Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Έντονη αντίδραση του Γ. Παπανδρέου για δημοσίευμα.


Στη διάψευση δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει διακοπές στα Χανιά μέσα στη "χλιδή", προχώρησε την Παρασκευή, ο πρώην Πρωθυπουργός.
Ο κ. Παπανδρέου με ανακοίνωση του γραφείο του τονίζει ότι το δημοσίευμα ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα και.

Super League:"Προσωρινές άδειες"



Την απόφαση να ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς να δώσουν ειδικές προσωρινές άδειες στις ομάδες που δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, έλαβε η Super League.
Συγκεκριμένα, βάσει της απόφασης της διοργανώτριας Αρχής, η ΕΠΟ καλείται να εκδώσει δελτία στους παίκτες με τους οποίους έχουν συμφωνήσει οι ομάδες, με ισχύ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Στη συνέχεια την ΕΕΑ θα πρέπει να επιτρέψει τη συμμετοχή τους

Ομολόγησε 30 φόνους και πήγε φυλακή-Δεν είχε κάνει κανέναν, ήταν απλώς μυθομανής!

Ο 62χρονος Σουηδός Τόμας Κουίκ φυλακίστηκε
γιατί ομολόγησε ότι στο διάστημα 1975 -1985 διέπραξε 30 δολοφονίες, περιγράφοντάς τες μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Χρόνια μετά, όμως, αποδεικνύεται ότι η ομολογία του δεν ήταν παρά... αποκύημα της φαντασίας του και αυτός ένας απλός μυθομανής, που τζάμπα έμεινε τόσα χρόνια στη φυλακή. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται ότι οι δολοφόνοι των 30 θυμάτων εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, προκαλώντας αναστάτωση στην Αστυνομία και στην κοινή γνώμη της Σουηδίας.

Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Φράγμα Θέρμης

Ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά
δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ όλης της ύλης, για να στηθεί ένα γλέντι όπως παλιά και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του.
Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Φράγμα της Θέρμης για μια μοναδική συναυλία.

Μαζί του οι

ΦΩΤΟ: Τα... σπάσανε παρέα Κανάκης- Βίσση στην Χαλκιδική!

Την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα συνεχίζει.
η Άννα Βίσση, δεν παύει όμως να χρειάζεται και τα μικρά διαλείμματα για να χαλαρώσει από το φορτωμένο της πρόγραμμα. Η τραγουδίστρια πέρασε από την Χαλκιδική όπου συνάντησε τον Αντώνη Κανάκη στο beach bar που διατηρεί ο παρουσιαστής εκεί.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο χαρακτήρας μας εξαρτάται από την ώρα που γεννηθήκαμε!


Η ώρα γέννησής μας είναι σημαντική, αφού προσδιορίζει την προσωπικότητά μας, τις επιδιώξεις μας, τους στόχους μας και κατά κάποιον τρόπο την τύχη μας...


Αν έχετε γεννηθεί από τις 00.00 τα μεσάνυχτα έως τις 12.00 το μεσημέρι: Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που παίρνουν την ζωή τους στα χέρια τους. Δεν επιδιώκετε να αποκτήσετε συναναστροφές για να θριαμβεύσετε. Ειδικότερα αν έχετε γεννηθεί από τις 6.00 το πρωί ως τις 12.00 το

Χρωστάτε στο κράτος; Εξοφλήστε σε 48 δόσεις από 100 ευρώ

Έτσι έρχονται ρυθμίσεις πολύ ευνοϊκότερες από τις υπάρχουσες που προβλέπουν εκπτώσεις σε πρόστιμα και προσαυξήσεις αλλά και πολλές και μικρές δόσεις. Με σχετική εγκύκλιο, αλλάζουν παλαιότερες διατάξεις και δίδεται η δυνατότητα εξόφλησης σε 45 δόσεις, με μείωση των προσαυξήσεων ως και

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ...

