Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Φτιάχνουν νέο... μαγαζί στα δεξιά της «γαλάζιας πολυκατοικίας»

<p>Υπό τους ήχους του εμβατηρίου «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα», η συγκέντρωση στο Βελλίδειο για το νέο πολιτικό σχήμα που ετοιμάζεται. Ομιλητής ο Γ. Καρατζαφέρης και παρόντες Μετά από δύο συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη οι... γερόλυκοι της Δεξιάς που φλερτάρουν με ακροδεξιές και φιλοβασιλικές αντιλήψεις, ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου το όνομα του νέου σχηματισμού.

Του Γ. Λακόπουλου : Η ώρα της λύτρωσης για τον Αλέξη Τσίπρα

Λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου  2015 ο Αλέξης Τσίπρας -βέβαιος ότι θα τις κερδίσει-  παρακάλεσε τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο να τον επισκεφτεί.  Ήθελε τη συμβουλή του για τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης που θα παραλάμβανε στις σχέσεις με τους εταίρους και το Μνημόνιο.
Ο ευπατρίδης Προβόπουλος εξέθεσε τη γνώμη του με

Γκιουλέκας:Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση

Γκιουλέκας:Εθνικά επικίνδυνη η κυβέρνηση - Κεντρική Εικόνα «Ακρότητες αυτά που έγιναν στην Βέροια» αλλά η Κυβέρνηση είναι εθνικά επικίνδυνη και ανίκανη, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την Κέλλυ Κοντογεώργη ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας.
 Τόνισε πως «είναι ανέκδοτο και τραγέλαφος να

Γ. Μπουτάρης: Τι λέει για το μετρό, το κυκλοφοριακό, το αποτεφρωτήριο και για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει και τρίτη θητεία

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης μιλά στη "ΜτΚ" για όλα τα θέματα της πόλης, για το μετρό, το λιμάνι, την καθαριότητα, τα τραπεζοκαθίσματα, το κυκλοφοριακό, το αποτεφρωτήριο, καθώς και για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει και τρίτη θητεία.
Στο τέλος του 2015 συμπληρώσατε μια τετραετία στη διοίκηση του δήμου. Κατά τη γνώμη σας η πόλη άλλαξε προς το καλύτερο ή προς

Ξεκαθάρισμα Κυριάκου στις λίστες της ΝΔ - Ποιοί μένουν εκτός

Με την καθιέρωση ορίου ηλικίας για τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή στις προσεχείς εκλογές σκέπτεται ο πρόεδρός της να κόψει τον δρόμο σε όσοι προσπαθούν νωρίς - νωρίς να εξασφαλίσουν και πάλι θέση στους

Εκθεση: Κενά στην αντιτρομοκρατική ασφάλεια της ΕΕ -Τι λέει για την Ελλάδα

(ΑΠΕ/ΜΠΕ)Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες έφεραν, με τραγικό τρόπο, ξανά στην επιφάνεια τα ερωτηματικά για το κατά πόσο λειτουργούν αποτελεσματικά οι υπηρεσίας ασφαλείας της Δύσης, απέναντι στην απειλή των τζιχαντιστών.
Πέρα από τις πληροφορίες για το πώς οι βομβιστές για μία ακόμη φορά- όπως

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

Αλλάζει η ώρα την ΚυριακήΜία ώρα ύπνου θα «χάσουν» όλοι τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η ώρα αλλάζει και στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής θα πρέπει όλοι να γυρίσουν το ρολόι μία ώρα μπροστά

Ειδομένη: Συνολικά οκτώ λεωφορεία αναχώρησαν για Πιερία και Ημαθία

Ειδομένη: Συνολικά οκτώ λεωφορεία αναχώρησαν για Πιερία και Ημαθία Συνολικά οκτώ λεωφορεία αναχώρησαν τελικά χθες από την Ειδομένη, με τα έξι να έχουν προορισμό την Ημαθία και τα δύο την Πιερία.
Από το πρωί, μέλη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) ενημέρωναν πρόσφυγες και μετανάστες για το πώς μπορούν να

Νεαρό άσπρο ελάφι: Το νέο μυθιστόρημα του Χρήστου Χωμενίδη

Νεαρό άσπρο ελάφι: Το νέο μυθιστόρημα του Χρήστου ΧωμενίδηΣτο νέο του μυθιστόρημα ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης επιχειρεί μια κατάδυση στο παρελθόν, «στις παιδικές μας συγκινήσεις, στους εφηβικούς μας έρωτες, στις ενήλικες πανωλεθρίες μας», όπως πολύ χαρακτηριστικά σημειώνει ο ίδιος.
Κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου από τις εκδόσεις Πατάκη. 

Στο 33% η αυστριακή ακροδεξιά σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Στο 33% η αυστριακή ακροδεξιά σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση     Το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει επιτύχει ως τώρα, συγκεκριμένα ένα 33%, και στην πρώτη θέση, σε απόσταση σχεδόν δέκα μονάδων από το δεύτερο κόμμα, εμφανίζεται τώρα σε νέα δημοσκόπηση, το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων, το μεγαλύτερο κόμμα της αυστριακής

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ...

Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται
στη Ντόχα κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ξεκίνησε την χρονιά ιδανικά,

Ερχεται χαράτσι στα πετρελαιοκίνητα ΙΧ

Στην προσπάθεια να βρει δημοσιονομικά μέτρα 5,4 δισ. ευρώ ως το 2018, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ντίζελ κίνησης με αυτόν που επιβάλλεται στη βενζίνη. 

Ο Ομπάμα εγκωμιάζει την Ελλάδα για τους πρόσφυγες -«Στεκόμαστε στο πλευρό της»

Ο Ομπάμα εγκωμιάζει την Ελλάδα για τους πρόσφυγες -«Στεκόμαστε στο πλευρό της»Εγκώμιο για τον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση, που υποστηρίζουν τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα, «πλέκει» ο Μπάρακ Ομπάμα με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Με διακήρυξή του ανακηρύσσει την 25η Μαρτίου εθνική ημέρα εορτασμού όχι μόνο της

Επεισόδια στη Βέροια για τους πρόσφυγες - Υπό ομηρία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επεισόδια στη Βέροια για τους πρόσφυγες - Υπό ομηρία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΑγρια επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη Βέροια. Αγανακτισμένοι κάτοικοι γιουχάρισαν τους πρόσφυγες που έφτασαν από την Ειδομένη, ενώ έθεσαν υπό ομηρία και παραλίγο να λιντσάρουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα πρώτα 6 λεωφορεία με πρόσφυγες που πείστηκαν από την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ

Θεοχαρόπουλος: Αγώνας για να υπερβούμε την πολυδιάστατη κρίση

Από την Ημαθία και τη Βέροια, όπου βρίσκεται για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ,Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε πως ο αγώνας σήμερα πρέπει να δοθεί για την υπέρβαση της πολυδιάστατης κρίσης και είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια της χώρας και των ανθρώπων της.