Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Ο Υπουργός Εργασίας κ.Κωστής Χατζηδάκης από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του εξαπέλυσε συστηματική επίθεση και δυσφήμιση στον ΕΦΚΑ και στα στελέχη του

Ο Υπουργός Εργασίας κ.Κωστής Χατζηδάκης από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του εξαπέλυσε συστηματική επίθεση και δυσφήμιση στον ΕΦΚΑ και στα στελέχη του.

Πώς ήταν και πώς έγινε | Οι αλλαγές στην εμφάνιση της Έλλης Στάη

Η Έλλη Στάη είναι στο μυαλό των περισσότερων Ελλήνων συνυφασμένη με την παρουσίαση κεντρικών δελτίων ειδήσεων, αφού αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τη "σιδηρά κυρία της ενημέρωσης", όπως αγαπούν να την αποκαλούν.

Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ: Ο υπουργός Εξωτερικών γίνεται καγκελάριος της Αυστρίας, μετά την παραίτηση του Κουρτς

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ αναμένεται να γίνει ο επόμενος καγκελάριος της χώρας έπειτα από την παραίτηση του Σεμπάστιαν Κουρτς μετά την απόφαση των εταίρων του κυβερνητικού συνασπισμού να τον στηρίξουν.

Αλέξης Τσίπρας: "Ο ομιλητής της βράβευσης Κουρτς απολαμβάνει τον τίτλο του Μωυσή και του τσιτάχ από εγχώρια ΜΜΕ"

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε την παραίτηση Κουρτς, τονίζοντας πως "οι θεσμοί στην Αυστρία λειτούργησαν", τη στιγμή που στην Ελλάδα επικρατεί "εκκωφαντική σιωπή". Πώς σχολίασε τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΤΖΟΚΕΡ: 5,5 εκατ. ευρώ αναζητούν απόψε νικητή

Ραντεβού με την τύχη στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αλλά και μέσω διαδικτύου, δίνουν σήμερα οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον Φεβρουάριο το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Τι επιδιώκει ο Αλέξης Τσίπρας

Εντός των ημερών οι επίσημες αποφάσεις- Από 21 έως 24 Οκτωβρίου το Συνέδριο της Νεολαίας-Ποιος είναι το φαβορί για Γραμματέας.

Βιβλική καταστροφή στην Εύβοια - Εγκλωβισμένοι σε παραλία τέσσερις άνθρωποι - «Στο ένα μέτρο έφτασε το νερό στα σπίτια»

Δραματική είναι η κατάσταση που άφησε στο πέρασμά της η κακοκαιρία στη Βόρεια Εύβοια. Πλημμύρες, καταστροφες και δεκάδες απεγκλωβισμοί.

Πού πήγαν αυτοί που μας έλεγαν τι να κάνουμε στην πανδημία

Μετά από 18 μήνες σταθερότητας στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν στην αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού από την αρχή του 2020, αίφνης στις αρχές του Φθινοπώρου με πολιτική βούληση κυρίως, οι πρωταγωνιστές της πρώτης γραμμής έως και εξαφανίστηκαν.

Αρχίζει η απογραφή του πληθυσμού από την ΕΛΣΤΑΤ

Με βασικό μότο «Όλοι Μετράμε», έφτασε έπειτα από μια δεκαετία η στιγμή να μετρηθούμε εκ νέου. Πρόκειται για την απογραφή πληθυσμού – κατοικιών 2021,

Πέθανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 73 ετών ο Θεσσαλονικιός πανεπιστημιακός, πολιτικός και λογοτέχνης Τάσος Κουράκης.

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Νίκου Δημαρά «Γέλια στο ακροατήριο» του Πολυχώρου Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»

Σε «αίθουσα δικαστηρίου» μετατράπηκε ο Πολυχώρος Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα), στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου του Νίκου Δημαρά «Γέλια στο ακροατήριο», που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (8/10), παρουσία αναγνωστών και φίλων του συγγραφέα.