Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: "Όχι" ιδιωτικών κλινικών στη διάθεση κλινών - Με επίταξη έχει προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας

 

Αρνούνται οι κλινικάρχες να διαθέσουν 200 κλίνες εθελοντικά για νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό μετά το τελεσίγραφο του Υπ. Υγείας, το οποίο είχε προειδοποιήσει πως αν δεν το κάνουν θα προβεί σε επίταξη.

«Βόμβα» από Κεγκέρογλου: Το 2022 οι εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ

Σε μία τοποθέτηση «βόμβα» προχώρησε νωρίτερα το απόγευμα ο γραμματέας της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής της εκλογής ηγεσίας του κόμματος.

Απόστολος Τζιτζικώστας: Προφανές ότι έπρεπε να ληφθούν νωρίτερα τα μέτρα στη Θεσσαλονίκη

Δραματική είναι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, με τα νοσοκομεία της περιοχής να βρίσκονται στα όριά τους και τις ΜΕΘ να είναι γεμάτες από ασθενείς με Covid-19.

Κορωνοϊός : Μεγάλη η διασπορά σε όλη τη χώρα – Εννέα περιοχές με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων

Νέα δεδομένα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα δημιουργεί ο ανησυχητικά υψηλός αριθμός των κρουσμάτων που ανακοίνωσε

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας

Τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, αναφορικά με τα νέα μέτρα περιορισμού σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Κορονοϊός: Νέο σοκ με 3.227 νέα κρούσματα και 59 νεκρούς - Αρνητικό ρεκόρ με 499 διασωληνωμένους

Ανακοινώθηκαν τα τελευταία στοιχεία σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύλληψη 27χρονου με την κατηγορία της συμμετοχής στον ISIS

Τη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα από τη Συρία ανακοίνωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους.

Τηλεκπαίδευση - Ηλεία: Παιδιά χωρίς ίντερνετ παλεύουν να κάνουν μάθημα σε αυλή καφενείου

Οι εικόνες ντροπής σε χωριό της Ηλείας δείχνουν, αν μη τι άλλο, ότι η τηλεκπαίδευση στην Ελλάδα κινείται με δύο ταχύτητες

Κυβέρνηση: Ξεχάστε το κοινωνικό μέρισμα

Μόνο οι δικαιούχοι ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα λάβουν μια επιπλέον εφάπαξ οικονομική ενίσχυση, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών,

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

 

Tηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο είχε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Λινού :Φοβάμαι ιδιαίτερα για τη Βόρεια Ελλάδα - Τι προτείνει

"Ιδιαίτερα για τη Βόρεια Ελλάδα φοβάμαι πιο πολύ, παρότι δεν ξέρουμε αν υπάρχει διασπορά παράλληλη και πόσο έντονη και σε άλλες περιοχές της χώρας.

«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Από τα τεστ που δεν έγιναν στα εμβόλια που πρέπει να γίνουν. Η ώρα της αυτοδιοίκησης για την επόμενη μέρα»

H Κεντρική Μακεδονία και κυρίως η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε κατάσταση ενός «υγειονομικού πολέμου» που δεν έχει άμεσο τέλος.

Σταϊκούρας: Διπλάσια ενίσχυση τον Δεκέμβριο για 482.335 δικαιούχους - Όλα τα μέτρα στήριξης

Τα μέτρα ενίσχυσης για επιχειρήσεις και εργαζομένους που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Κορονοϊός: Θετικός ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Έχει ήπια συμπτώματα και αρχικά εισήχθη σε απλή κλίνη COVID.