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μεγάλος προβλέπεται ο ανταγωνισμός για τις σχολές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς οι υποψήφιοι  λαμβάνουν πλέον πολύ σοβαρά υπόψη τους και το κόστος διαμονής μακριά από το τόπο διαμονής τους
Άνοδος αναμένεται στην πλειονότητα των σχολών που εντάσσονται στο 1ο επιστημονικό πεδίο (Νομικές, Φιλολογικές, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικές ), ενώ αντίθετα τα ξενόγλωσσα τμήματα θα

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ...

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν την αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων λόγω οικονομικής κρίσης : τα ελληνικά νοικοκυριά στρέφονται προς τα όσπρια και το ρύζι.
Έτσι, αύξηση των εσόδων και βελτιωμένη αποδοτικότητα κατέγραψαν το 2011, ως σύνολο, σύμφωνα με τα εταιρικά τους αποτελέσματα, οι μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες τυποποίησης ρυζιού και οσπρίων, καθώς αύξησαν τον όγκο παραγωγής τους και ενισχύθηκε η ζήτηση προϊόντων τους στην εγχώρια αγορά.

Πολιτική ανοησία η φοβικό σύνδρομο;...




kourdistoportocali
Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας (και ο ΣΥΡΙΖΑ) αντί να ωριμάζει πολιτικά, σε μια κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία, εκτίθεται με τις παιδαριώδεις συμπεριφορές του.
Πάρτε παράδειγμα το «μυστικό» ραντεβού με τον Ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες.
Μια αυτονόητη συνάντηση με
τον ηγέτη ενός κράτους που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γειτονιά μας έλαβε διαστάσεις Κώδικα Ντα Βίντσι.

Tι σκέφτεται ο Βαγγέλης;



Το κλίμα στην κυβέρνηση φαίνεται πως άλλαξε και η άποψη να μην υπάρξει συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, ώστε να μην αναδειχθούν διαφωνίες που θα δυσκόλευαν τον Αντώνη Σαμαρά, υποχωρεί από χθες, όπως γράφει ο Μικροπολιτικός στα Νέα.
Σύμφωνα με τη στήλη, η αφετηρία της αλλαγής βρίσκεται στην Ουρανούπολη, όπου παραθερίζει ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μελετά το ενδεχόμενο να ζητήσει την τριμερή

"Αποχετευτικό" σύστημα



Αμερικανοί και Νορβηγοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα άγνωστο μέχρι τώρα δίκτυο αγγείων- αγωγών, που η αποκλειστική δουλειά του είναι να αποβάλει γρήγορα τις τοξικές και άχρηστες ουσίες από τον εγκέφαλο, μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο μέρος από το αμυλοειδές- βήτα, ένα πεπτίδιο που συσσωρεύεται στον εγκέφαλο των ασθενών με Αλτσχάιμερ.
Το εν λόγω «σκιώδες» σύστημα, που περιβάλλει τα εγκεφαλικά

ALPHA BANK : ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ 2103

Συνδεδεμένο με την πορεία των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού, είναι το ύψος των συντάξεων και των μισθών στον δημόσιο τομέα, όπως επισημαίνει στο εβδομαδιαίο δελτίο της η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank και σημειώνει.. ότι υπό τις παρούσες συνθήκες κάτι τέτοιο εμφανίζεται αναγκαίο. Παράλληλα, σημειώνει ότι δύο μονάδες του ΑΕΠ είναι η επίπτωση που υπάρχει για το πρώτο εξάμηνο του έτους, από τη συρρίκνωση

GOLDMAN SACHS : Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ


Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τρίτο πακέτο στήριξης, καθώς της έχουν διατεθεί ήδη αρκετά κεφάλαια, επισημαίνει σε νέα ανάλυσή του ο αμερικανικός οίκος Goldman Sachs, αντικρούοντας όσους υποστηρίζουν πως η χώρα. κινδυνεύει άμεσα με χρεοκοπία.
Σύμφωνα με την Goldman Sachs, τα κεφάλαια που έχει να λαμβάνει η χώρα από το τρέχον πακέτο στήριξης της χώρας αρκούν για την κάλυψη των υποχρεώσεών της και την αποτροπή του κινδύνου

Κύπρος: Θετική εξέλιξη θα ήταν για την Κύπρο νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους



Θετική εξέλιξη για την κυπριακή οικονομία θα αποτελέσει ενδεχόμενο νέο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, εκτιμούν τα κυπριακά κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ. 

