Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

H Πρωτοβουλία ''Ώρα Μηδέν'' σας προσκαλεί στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει, με θέμα ''Κράτος Δικαίου, Ατομικά Δικαιώματα και Υποκλοπές''.

Η εκδήλωση-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου του 2022 και ώρα 7 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, Α1, Θεσσαλονίκη 546 36 )

Μιχάλης Καρχιμάκης : Το Διακύβευμα για το ΠΑΣΟΚ ,την Δημοκρατική παράταξη, είναι "Δημοκρατία Παντού" ‼️

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ενός κομβικού πολιτειακού παράγοντα και πολιτικού αντιπάλου του

Η Ελλάδα στην πρώτη 20άδα των χορηγών της Ουκρανίας - Πάνω από Γαλλία και Ιταλία

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη 20άδα των χωρών που στηρίζουν -οικονομικά και με οπλισμό- την Ουκρανία, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Kiel Institute for the World Economy.

ΗΠΑ: Εκτός του νομοσχεδίου της Γερουσίας οι τροπολογίες για τα F-16 της Τουρκίας

Αναιρέθηκαν οι τροπολογίες που επέβαλαν περιορισμούς στην Τουρκία για τα F-16 από το νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό. Ο γερουσιαστής Μενέντεζ διατηρεί το δικαίωμα να προβάλει βέτο.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Η πρόκληση τώρα είναι να σπάσουμε το «όλοι ίδιοι είναι»

Η τομεάρχης Εργασίας απαντώντας στις βολές της ΝΔ για «λεφτόδεντρο», σχολίασε: «η ΝΔ είνα η τελευταία που μπορεί να κάνει μαθήματα υπευθυνότητας στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πολωνία: Νέος συναγερμός με διαρροή στον αγωγό πετρελαίου της Ντρούζμπα

Νέος συναγερμός στην Πολωνία, αυτή τη φορά, καθώς εντοπίστηκε διαρροή, το βράδυ της Τρίτης, σε μία από τις γραμμές του αγωγού πετρελαίου της Ντρούζμπα, οοποίος μεταφέρει πετρέλαιο από τη Ρωσία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα ο πολωνικός φορέας διαχείρισης αγωγών PERN.

Αλέξης Τσίπρας: Κοινωνικές αντιστάσεις, ψηφοδέλτια νίκης για να έρθει η πολιτική αλλαγή

Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Ζητά κομματική ανασυγκρότηση και διαρκές άνοιγμα στους πολίτες

Αυτοί θα είναι οι επικεφαλής των τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Με ενδιαφέρον πληροφορούμαστε τα ονόματα των επικεφαλής των τμημάτων που αποφάσισε να εισηγηθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συνεδριάσει την Παρασκευή και το Σάββατο.