Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Γιώργος Παπανδρέου: Υπάρχει ελπίδα, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνατότητες του λαού και της χώρας μας

Με την ομιλία του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του κόμματος με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο αμφιθέατρο του 9,84 στο Γκάζι για να ακούσει τον πρόεδρο της

ΟΑΕΔ: Επιχορήγηση εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας

undefinedΑρχίζει αύριο Τρίτη 23 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων των εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη

Συγκομιδή ρεκόρ για τα σιτηρά της Ρωσίας το 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για σιταποθήκηΕιδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το Bloomberg, οι ευρωπαϊκές εξαγωγές σιτηρών σημείωσαν πτώση κατά 25%, ενώ η Ρωσία σημειώνει αύξηση της τάξεως του 20%. Όπως σημείωνε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, σε έναν κόσμο που «ξεχειλίζει» από δημητριακά, οι αναδυόμενες αγορές χαμηλού κόστους, όπως η Ρωσία και η

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου

Mέχρι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου θα έχουν καταβληθεί οι συντάξεις σε περισσότερους από 2 εκατομμύρια συνταξιούχους.
Συγκεκριμένα:

Για τις 15 Φεβρουαρίου δρομολογείται η πληρωμή αγροτικού πετρελαίου 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για αγροτικο πετρελαιοΜια καλή είδηση για τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής φέρνει η εντολή του οικονομικού επιτελείου στους διοικητικούς του υπουργείου να «τρέξουν» την πληρωμή της επιστροφής του ΕΦΚ πετρελαίου για το έτος 2015.
Ειλημμένη απόφαση τόσο πολιτικά με αφορμή και τις επερχόμενες

Απεργία στο «Κόκκινο» και στην «Αυγή»

Απεργία στο «Κόκκινο» και στην «Αυγή»Tην κήρυξη 24ωρης απεργίας, από τις 9 π.μ. της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου έως τις 9 π.μ. της Τρίτης, 23 Ιανουαρίου 2018, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό

Το χρηματιστηριακό ράλι στο βαμβάκι δείχνει αντοχές

Αποτέλεσμα εικόνας για βαμβακιΟριακά πιο πάνω από τα 80 σεντς ανά λίμπρα –όταν προς τα τέλη του 2017 δεν ξεπερνούσε το εύρος των 72-73 σεντς– κινήθηκε το πρώτο δεκαπενθήμερο του νέου έτους το βαμβάκι στο χρηματιστήριο, σε αντίθεση με τις προβλέψεις, που μιλούσαν για πιθανή πίεση των τιμών στην αγορά. Παρά το γεγονός ότι στο

Ποτε θα καταβληθεί το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 66.509.986,25 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής μηνός Ιανουαρίου 2018 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Το πρώτο αγροτικό μπλόκο στήθηκε στην Καρδίτσα - Εναλλακτικές διαδρομές για τα οχήματα

Το πρώτο αγροτικό μπλόκο πανελλαδικά αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, στήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αγρότες του Νομού Καρδίτσας, στον κόμβο του Ε65, στο ύψος του «Δέλτα».

Το έστρωσε στη Χαλκιδική- Κλειστά τα σχολεία, απαραίτητες οι αλυσίδες

Φωτογραφίες: Facebook Στα λευκά ντύθηκαν από τα ξημερώματα περιοχές όπως ο Χορτιάτης, το Φίλυρο, το Ασβεστοχώρι και ο Λαγκαδάς στη Θεσσαλονίκη. Οι νιφάδες χιονιού που έπεσαν στα ορεινά της πόλης έθεσαν άμεσα σε επιφυλακή τις δημοτικές αρχές.

Τι αλλάζει στη «μάχη» για τα κοινόχρηστα που μένουν απλήρωτα -Τι πρέπει να κάνουν οι διαχειριστές

EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΣημαντικές αλλαγές έρχονται στα ακίνητα. Εκτός από  την κατάργηση των υποθηκοφυλακείων και τα τέλη κτηματολογίου, έρχεται και η διαμεσολάβηση για τα κοινόχρηστα που μένουν απλήρωτα.