Σχολιάζοντας τα σενάρια για ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους συνολικού ύψους 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, ο οικονομολόγος βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Μάριος Μαυρίδης, δήλωσε στην τηλεόραση του ΡΙΚ ότι οποιαδήποτε εξέλιξη μειώνει το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα θα έχει ευεργετικές επιπτώσεις για τις Τράπεζες της Κύπρου. 

Ζητά ισχυρότερη κοινοτική εποπτεία.Η Μέρκελ στηρίζει τη δέσμευση Ντράγκι «να γίνει το παν για το ευρώ»


Η Μέρκελ, σε επίσημη επίσκεψη στην Οττάβα, εξήρε τον Καναδά ως πρότυπο «οικονομίας που δεν ζει με δανεικά»
Την στήριξη του Βερολίνου στη δέσμευση της ΕΚΤ πως πρέπει να γίνει «το παν για τη σωτηρία του ευρώ» εξέφρασε η Άνγκελα Μέρκελ, τασσόμενη επίσης υπέρ της ενίσχυσης της Κομισιόν και της αυστηροποίησης του κοινοτικού ελέγχου σε χώρες μέλη με υπέρογκο χρέος και παραβίαση των δημοσιονομικών.

Ο χρόνος για την επιτακτική πορεία προς την πολιτική ένωση «τελειώνει», υπογράμμισε η καγκελάριος σε δηλώσεις της με τον Καναδό πρωθυπουργό Στέφεν Χάρπερ την Πέμπτη. Από την πλευρά του ο Χάρπερ δήλωσε πεπεισμένος πως η Ευρώπη θα υπερβεί την κρίση, προχωρώντας στα «επιπλέον βήματα που χρειάζεται να γίνουν».

Ο γερμανικός πολιτικός κόσμος για το ενδεχόμενο της επιμήκυνσης



Σκεπτικισμό εκφράζουν πολλοί Γερμανοί πολιτικοί για το ελληνικό αίτημα σχετικά με τη χρονική παράταση στην εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας. 

«Δεν βλέπω αυτήν τη στιγμή καμία πιθανότητα να δώσουμε στους Έλληνες ακόμη μία χρονική παράταση, προκειμένου να υλοποιήσουν τις μεταρρυθμίσεις» δηλώνει στην εφημερίδα «Berliner Zeitung» ο Στέφαν Μίλερ, στέλεχος των συγκυβερνώντων Βαυαρών χριστιανοκοινωνιστών. Ο Βαυαρός πολιτικός υποστηρίζει ότι μέχρι στιγμής δεν βλέπει τη θέληση της Αθήνας να τηρήσει τις συμφωνίες με τους δανειστές της.

Κοινή γραμμή ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για τα... δάση



Νέο «μέτωπο» ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ προέκυψε χθες, με αφορμή την απόφαση μεταφοράς της Ειδικής Γραμματείας Δασών από το υπουργείο Περιβάλλοντος, πίσω στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Με αισιοδοξία ο Σαμαράς στην Ευρώπη για τις κρίσιμες συναντήσεις με Μέρκελ - Ολάντ Στόχος του να διαμηνύσει προς όλους ότι η Ελλάδα «δεν είναι παρίας»


Με αισιοδοξία ο Σαμαράς στην Ευρώπη για τις κρίσιμες συναντήσεις με Μέρκελ - Ολάντ

Με στόχο να αποδείξει ότι η Ελλάδα δεν είναι παρίας της Ευρώπης αλλά έχει τη βούληση και την αποφασιστικότητα να δείξει δείγματα γραφής άμεσα ετοιμάζεται ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς για τις καθοριστικές συναντήσεις του την επόμενη εβδομάδα σε Βερολίνο και Παρίσι. 

