Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Εξαγοράστηκε η Credit Suisse από την UBS

Η UBS εξαγόρασε την Credit Suisse, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της Ελβετίας, σε μια προσπάθεια να διασωθεί η τράπεζα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ: "Μητσοτάκης - Θεοδωρικάκος δεν μπορούν να κρύβονται για τις καταγγελίες Σκούμα"

Δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τάκη Θεοδωρικάκο από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη σιωπή τους στις καταγγελίες του πρώην Αρχηγού της ΕΛΑΣ περί αδιαφανών ενεργειών και κέντρων εξουσίας μετά την ξαφνική αντικατάστασή του.

Πασχάλης Τόσιος : ABZ - Η στάση υποκρισίας

 Η στάση υποκρισίας και ολιγωρίας όλων αυτών που καθησύχαζαν τους αγρότες συστηματικά είναι επιζήμια για έναν κλάδο που σχετίζεται με την παραγωγική και αναπτυξιακή προοπτική του Νομού μας. ( Υπουργοί ,βουλευτές ,αγροτοπατέρες,δημοσιογραφικά και εκδοτικά παπαγαλάκια).

Πόπη Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: «Η απώλεια 57 νέων ανθρώπων δεν είναι θυσία αλλά έγκλημα

Για «αδιανόητη» αναφορά που προκαλεί τις οικογένειες των θυμάτων και το πανελλήνιο κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου για τα όσα είπε το πρωί ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε συγκέντρωση στο Μαρούσι.

Γιατί άλλαξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ - Καταγγελίες και θύελλα αντιδράσεων

Η καρατόμηση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με αιφνιδιαστική απόφαση του ΚΥΣΕΑ, οι καταγγελίες του με σαφέστατες αιχμές και οι συγκεκριμένες απαντήσεις που ζητά άμεσα η αντιπολίτευση.