Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Παραιτήθηκε από την «Καθημερινή» ο Στέφανος Κασιμάτης


Το τέλος της συνεργασίας του δημοσιογράφου με την «Καθημερινή» γνωστοποίησε η ίδια η εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο. «Ο Στέφανος Κασιμάτης αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με την Καθημερινή.

Βαρουφάκης: Ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων «για να σώσουμε τις κοινωνίες μας»


Τι δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, κατά την παρέμβασή του στην εναρκτήρια συνεδρίαση της «Προοδευτικής Διεθνούς».

O Ηλίας Μόσιαλος «καρφώνει» Κουμουτσάκο και κυβέρνηση


Σε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση για τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργήσει η κυβέρνηση και τα στελέχη της, εν μέσω πανδημίας, προχώρησε ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τη νόσο Covid-19.

Συμφωνία των Πρεσπών : Oι «μακεδονομάχοι» της Ν.Δ. και η ονομαστική ψηφοφορία


Σε δύσκολη θέση αναμένεται να φέρει τους βουλευτές και υπουργούς της εθνικιστικής πτέρυγας της Ν.Δ., που προεκλογικά έδιναν τον τόνο στη σκληρή γραμμή στο Μακεδονικό, η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει ονομαστική

Εθνικό και ευρωπαϊκό ρεκόρ, σημείωσαν οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα


Διπλό ρεκόρ, εθνικό και ευρωπαϊκό, σημείωσαν οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα.Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΑΔΜΗΕ, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου οι ΑΠΕ (αιολικά, φωτοβολταϊκά) κάλυψαν το 51 % της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας, ποσοστό που ανεβαίνει στο 57% αν συνυπολογιστούν τα μεγάλα υδροηλεκτρικά.

Πέλλα: Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολείων στην Περιφέρεια λόγω κορωνοϊού


Την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενώ μεγαλώνει η λίστα των σχολείων όπου τμήματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum



Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ Αλέξη Τσίπρα ,