Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Φαρμακερά βέλη Ζωής για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα

zoi-konstantopoulou-ekbiasmosΜε τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας στη Βουλή για το ασφαλιστικό.
Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως υποκριτή, σε ό,τι αφορά τις περικοπές των συντάξεων, τον κατηγόρησε ότι πανηγυρίζει γιατί θα

Στ.Θεοδωράκης : Καταργείστε τις στρατιές των συμβούλων και το ψηφίζουμε

Σας φέρνω ένα μήνυμα από τους αγρότες της Ηλείας κύριοι της κυβέρνησης: Σταματήστε να τους κοροϊδεύετε και πείτε τους την αλήθεια. Οι αγρότες δεν είναι στην εποχή της ασπρόμαυρης τηλεόρασης όπως ίσως νομίζετε. Γιατί είδα μερικούς βουλευτές σας 

Κουτσούμπας: Η σφαγή στο ασφαλιστικό ήταν προσχεδιασμένο έγκλημα

Την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ στο σχέδιο της κυβέρνησης για την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οπως υποστήριξε το σχέδιο Κατρούγκαλου δεν διορθώνεται, δεν παίρνει τροποποιήσεις και ότι πρέπει να αποσυρθεί εδώ και τώρα.

Γεννηματά: Βάλτε τις προτάσεις σας στο καλάθι των αχρήστων -Πάρτε πίσω το σχέδιο τώρα

Για απύθμενο θράσος και αλαζονεία κατηγόρησε η Φώφη Γεννηματά τον πρωθυπουργό, κάνοντας κατά μέτωπον επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στη Βουλή για το Ασφαλιστικό.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε «δεν συναινούμε πάρτε το σχέδιο πίσω τώρα», ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να

Αγρια σύγκρουση - Τσίπρας: Καταρρέουν τα Ταμεία - Μητσοτάκης: Αποτύχατε

Αγρια σύγκρουση με το «καλημέρα» μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντήλλαξαν βαριές κατηγορίες.
Ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσίασε στοιχεία για την κατάσταση στο ασφαλιστικό στην

Εξηγήσεις για Σπίρτζη και τις εργολαβίες του ΟΛΠ ζητεί από Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα όσα αποκαλύπτει  έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης περί κυκλώματος εργολάβων που λυμαινόταν έργα του ΟΛΠ με εμπλοκή του Χρήστου  Σπίρτζη, ζητεί το ΠΑΣΟΚ.   
Σε ερώτησή τους οι βουλευτές του κόμματος Βασίλης

Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας γιορτάζει την ωμή εξουσία και υποτιμά την κοινωνία

Την "γιορτή" του ΣΥΡΙΖΑ στο γήπεδο Ταε κβο ντο για τη συμπλήρωση ενός έτους στη διακυβέρνηση της χώρας δεν άφησε ασχολίαστη η Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Σε άρθρο του στο "Βήμα", ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τη χαρακτηρίζει ως "γιορτή της ωμής εξουσίας" και τονίζει ότι "υποτιμά τραγικά ο κ. Τσίπρας

Ζωή: «Αλέξη, θα κριθείς από τη Δικαιοσύνη και το λαό για την προδοσία»

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό κείμενο η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε τον ένα χρόνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, απειλώντας ευθέως τους πρώην συντρόφους της ότι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. 
"Για τα ατοπήματά τους, οι νεομνημονιακοί

Γιατί αναβαθμίστηκε η Φωτεινή Αραμπατζή στο εσωτερικό της ΝΔ -Ανέλαβε τον τομέα τουρισμού


Γιατί αναβαθμίστηκε η Φωτεινή Αραμπατζή στο εσωτερικό της ΝΔ -Ανέλαβε τον τομέα τουρισμούΕξαιρετικά εργατική απεδείχθη η βουλευτής Σερρών της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία αναβαθμίζεται στο εσωτερικό του κόμματος, μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαμηλών τόνων, μακριά από τις εσωκομματικές ίντριγκες, η όμορφη πρώην δημοσιογράφος

