Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Η Κίνα μπαίνει στη μέση: Συστάσεις στην Ουκρανία για διαπραγματεύσεις

Μέχρι τώρα, η Κίνα ήταν παντελώς αμέτοχη στον πόλεμο μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, έχοντας κρατήσει αποστάσεις ακόμη και από το διπλωματικό πεδίο, ωστόσο, το τελευταίο αλλάζει.

Το τελευταίο “αντίο” στο Δημήτρη Τσοβόλα

Το τελευταίο “αντίο” είπαν σήμερα το μεσημέρι στον πρώην υπουργό και δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα, η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτη, τα δύο παιδιά του και τα

Μαρία Ζαχάροβα: Ποιο είναι το θηλυκό πρόσωπο της εξουσίας του Πούτιν

Η Μαρία Βλαντιμίροβνα Ζαχάροβα - όπως είναι ολόκληρο το όνομά της - είναι Διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών

Στα 17.176 τα νέα κρούσματα κορονοϊού – 52 νεκροί και 408 διασωληνωμένοι

Τα τελευταία στοιχεία για τα κρούσματα κορονοϊού, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους ασθενείς ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης.

"Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στον Μητσοτάκη

Τι δήλωσε στην δευτερολογία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το "ανήκωμεν εις την δύσιν" του πρωθυπουργού.

ΑΕΚ: Τέλος ο Γιαννίκης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ομιλία στη Βουλή του Αλέξη Τσίπρα για την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις για την ...

Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις για την Ελλάδα.

Ανεμβολίαστοι: Στο Taxisnet το πρόστιμο των 100 ευρώ, η προθεσμία πληρωμής

Το χέρι στην τσέπη θα βάλουν έως τις 15/3 οι ανεμβολίαστοι καθώς ανεβαίνει σταδιακά το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ στο Taxisnet.