Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ για διάγγελμα Μητσοτάκη: Εχει κουράσει με τις αντιφάσεις και τις αυτοδιαψεύσεις του

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πυρά κατά Μητσοτάκη από ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25

Κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκούν ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25, με αφορμή το πρωθυπουργικό μήνυμα της Τετάρτης.

Πολιτικός "σεισμός" στη Γερμανία - Δημοσκόπηση βγάζει πρώτους τους Πράσινους

Με 7 μονάδες προηγούνται της Χριστιανικής Ένωσης οι Πράσινοι, με την Αναλένα Μπέρμποκ να συγκεντρώσει όλο και περισσότερες πιθανότητες για την διαδοχή της Μέρκελ. Ποια είναι η 40χρονη πολιτικός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτό το Πάσχα δεν πρέπει να ταξιδέψουμε - Στις 3 Μαΐου ανοίγει η εστίαση

Τον οδικό χάρτη για τη σταδιακή άρση των μέτρων, ενόψει Πάσχα και τουριστικής περιόδου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Το μήνυμά του στους πολίτες.

Νίκος Ανδρουλάκης : Έρχονται δομικές αλλαγές στο «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Την αλλαγή των κριτηρίων για το «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» προαναγγέλει η Ευρωπαία Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, κα Elisa Ferreira απαντώντας σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, σχετικά με τη διάθεση των κονδυλίων σε προγράμματα εξάλειψης ενεργειακής φτώχειας.

Αλέξης Τσίπρας: "Το εργασιακό νομοσχέδιο είναι γραμμάτιο του Μητσοτάκη στον ΣΕΒ"

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για το εργασιακό νομοσχέδιο, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τι προτείνει.

Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 6 σήμερα για νέα μέτρα

Διάγγελμα Μητσοτάκη θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα για τα νέα μέτρα για το Πάσχα, για την απαγόρευση κυκλοφορίας, τη μετακίνηση εκτός νομού, το άνοιγμα της εστίασης και των σχολείων.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Με κωδικούς taxisnet η αίτηση για Ενιαία Ενίσχυση 2021

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο γεωργός προκειμένου να υποβάλλει την ΕΑΕ 2021 θα πρέπει υποχρεωτικά να ταυτοποιηθεί μέσω taxisnet προκειμένου να πιστοποιηθεί η ταυτότητά του.

Νόρα Κατσέλη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης η ηθοποιός και πρώην βουλευτής, Νόρα Κατσέλη που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση. 

Δασικοί χάρτες: Για ποια ακίνητα έχουν μπλοκάρει οι μεταβιβάσεις

Έναν χρήσιμο οδηγό με έξι ερωτήσεις και απαντήσεις για τους δασικούς χάρτες αλλά και για τα ακίνητα που έχουν μπλοκάρει οι μεταβιβάσεις παρουσιάζει η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ". 

Του Μιχάλη Καρχιμάκη : Μία καθαρή λύση που πρότεινε η κυβέρνηση Παπανδρέου που ουδέποτε εφαρμόστηκε λόγω της ανατροπής της, οδήγησε, με ευθύνη της Κυβέρνησης για άλλη μια φορά στο μεγάλο κόλπο με την Τράπεζα Πειραιώς

Την παράδοση της Τράπεζας Πειραιώς σε ιδιώτες μετόχους σε τιμή ευκαιρίας,
αφού πρώτα θα έχουν χάσει τεράστια ποσά οι παλαιοί της μέτοχοι, μεταξύ των οποίων και το Δημόσιο(Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) έχει μεθοδεύσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : Μετά την Άγκυρα, μια από τα ίδια;

Ξάφνιασε η δημόσια αντιπαράθεση των υπουργών Ελλάδας και Τουρκίας την Πέμπτη 15/4/21 στην Άγκυρα. Άρεσε βέβαια στην κοινή γνώμη της χώρας μας, όπως και της Τουρκίας, για τους ακριβώς αντίθετους λόγους.