Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Τι αρμοδιότητες ανατέθηκαν σε κάθε μέλος

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον ΤσίπραΣτη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, το όργανο κατέληξε στον καταμερισμό βασικών αρμοδιοτήτων των μελών του. 
Ο καταμερισμός έχει ως εξής:

Μητσοτάκης: Οι εκλογές ο μόνος τρόπος να μην κυρωθεί από τη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών

Δυστυχώς, καθώς προχωράει η διαδικασία παράγονται ολοένα και περισσότερα τετελεσμένα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Με Κουέστα η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Εκτός ο Δεληζήσης



Την προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (19:00) ολοκλήρωσε σήμερα η ομάδα του Άρη.

Aεροδιακομιδή γυναίκας από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Aεροδιακομιδή γυναίκας από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη
Μια γυναίκα νεαρής ηλικίας από το Πολύκαστρο Κιλκίς, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ευρωεκλογές: Οι επικεφαλής υποψήφιοι

Ευρωεκλογές: Οι επικεφαλής υποψήφιοι | tovima.grTις επόμενες εβδομάδες θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι επικεφαλής υποψήφιοι των ευρωπαϊκών κομμάτων στις Ευρωεκλογές. Μια ματιά στους υποψηφίους. Ποια είναι τα δυνατά τους σημεία και που υστερούν.

Ευάγγελος Βενιζέλος : Μερική επέκταση εκτός Αιγαίου σημαίνει αποδοχή του τουρκικού επιχειρήματος

Αποδοχή του τουρκικού επιχειρήματος περί ειδικών συνθηκών στο Αιγαίο και της τουρκικής πρακτικής σημαίνει η μερική επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης, προειδοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επέκταση αιγιαλίτιδας ζώνης εξήγγειλε ο Κοτζιάς -Αντιδρά η αντιπολίτευση

Απερχόμενος από το υπουργείο Εξωτερικών, ο Νίκος Κοτζιάς προανήγγειλε την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης, μία ανακοίνωση που προκαλεί ήδη αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Κιλκίς: Συνελήφθη 49χρονος για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Αποτέλεσμα εικόνας για Κιλκίς: Συνελήφθη 49χρονος για παράνομη μεταφορά μεταναστών
Στο πλαίσιο διαρκών αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, 49χρονος Έλληνας, για μεταφορά

Παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Εξωτερικών από Κοτζιά και Τσίπρα

Παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Εξωτερικών από Κοτζιά και ΤσίπραΣτο υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τελετή παράδοσης-παραλαβής, μετά την παραίτηση του πρώην υπουργού Νίκου Κοτζιά.
Προηγήθηκε, ενώπιον του Προέδρου της

Έρχεται ο "Ορέστης" - Καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

Έρχεται ο &quot?Ορέστης&quot? - Καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίαςΑλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΟΡΑ ΦΩΝΗΣΑΙ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣΠέραν του ότι όλα δείχνουν πως οι 80 ψήφοι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών συγκεντρώθηκαν με μη δημοκρατικό τρόπο, στην κυβέρνηση εμφανίστηκε και πάλι η διγλωσσία.
Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση χαιρέτισαν την απόφαση της σκοπιανής Βουλής, όμως ο Καμμένος την κατήγγειλε ως προϊόν συναλλαγής και

Σήμερα και αύριο η "22η Γιορτή Κάστανου" στη Γρίβα Κιλκίς

Σήμερα και αύριο, 20 & 21 Οκτωβρίου, πραγματοποιούνται στο Κιλκίς οι φετινές εκδηλώσεις για τη «22η γιορτή του Κάστανου».Οι εκδηλώσεις, που θα γίνουν στο χωριό Γρίβα και διοργανώνονται από το Τοπικό Συμβούλιο, τον τοπικό Σύλλογο

Ζάεφ: Είναι μια ιστορική ημέρα για την χώρα μας

Είναι μια ιστορική ημέρα για την χώρα μας. Μαζί γράψαμε ιστορία, δήλωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ μετά την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο όπου εγκρίθηκε η πρόταση για τη συνταγματική αναθεώρηση της γείτονος.