Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις μετακινήσεις από Δευτέρα 4 Μαϊου

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στις μετακινήσεις των πολιτών από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, καθώς ξεκινά η σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορονοϊό.Στο θέμα των μετακινήσεων αναφέρθηκε εκ νέου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Γαλάζιο πάρτι με μυστικά κονδύλια και υπερκοστολογήσεις

Γαλάζιο πάρτι με μυστικά κονδύλια και υπερκοστολογήσεις ...Στην Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να δώσει απαντήσεις για το σκάνδαλο με τα vouchers Βρούτση, εγκάλεσε οργισμένος τον Αλέξη Τσίπρα επειδή… θέτει ερωτήματα περί διαφάνειας. Ομοίως, τα μέσα ενημέρωσης που, νυχθημερόν, αποθεώνουν την κυβέρνηση και τον… Μωυσή πρωθυπουργό, ανέσυραν ακαριαία

Πατρίς, θρησκεία... και τύφλα να ’χει η Παιδεία

Ισως η πρώτη υπουργός Παιδείας από τη Μεταπολίτευση που με την ανάληψη καθηκόντων έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια των ιεραρχών, η Νίκη Κεραμέως είναι γνωστή για την ταχεία ανέλιξή της στο κόμμα και στην πολιτική και για

Τα καινούργια ρούχα της κυβέρνησης

Τα σενάρια ανασχηματισμού και τα υπουργεία που εμπλέκονται στο ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας ● Ποιοι εμφανίζονται ακλόνητοι και για ποιους «τρίζει η καρέκλα».

Τον γύρο του κόσμου κάνει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ - Εκτέθηκε η κυβέρνηση, εισηγήσεις για πρόστιμα ακόμα και στο… ΚΚΕ!

Σε δοκιμασία οι σχέσεις κυβέρνησης και Περισσού. «Θα μας βρίσκουν μπροστά τους όσοι μπερδεύουν τη μάσκα με το φίμωτρο», «τα καλυμμένα στόματα έχουνε φωνή», μεταξύ των συνθημάτων της συμβολικής εκδήλωσης στο Σύνταγμα.

ΜΙΤ-Leaks: Πώς η Τουρκία «φυτεύει» μυστικούς πράκτορες στις ελληνικές γειτονιές

Την ημέρα που ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποσκούρτ, εγκατέλειπε τον Ιούλιο του 2016 τη χώρα του για τη Σουηδία, η τουρκική Αστυνομία εισέβαλε στο γραφείο του στην Άγκυρα. Η «εξορία» ήταν για εκείνον μονόδρομος, καθώς

Θεοδωρικάκος: Στήριξη των καταστημάτων εστίασης με αύξηση του εξωτερικού χώρου

Πρωτοβουλία με στόχο τη στήριξη των καταστημάτων εστίασης ανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.  Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι υπάρχει συνεννόηση με τους δήμους προκειμένου να παραχωρηθεί επιπλέον

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη

Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κρήτη το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:51 97 χιλιόμετρα νότια της Ιεράπετρας, ο οποίος είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Πέτσας: «Προαιρετικές οι μάσκες για τους πελάτες στα σούπερ μάρκετ -Υποχρεωτική για τους εργαζόμενους»

Δεν θα είναι υποχρεωτικές οι μάσκες στο σούπερ μάρκετ για τους πελάτες, όπως διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Κορωνοϊός: Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα -Εφτασαν τους 143

Ακόμη τρία θύματα από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στους 143.