποιήσεις για ένοπλη δράση στο Κόσοβο.Από νέα οργάνωση


Μια άγνωστη ομάδα, που αυτοαποκαλείται Ένοπλες Δυνάμεις της Αλβανίας (Armed Forces of Ethnic Albania -FASHE) απείλησε ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις στο βόρειο Κόσοβο, αν η κυβέρνηση του Κοσόβου δεν συγκροτήσει στρατό έως το τέλος Σεπτεμβρίου, μετέδωσε ο διαδικτυακός κόμβος «Balkan insight».

Ανάλογη απειλή, όπως μετέδωσαν ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Πρίστινας πριν από τρεις ημέρες, διατυπώθηκε από την οργάνωση "Αλβανικός Εθνικός Στρατός" (ANA).

Ως εκπρόσωπος του ΑΝΑ αναφέρθηκε ο Σάζαν Τόπλιτσα, τον οποίο το «Balkan insight» παρουσιάζει επίσης ως εκπρόσωπο της νέας ομάδας FASHE.