Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

«Πράσινο» φως της UEFA για την παρουσία φιλάθλων στους αγώνες της

Η UEFA ενημέρωσε πως επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, έως 30% της χωρητικότητάς τους, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια του Nations League, αρκεί να υπάρχει η έγκριση από την κυβέρνηση κάθε χώρας.

Πλέι οφ Europa League: Στους ομίλους με ανατροπή στο 94' η ΑΕΚ -Νίκησε 2-1 την Βόλφσμπουργκ


Παρότι φάνηκε να πηγαίνουν όλα στραβά, η Ενωση έβγαλε αντίδραση, έμεινε πιστή στο πλάνο της και έκανε μια τεράστια ανατροπή κόντρα σε μια άκρως ποιοτική ομάδα από την Μπουντεσλίγκα.

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμο

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Σύνοδος Κορυφής: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με Ευρωπαίους ηγέτες - Νέο προσχέδιο για την Τουρκία

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Ανγκελα Μέρκελ, τον Εμάνουελ Μακρόν, τον Νίκο Αναστασιάδη, τον Σαρλ Μισέλ και την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στη Σύνοδο Κορυφής.

Σύνοδος Κορυφής: Εκτακτη συνάντηση Μητσοτάκη με Μέρκελ, Μακρόν, Αναστασιάδη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες. Εκτακτη συνάντηση για να αρθεί το αδιέξοδο στη Σύνοδο Κορυφής έχουν αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Ανγκελα Μέρκελ, τον Εμάνουελ Μακρόν και τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Σαρλ Μισέλ.

Δημοσκόπηση – φωτιά: Πώς κρίνονται κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, τι λένε για κοροναϊό – Πόση είναι η διαφορά

Την αγωνία της κοινής γνώμης για την εξέλιξη της κρίσης του κοροναϊού, αλλά και για την οικονομική κατάσταση της χώρας, αποτυπώνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega.

Κορωνοϊός: Εκρηξη με 411 νέα κρούσματα, 2 νεκρούς, 89 διασωληνωμένους

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 411 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, 89 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ έχουμε δύο ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 393 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Ναγκόρνο Καραμπάχ : Κοινή δήλωση Πούτιν, Μακρόν και Τραμπ για τερματισμό των εχθροπραξιών

Οι πρόεδροι της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, των ΗΠΑ, Ντοναλντ Τραμπ και της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, με κοινή τους δήλωση ζητούν την άμεση κατάπαυση του πυρός μεταξύ των δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν

ΕΛΣΤΑΤ: Περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις στην Ελλάδα το 2019

Τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων σε σχέση με τις γεννήσεις στην Ελλάδα πέρσι αλλά και την αύξηση των πρώτων με παράλληλη μείωση των δεύτερων καταγράφουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Κιλκίς: Προσποιήθηκε υπάλληλο της ΔΕΗ και αφαίρεσε από ηλικιωμένη κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 24ης Ιουνίου 2020, προσέγγισε την οικία ηλικιωμένης σε περιοχή του

Με ποιους υπουργούς "τα πήρε" ο Μητσοτάκης - Αλληλομαχαιρώματα στην κυβέρνηση για τις μάσκες και όχι μόνο

Τα “γκάζια” στο υπουργικό και η δεύτερη προειδοποίηση στο briefing για το μέλλον. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρωθυπουργό φαίνεται ήταν η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Κεραμέως εκδικείται τους μαθητές: Εκτός τηλεκπαίδευσης και με απουσία όσοι κάνουν κατάληψη

Την αναπλήρωση όλων των χαμένων ωρών διδασκαλίας από τις καταλήψεις και την υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη

Αλέξης Τσίπρας: Γενναίες αποφάσεις για επανεκκίνηση των ευρωτουρκικών σχέσεων θα προχωρήσουν διερευνητικές και διάλογος για Κυπριακό

Σημαντική παρέμβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με επιστολή σε Γερμανική Προεδρία, Γαλλία και ευρωσοσιαλιστές ενόψει της Συνόδου Κορυφής.

Επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο - Χημικά έξω από τη Βουλή, κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια μεταξύ αγνώστων και ΜΑΤ στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Μεγάλη ένταση έξω από το Βουλή, διακόπηκε η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας.

ΟΑΕΔ: Ποια επιδόματα πληρώνει την Παρασκευή

Αύριο, Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου θα γίνει η καταβολή επιδομάτων ανεργίας από τον ΟΑΕΔ στους επιδοτούμενους ανέργους των οποίων η επιδότησή τους έληξε εντός του Ιουνίου, του Ιουλίου και του Αυγούστου του 2020.

Θετική στον κορωνοϊό ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο Κατερίνης

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε ειδικευόμενη ιατρός της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Κορωνοϊός : Ξεφεύγει η κατάσταση στην Αθήνα, σήμα κινδύνου από Τσιόδρα

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι είναι η πανδημία του κορωνοϊού στην Αττική καθώς καθημερινά καταγράφεται η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων.