Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Europa Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του Europa Conference League για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 έμαθε ο ΠΑΟΚ, μετά τη σημερινή (27/8) κλήρωση στην Κωνσταντινούπολη.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Να καταργηθούν ελάχιστη βάση εισαγωγής και τράπεζα θεμάτων

«Θα είμαστε δίπλα σας ενάντια στην πολιτική που ορθώνει εμπόδια στη μόρφωση και τη ζωή» λέει στους νέους ο Δημήτρης Κουτσούμπας με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Έρχονται οι πρώτες δημοσκοπήσεις: Κραυγές και ψίθυροι για το τι θα δείχνουν!

Η αγωνία κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης για το νέο τοπίο που δημιουργείται μετά τις καταστροφικές φωτιές, τον αιφνιδιασμό της κυβέρνησης με τη μετάλλαξη «Δέλτα» και τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα που δημιουργεί η οικονομική κατάσταση.

Αλέξης Τσίπρας: «Σφαγή» 40.000 μαθητών από Πρωθυπουργό που δεν έχει περάσει έξω από ελληνικό πανεπιστήμιο

Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής θα καταργηθεί από την πρώτη μέρα της νέας διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Βάσεις 2021: Αποκλεισμός χιλιάδων μαθητών και μείωση τμημάτων με ευθύνη Μητσοτάκη - Κεραμέως

Ο μαθηματικός και σύμβουλος σταδιοδρομίας, Στ. Στρατηγάκης εξηγεί στο NEWS 24/7 πως το σύστημα Κεραμέως με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής απέτυχε, ενώ "τα φετινά αποτελέσματα θα σηματοδοτήσουν εξελίξεις" δηλαδή αναδιάρθρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον τέταρτο όμιλο

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Europa League και η κληρωτίδα ανέδειξε τους αντιπάλους τους Ολυμπιακού.

Πέθανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004.

Βάσεις: Τα αποτελέσματα για ΑΕΙ και δημόσια ΙΕΚ

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις των Πανελληνίων του 2021, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον απειλεί το Ισλαμικό Κράτος με αντίποινα στο Αφγανιστάν

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απείλησαν το Ισλαμικό Κράτος με αντίποινα στο Αφγανιστάν μετά τη σημερινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, ενώ το Πεντάγωνο δήλωσε ότι αναμένει περισσότερες επιθέσεις.

Πατούλης κατά Πυροσβεστικής: "Μαθαίναμε για τις φωτιές από το διαδίκτυο"

Σοβαρή καταγγελία από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για την ενημέρωση που λάμβανε από τον Αττικάρχη για τις φωτιές.

Χάος στη Καμπούλ: Πάνω από 60 νεκροί και 140 τραυματίες - Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη

Διπλή επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν την ώρα που βρίσκονταν χιλιάδες άνθρωποι στην Abbey Gate - Πολίτες, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά και Αμερικανοί στρατιώτες, τα θύματα - Αναφορές για νέες εκρήξεις το βράδυ.