Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Βενιζέλος: Συνολική στρατηγική δεν φαίνεται να υπάρχει - Κριτική στη συμφωνία με Αίγυπτο

Τι αναφέρει σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπουργός εξωτερικών, πρώην υπουργός Άμυνας.

Προσλήψεις στο Δημόσιο: Έρχονται αλλαγές στη διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ

Μεταρρυθμίζεται ο νόμος για το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με την εφημερίδα”Το Βήμα”, ο νόμος για το ΑΣΕΠ ενώ δίνει διάφορα εργαλεία τα οποία διασφαλίζουν τη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα καταλήγει να μην επιλέγονται οι κατάλληλοι ανθρώπων για την κατάλληλη θέση. 

«Εκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού: Ανακοινώθηκαν 203 στη χώρα, 38 στην Αττική, 35 στη Θεσσαλονίκη - 22 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 203 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, σήμερα Κυριακή.Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, η ημερήσια αύξηση κρουσμάτων είναι η σημαντικότερη που καταγράφεται στη χώρα μας.

Αλέξης Τσίπρας: Μήνυμα για την επόμενη μέρα με «53» αποδέκτες

Η παρέµβαση του αρχηγού της αξιωµατικής αντιπολίτευσης ερµηνεύτηκε ως παρέµβαση προς το εσωτερικό του κόµµατος Μπορεί ο κορονοϊός και η εξάπλωσή του να καθιστούν απαγορευτικές τις χρονικές βεβαιότητες για την πραγµατοποίηση

ΜΕΡΑ25: Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει αυτοκαταργηθεί

Ανθρωπιστικό Βατερλό καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΜΕΡΑ25 με αφορμή τη φονική θεομηνία που έπληξε την Εύβοια τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πανδημία - οικονομική κρίση: Αλλιώς μας τα έλεγαν κυβέρνηση και υπουργοί

Η αύξηση των κρουσμάτων του Covid 19 οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια, σε ένα Φθινόπωρο όπου θα συνυπάρξουν οξυμμένες η πανδημία και η οικονομική κρίση. Πρόκειται για μια κατάσταση σε πλήρη αναντιστοιχία με όσα περιέγραφαν μέχρι και πριν λίγες ημέρες, τα στελέχη της κυβέρνησης

Νέος πτωχευτικός νόμος: Τι ισχύει για το στεγαστικό επίδομα

Ο οφειλέτης θα έχει το δικαίωμα να διαμένει στο ακίνητο έχοντας μισθώσει το ακίνητο του από τον φορέα, όπως θα προβλέπει το σχέδιο του νέου πτωχευτικού νόμου.

Κίνημα Αλλαγής για Εύβοια: Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, δεν συγχωρείται καμιά ολιγωρία της κρατικής μηχανής

Τη θλίψη του για τις ανθρώπινες απώλειες στις φονικές πλημμύρες που έφερε στην Εύβοια η κακοκαιρία «Θάλεια» εξέφρασε το Κίνημα Αλλαγής.

ΣΥΡΙΖΑ: Η μοναδική ικανότητα που διαθέτει το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη είναι οι επικοινωνιακές φιέστες

Ανακοίνωση για την ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ
.

Σ’ αυτή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται στην κυβέρνηση, σχολιάζοντας ότι «είναι πλέον ολοφάνερο πως η μοναδική ικανότητα που διαθέτει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι οι επικοινωνιακές φιέστες και τίποτε παραπάνω».

Πέντε νεκροί στην Εύβοια: Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει - Απροετοίμαστο το επιτελικό κράτος

Ανθρώπινες απώλειες και κατεστραμμένες περιουσίες μετράει για μία ακόμη φορά η χώρα μας, λόγω καιρικών φαινομένων. Δεν λειτούργησε το 112 παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ.

Προς ματαίωση λόγω κορωνοϊού η ΔΕΘ

Προς ματαίωση οδεύει, σύμφωνα με πληροφορίες, η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.