Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η Αυστρία ψηφίζει Ελλάδα για διακοπές

Η Αυστρία ψηφίζει Ελλάδα για διακοπές
Η αυστριακή εφημερίδα Die Presse έκανε
τρισέλιδο αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά  και παροτρύνει τους αυστριακούς να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.
Το δημοσίευμα απαντά σε όσους ισχυρίζονται πως διακινδυνεύουν τις διακοπές τους λόγω των διαδηλώσεων.
Η έγκυρη αυστριακή εφημερίδα λοιπόν στο πλαίσιο τρισέλιδου αφιερώματός της στα ελληνικά νησιά Σίφνος, Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο, στο φύλλο της του Σαββατοκύριακου εκτιμά πως ερχόμενος κάποιος για διακοπές στην Ελλάδα διακινδυνεύει από ελάχιστα μέχρι απολύτως τίποτε, ενώ συγχρόνως βοηθά εκείνους που δεν φέρουν καμία ευθύνη για

Κιλκίς: Αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας τα «Παρχάρια»

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της έντονης χαλαζόπτωσης στην περιοχή, οι προγραμματισμένες για σήμερα το απόγευμα εκδηλώσεις στο πλαίσιο των «Παρχαρίων» 2012 στις παιδικές κατασκηνώσεις της Φύσκας Κιλκίς αναβάλλονται.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Φόρεμα φτιαγμένο από... κρασί!


Η επιστήμη έκανε πάλι το θαύμα της! Αυστραλοί κατάφεραν να κατασκευάσουν ένα φόρεμα μόνο από κρασί, στο οποίο πρόσθεσαν ένα βακτήριο!
Έτσι, μετά την προσθήκη του acetobacterium δημιουργήθηκαν ίνες και από αυτές έφτιαξαν το φόρεμα πάνω σε μοντέλο, με την υφή του να θυμίζει βαμβάκι! Ωστόσο, η συγκεκριμένη ουσία ξεραίνεται και σκίζεται εύκολα με αποτέλεσμα να είναι πιθανός ο κίνδυνος... ατυχήματος!

Θα φορολογηθούν επιτέλους οι πλούσιοι;



Συνέχεια της παλιάς ιστορίας χαρακτηρίζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα ο Χάιντς Ρίχτερ, διαπρεπής γερμανός ιστορικός και άριστος γνώστης της ελληνικής πολιτικής κουλτούρας


Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα, σχολιάζει ο καθηγητής προσθέτοντας ότι αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο είναι να επιχειρήσουν τα δυο πελατειακά κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να κρατήσουν ζωντανό το παλιό σύστημα:

«Έχουν δώσει μεγάλες υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορούν να κρατήσουν. Ως προς αυτό δεν θα έχουν μεγάλη ευχέρεια κινήσεων. Η αναίρεση των μέτρων λιτότητας δεν είναι δυνατή. Αμφιβάλω εάν θα γίνει το αποφασιστικής σημασίας βήμα στην Ελλάδα, να φορολογηθούν δηλαδή οι πλούσιοι».

Δημοσκόπηση της Ifop-Fiducial Αμφιβάλλουν για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ οι πολίτες τεσσάρων χωρών



Αμφιβολίες για το κατά πόσο η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στο ευρώ διατηρούν οι πολίτες τεσσάρων μεγάλων χωρών της ευρωζώνης (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία), σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ifop-Fiducial.

Το 95% των Γάλλων, το 84% των Γερμανών, το 72% των Ισπανών και το 65% των Ιταλών εκτιμούν μάλιστα πως «τα χρήματα που έχουν δοθεί ως δάνεια στην Ελλάδα είναι χαμένα χρήματα», διότι η Αθήνα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα δάνεια.

Το πρώτο ΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου απο την αποκάλυψη για το πλαστό τίτλο του υφυπουργού υγείας Μάριου Σαλμά


Μείζων θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με την αποκάλυψη για το πλαστό τίτλο του νέου υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά, ενώ ήδη στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου εισηγούνται στο Σαμαρά την άμεση απομάκρυνσή του. Βάσει των στοιχείων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Μάριος Σαλμάς

ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Πιάνει πάλι το μικρόφωνο η Εύα Καϊλή


Πιάνει πάλι το μικρόφωνο η Εύα Καϊλή
Την πρόθεσή της να επιστρέψει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εκφράζει η πρώην «ωραία της Βουλής» Εύα Καϊλή, η οποία δεν τα κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. Η κυρία Καϊλή αν και βρίσκεται πρώτη σε σταυρούς μένει εκτός κοινοβουλίου επειδή τη θέση της κατέλαβε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Γι ' αυτό βγαίνει στη γυρά προς αναζήτηση μεροκάματου μαζί με τυς υπόλποιπος πρώην κουρφαίους του ΠΑΣΟΚ. 

Βενιζέλος: Θα παρακολουθούμε και θα παρεμβαίνουμε

Βενιζέλος: Θα παρακολουθούμε και θα παρεμβαίνουμε
Η κρίσιμη διπλωματική προσπάθεια στην οποία αποδύεται η κυβέρνηση για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης δεν εμποδίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ανοίξει και το μέτωπο για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ. Παρακολουθεί και στηρίζει την κυβερνητική στρατηγική. Συνδράμει στους χειρισμούς του επιτελείου της. Ομως, στην παρούσα φάση θεωρείται επείγουσα και η ανάγκη να τεθούν οι βάσεις για την αναγέννηση του κόμματος.

Τώρα- Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ράπανο



Την ώρα που ο υπουργός οικονομικών Β. Ράπανος βρίσκεται στο νοσοκομείο, οι συζητήσεις για την αντικατάστασή του γίνονται, ώρα με την ώρα, όλο και πιο έντονες. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί έως τώρα, είναι πολύ πιθανό ο κ. Ράπανος να μην ορκιστεί.

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στον ΓΑΠ: Γιώργο ήσουν Θεός


Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στον ΓΑΠ: Γιώργο ήσουν Θεός
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από τη στιγμή που ο ίδιος βρέθηκε χωρίς υπουργική καρέκλα και το ΠΑΣΟΚ με 12,3% στις εκλογές

«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ» ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Τα βιβλία που «καίνε» τον Νικολά Σαρκοζί


Τα βιβλία που «καίνε» τον Νικολά Σαρκοζί
Tον μπελά του φαίνεται πως έχει βρει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, αφού κάθε λίγο και λιγάκι ένα νέο βιβλίο έρχεται να αποκαλύψει μυστικά, που ο ίδιος δεν θα ήθελε ποτέ να δουν το φως της δημοσιότητας.