ΠΑΣΟΚ: Ζήτησαν καταυλισμό μεγέθους Λαμίας, μετά Θεσσονίκης, ίσως και ...Βομβάης

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις φήμες για δημιουργία στη χώρα χώρου φιλοξενίας 400.000 προσφύγων.
«Η χώρα ζητά συνεχώς παρατάσεις για τη δημιουργία hot spots. Βέβαια, ο Πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του τον Δεκέμβριο και μας ανακοίνωσε ότι η χώρα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της. Αυτή η

Φραστική επίθεση σε βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκε στα μπλόκα αγροτών

«Προδότες, κοπρίτες, είστε ίδιοι με τους άλλους, τελειώσατε». Αυτές οι μερικές από τις φραστικές επιθέσεις που δέχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν στο μπλόκο της Ημαθίας.
«Ψηφίστε και θα περάσετε καλά, θα τα πούμε, εδώ είμαστε» φώναζαν οι αγανακτισμένοι αγρότες.

Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ η Ντόρα Μπακογιάννη

Στη θέση της αντιπροέδρου της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο συμβούλιο της Ευρώπης επανεξελέγη η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η βουλευτής της Ν.Δ. και συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας του

Τσίπρας-Μητσοτάκης: Για το Ασφαλιστικό η πρώτη σύγκρουση στη Βουλή

Την πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση θα έχουν στις 6.30 το απόγευμα πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για το Ασφαλιστικό την οποία προκάλεσε η κυβέρνηση.

Αγρότες: Δεν πάμε στον Τσίπρα -Ψεύτες και κλέφτες δεν μας έχει πει κανείς


Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΕπιμένουν στη σκληρή τους γραμμή οι αγρότες και λένε «όχι» στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για συνομιλίες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ηδη στη μία από τις δύο κρίσιμες συνεδριάσεις, αυτή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, αποχώρησαν οι αγρότες των Τεμπών και επιστρέφουν στα μπλόκα.

Le Monde: Η Κομισιόν εξετάζει αύριο την «έξωση» της Ελλάδας από τη Σένγκεν

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOCΓια «έξωση» της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν κάνει λόγω η γαλλική εφημερίδα le Monde.
Σε άρθρο της αναφέρει πως το Κολέγιο των Επιτρόπων αναμένεται να εξετάσει αύριο σχέδιο διετούς αναστολής της συνθήκης Σένγκεν της χώρας μας. Αν συμβεί αυτό ανοίγει πλέον ο δρόμος για τον,

Γεννηματά: Να γίνει εξεταστική από την είσοδο στην ΟΝΕ έως σήμερα

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ερευνήσει, την πορεία της οικονομίας στην χώρα μας, από την είσοδο της  στην ΟΝΕ έως και σήμερα, ζητά η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επιστολή της στους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων του

Tου Λευτέρη Καρχιμάκη : Για μια νέα Αριστερά

Σήμερα παρατηρούμε το εξής οξύμωρο, την στιγμή που λαμβάνει χώρα η πιο καταστροφική επίθεση στην ιστορία της μεταπολίτευσης στο κοινωνικό κράτος,την εργασία και σε λαϊκά κεκτημένα δεκαετιών, η αριστερά αδυνατεί να προβάλλει  ως μια πειστική εναλλακτική και πόλος συσπείρωσης των πληττόμενων κοινωνικών ομάδων.

Η Ζωή «γαζώνει» όλο τον ΣΥΡΙΖΑ: Προδότης Εφιάλτης ο Αλέξης Τσίπρας, η Αυγή εκτελεί συμβόλαια

Με ένα πύρινο άρθρο στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «πυροβολεί» όλο τον ΣΥΡΙΖΑ: Από τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον Νίκο Φίλη και από τον Γιώργο Κατρούγκαλο μέχρι τον Νίκο Βούτση και την εφημερίδα «Αυγή».