Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για το επίδομα παιδιού – Όλες οι προϋποθέσεις

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση του υπουργείου Εργασίας σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης του επιδόματος παιδιών, το ύψος του οποίου καθορίζεται ανάλογα με την οικογενειακή και εισοδηματική κατάσταση των νοικοκυριών από το άρθρο 214 του ν. 4512/2018 που ψηφίσθηκε τη Δευτέρα από τη Βουλή.

Έρχονται αλλαγές στον στρατό - Κλείνουν τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων

Τέλος στα κέντρα εκπαιδεύσεως του Στρατού Ξηράς. Από την επόμενη σειρά (Β ΕΣΣΟ 2018 )του Μαρτίου, οι υπόχρεοι στράτευσης θα λάβουν χαρτί από την στρατολογία, προκειμένου να καταταγούν απευθείας στη μονάδα που θα υπηρετήσουν τη θητεία τους.

Νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 5,3% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό του «Ραδιοφώνου 24/7».Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 22,3% (παρουσιάζοντας μικρή κάμψη σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας που το ποσοστό της

Στη δίκη για τη Siemens κατέθεσε η γραμματέας του Θόδωρου Τσουκάτου

Στη δίκη για τη Siemens κατέθεσε η γραμματέας του Θόδωρου ΤσουκάτουΗ ενδεχόμενη σχέση του Θόδωρου Τσουκάτου με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο βρέθηκε στο επίκεντρο της κατάθεσης της γραμματέως του πρώην «στρατηγού» του ΠΑΣΟΚ, Ισμήνης Πιστώνη.
Η μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη για την υπόθεση της

Διάλογος αλλά και αγωνιστική ετοιμότητα από τους αγρότες στις Σέρρες

Θετικοί δηλώνουν για συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αγρότες από τις Σέρρες, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα εκπρόσωποι από την περιοχή του Προμαχώνα, εξετάζουν θετικά το ενδεχόμενο να

Κλείδωσε το ραντεβού Τσίπρα-Ζάεφ -Αισιόδοξος για λύση δηλώνει ο Σκοπιανός

Ζόραν Ζάεφ: Εφικτή η λύση στην ονομασία στο πρώτο εξάμηνο του 2018Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ ανήγγειλε ότι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στις 24 Ιανουαρίου στο Νταβός, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.