Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ : ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


Σύμφωνα με όσα είπε στο διάγγελμά του ο Κ. Μητσοτάκης, το σχετικό επίδομα θα πάρουν 155.000 μακροχρόνια άνεργοι.

Πέτσας: Το Πάσχα δεν θα επιτρέπονται επισκέψεις στα σπίτια συγγενών και φίλων

Μήνυμα αποδοκιμασίας των φαινομένων σε εκκλησίες στο Κουκάκι και την Κέρκυρα έστειλε ο Στέλιος Πέτσας. «Δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε σπίτια φίλων και συγγενών» το Πάσχα ξεκαθάρισε.

Γεννηματά: Επτά προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης



Η Φώφη Γεννηματά προέβει σε ανακοινώσεις, καθώς ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής.Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής, με την Φώφη Γεννηματά να κάνει ανακοινώσεις.

Το νέο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορονοϊό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Eχουν περάσει 33 μέρες από το πρώτο μήνυμά μου για την πανδημία. Κάνατε θυσίες και κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο για να οργανώσουμε το ΕΣΥ.

Ο Τσίπρας στο Αττικό Νοσοκομείο: "Ήρθα να σας συγχαρώ"

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε τη Δευτέρα στο Αττικό Νοσοκομείο που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.Παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη Δευτέρα το

Κορονοϊός: Στους 99 οι νεκροί στην Ελλάδα - 31 νέα κρούσματα

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας
Αύξηση κρουσμάτων του κορονοϊού κατά 31 ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας το υπουργείο Υγείας. Έχουν χάσει τη ζωή τους 99 άνθρωποι και έχουν καταγραφεί συνολικά στην Ελλάδα 2145 κρούσματα.

ΕΛΓΑ: Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη η πληρωμή 19 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις και ενισχύσεις

Σε έκτακτη πληρωμή καταβολής αποζημιώσεων ύψους 19 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει την Μεγάλη Τετάρτη ο ΕΛΓΑ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Η Όλγα Τρέμη παραιτήθηκε από την ΕΡΤ

Την παραίτησή της από την ΕΡΤ, για προσωπικούς λόγους υπέβαλε η Όλγα Τρέμη, “Προηγήθηκαν οι επικρίσεις προς το πρόσωπό της από τρίτα πρόσωπα

Βοήθεια στο Σπίτι: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 2.909 ατόμων σε 273 δήμους

Αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα αναμένεται να τρέξουν οι ηλεκτρονικές διαδικασίες για την πρόσληψη 2.909 ατόμων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε 273 δήμους της χώρας.

Απαγορεύεται το ψάρεμα σε όλα τα ποτάμια της Κ. Μακεδονίας

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως από την Πέμπτη 23 Απριλίου και μέχρι τις 6 Ιουνίου, απαγορεύεται η αλιεία στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρρους και στα λοιπά ρέοντα ύδατα της Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας.

Mάρκος Μπόλαρης : Κι επειδή κινδυνεύουμε να εμπλακούμε σε κυνήγι μαγισσών...

Καθώς τα μέτρα όταν υπερβαίνουν το "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ", μετατρέπονται
σε απαγορεύσεις κι αστοχούν ...

Κορωνοϊός: Στις 7:30 το απόγευμα το διάγγελμα Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό στις 7:30 απόγευμα με νέο διάγγελμα.Ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του θα αναφερθεί στην τρέχουσα κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Δωρεά μηχανημάτων από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Καστοριάς


Σε δωρεά μηχανημάτων στο νοσοκομείο Καστοριάς προχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, η κοινοβουλευτικό ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ « λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και

Εθελοντές Ηλεκτρολόγοι



Οι Ηλεκτρολόγοι που βρίσκονται εθελοντικά σε αυτή τη λίστα η οποία θα συμπληρώνεται δυναμικά με νέους εθελοντές, δήλωσαν εθελοντικά ότι προσφέρουν άμισθα τις υπηρεσίες τους σε συμπολίτες μας που τις έχουν ανάγκη.

Γιάννης Δραγασάκης: Μεγάλος κίνδυνος νέων ανισοτήτων στην Ευρώπη

Το δίλημμα που έχει μπροστά της η Ευρώπη είναι σαφές: Θα αντιμετωπίσει την κρίση του κορονοϊού με όρους δημοκρατίας και αλληλεγγύης ή με όρους αυταρχισμού και επιβολής;», δήλωσε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Υπό εξέταση επίδομα επιβράβευσης σε αστυνομικούς και μείωση ενοικίου σε φοιτητές

"Οι προτάσεις σχετικά με το επίδομα επιβράβευσης σε αστυνομικούς και σε εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας αξιολογούνται και έπονται ανακοινώσεις" είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Κυριάκος Πιερρακάκης: Στις επόμενες εβδομάδες έτοιμη η τηλεϊατρική για ασθενείς με κορωνοϊό

Τις επόμενες εβδομάδες θα είναι έτοιμο σύστημα τηλεϊατρικής για ασθενείς με κορωνοϊό, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης τόνισε ότι η τηλεϊατρική είναι το επόμενο βήμα στο οποίο προχωρά το υπουργείο και σημείωσε ότι σε αυτό θα

Δημοσκόπηση: Τέλειωσαν τα χρήματα, λέει ένας στους 4 Ελληνες



«Τελείωσαν τα χρήματα μου», αναφέρει το 24% των ερωτώμενων, οι οποίοι #Μένουν στο Σπίτι και συμμετείχαν στην νέα πανελλαδική έρευνα COVID CONTROL, ενώ την ίδια στιγμή το 70% δηλώνει πως ο εγκλεισμός στην οικία του έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία του.