Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Μητρόπουλος: Ούτε η Θάτσερ τέτοιο Μνημόνιο

Για «τρίτο μνημόνιο», και «ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα», που όχι μόνον η Αριστερά σε όλη την ιστορία της, αλλά ούτε η ίδια η Μάργκαρετ Θάτσερ δεν έχει εφαρμόσει, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Η χρυσή εποχή των κροίσων - Στην 38η θέση η Ελλάδα με 11 δισεκατομμυριούχους

Στα 164 τρισ. δολάρια αυξήθηκε ο ιδιωτικός πλούτος του πλανήτη σύμφωνα με τις λίστες της Wealth-X, στις οποίες βρίσκονται 11 Έλληνες δισεκατομμυριούχοι και 565 με κινητή περιουσία άνω των 300 εκατ. δολαρίων.
Το 8,6% του παγκόσμιο πληθυσμού ελέγχει το 85,3% του παγκόσμιο πλούτου, την ώρα

Διάσπαση «βλέπει» στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς

Αναλυτική συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Ιλ Μανιφέστο παραχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μία συνέντευξη, που αποτελεί κύριο θέμα του εξώφυλλου της εφημερίδας, με τίτλο «Ιl contropiano» (το αντισχέδιο) και στην οποία τονίζεται μεταξύ των άλλων ότι η κυβέρνηση έχει ως στόχο την αύξηση της ελευθερίας κίνησης στην εθνική πολιτική,

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών : ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ - ΑΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

Οι Έλληνες πολίτες παρακολούθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα μια κοινοβουλευτική διαδικασία πλήρη ανακολουθιών, αντιφάσεων με τη λογική και τη νομιμότητα, έλλειψης στόχου και αντίληψης της κρισιμότητας των στιγμών. Κυρίως παρακολούθησαν τα εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εφτά μήνες από τις εκλογές, αντιμετώπισε για πρώτη φορά την πραγματικότητα.

Μιχάλης Καρχιμάκης : Επιλεκτικές δημοκρατικές ευαισθησίες.

Πολύ χαίρομαι που το ΠΑΣΟΚ εβγαλε ανακοινωση΄καταδικαζοντας ,την επιθεση τραμπουκων αδιευκρινιστου προελευσεως,εναντιον του προεδρου των Ανεξαρτητων Ελληνων στό κερατσίνι..

ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ

Οι δύο εισηγήσεις στον Τσίπρα για τις πρόωρες κάλπες

Το Μνημόνιο εγκρίθηκε, πήρε το πράσινο φως και από το Εurogroup, που ενδεχομένως ανάβει το πράσινο φως και για τις κάλπες μετά την υποχώρηση της δύναμης της κυβέρνησης κάτω από τους 120 βουλευτές και την ντε φάκτο διχοτόμηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την καταβολή της δόσης στις 20 Αυγούστου, το

Ο Δεκαπενταύγουστος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης. Η προετοιμασία των πιστών αρχίζει από την 1η Αυγούστου με τη νηστεία που διαρκεί έως τον Δεκαπενταύγουστο, αποτελώντας για τους Ορθόδοξους χριστιανούς το «Πάσχα του καλοκαιριού».
Στις 15 Αυγούστου χιλιάδες πιστών με την ψυχή γεμάτη ελπίδα και

Λαφαζάνης:Εκβιασμός η ψήφος εμπιστοσύνης,δεν θέλουμε να πέσει η κυβέρνηση


Χωρίς τέλος είναι στο ΣΥΡΙΖΑ οι παραδοξότητες και το παιχνίδι του πολιτικού μουντζούρη για το ποιος θα χρεωθεί τη διάσπαση και τις εκλογές.
Απαντώντας στα «σχέδια Μαξίμου» να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης η Αριστερή Πλατφόρμα του Π.Λαφαζάνη με ανάρτηση στο Iskra αφού τα χαρακτηρίζει «εκβιαστικά» επαναλαμβάνει « οι βουλευτές που έχουν

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : «Η κυβέρνηση ροκάνισε το χρόνο και έστειλε το λογαριασμό στον ελληνικό λαό»

«Επί έξι μήνες η κυβέρνηση ροκάνιζε το χρόνο και έστειλε το λογαριασμό στον ελληνικό λαό». Με αυτή τη φράση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος άρχισε την ομιλία του στη Βουλή.
Ο ίδιος συνεχίζοντας τόνισε ότι «η κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Κωνσταντοπούλου δίνει τη δυνατότητα αποπροσανατολισμού του κόσμου. Πλέον δεν μιλάμε για το μνημόνιο ή τα νέα μέτρα αλλά για την κα

Συμφωνία στο Eurogroup -26 δισ. η πρώτη δόση

Μετά από περίπου έξι ώρες συζήτησης, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Eurogroup με τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης να εγκρίνουν το νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα.
Το ύψος του νέου δανείου θα φτάσει τα 86 δισ. ευρώ, από τα οποία τα 25 δισ. αφορούν την