Η επιχειρηματολογία περί μιας κυβέρνησης αποφασισμένης να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που ζητάνε οι πιστωτές και να λάβει τα αναγκαία μέτρα, όπως το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, το οποίο όμως ακόμα δεν έχει «κλειδώσει», αποτελεί το ισχυρό όπλο στις συζητήσεις που αναμένεται να έχει ο κ. Σαμαράς, ελπίζοντας σε μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα στο… δώρο της πολυπόθητης επιμήκυνσης του χρόνου της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Η ρητορική περί εξόδου από ευρώ προκαλεί κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ



Η ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ και αναπαραγωγή από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ρητορικής περί χρεοκοπίας της Ελλάδας και επανόδου στη δραχμή προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που κατηγορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως ευαγγελίζονται την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Η νέα ελληνική μετανάστευση στη Γερμανία


«Κρίση και μετανάστευση. Η νέα ελληνική μετανάστευση στη Γερμανία» είναι ο τίτλος του αφιερώματος του τριμηνιαίου περιοδικού που εκδίδει το πολιτικό ίδρυμα των Πρασίνων Χάινριχ Μπελ.
Υπεύθυνη της έκδοσης είναι η κοινωνιολόγος Ηλέκτρα Πασχάλη. Η 29χρονη επιστήμονας ολοκληρώνει το διδακτορικό της και παράλληλα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου. Η Ηλέκτρα Πασχάλη γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει νέα ελληνική μετανάστευση μιας και βρίσκεται μόλις έξι χρόνια στη γερμανική πρωτεύουσα.

Γ. Χατζημαρκάκης: «Η Γερμανία γυρεύει ενόχους και η Ελλάδα είναι το θύμα»


Γ. Χατζημαρκάκης: «Η Γερμανία γυρεύει ενόχους και η Ελλάδα είναι το θύμα»

«Η Γερμανία γυρεύει έναν ένοχο, κάποιον που μπορεί να τιμωρήσει και η Ελλάδα είναι το θύμα», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης και ζήτησε από τα άλλα κράτη - μέλη της ευρωζώνης να σηκώσουν φωνή απέναντι στη Γερμανία.

Τηλεφωνική επαφή Βενιζέλου - Κουβέλη


Τηλεφωνική επαφή Βενιζέλου - Κουβέλη

Σε πυρετό διαβουλεύσεων βρίσκονται οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση πριν τα κρίσιμα ραντεβού που θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, την Τετάρτη 22 Αυγούστου στην Αθήνα, τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο και τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι. 

Αναλογικό σήμα τέλος και για τα κρατικά κανάλια!


Από την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012 διακόπτεται η αναλογική μετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3 από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττού, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ, η ψηφιακή μετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ1, της ΕΤ3, της ΕΡΤHD και πέντε ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΑ (NET FM, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ ΣΠΟΡ και Kosmos) από τον Υμηττό συνεχίζεται κανονικά από τον δίαυλο 52 (722 MHz).

Στοπ στα επί πιστώσει φάρμακα και στο Κιλκίς;

Την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ πανελλαδικά, από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου προτείνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, μαζί μ` αυτούς της Θεσσαλονίκης, της Ημαθίας, της Πιερίας και της Χαλκιδικής.

Όργια στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πάρτι οργίων έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό σύμφωνα με αποκαλύψεις ενός Βρετανού αθλητή που είχε εμπειρία με δύο Ουκρανές!

Αρκετά είχαν ακουστεί κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων σχετικά με το τι συμβαίνει στο Ολυμπιακό Χωριό. Ένας Βρετανός αθλητής μάλιστα επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς τόσο της Χόουπ Σόλο, όσο και της Σόνα Μάλιν.
"Τις πρώτες ημέρες οι αθλητές από διάφορες χώρες γνωρίζονται μεταξύ τους και ανταλλάσσουν pins ή εμφανίσεις. Όσο περνούν οι μέρες ξεκινάς με το να

Ποδόσφαιρο: Απέκτησε Μπεζέρα η Βέροια

Μτεγγραφική στροφή 180 μοιρών έκανε η Βέροια, καθώς αντί για τον Γουέιν Τόμας, προχώρησε στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Έβερτον Σάντος Μπεζέρα για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Everton Santos Bezerra για 2 χρόνια» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της «βασίλισσας» του Βορρά.