Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Μαραντζίδης: «Γατάκια» ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στο ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαραντζίδης:
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ως κοινό υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής.

Κλήρωση Τζόκερ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Αποτέλεσμα εικόνας για τζοκερΠραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 1913] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (1913) είναι οι εξής:

Ξεκινά την Κυριακή η 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των Κινήσεων Πολιτών

Αποτέλεσμα εικόνας για Κινήσεων ΠολιτώνΤην τρίτη τους Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, θα πραγματοποιήσουν, την προσεχή Κυριακή, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία.
Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία συγκροτήθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2015, από τριάντα στελέχη πολιτικών κινήσεων

Βενιζέλος: Η χώρα χρειάζεται επειγόντως εκλογές

«Η χώρα χρειάζεται επειγόντως εκλογές και άλλη κυβέρνηση και όχι δήθεν συνταγματικές συναινέσεις με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ από την οποία εξαρτάται αριθμητικά η αναθεωρητική διαδικασία στην παρούσα Βουλή» υπογραμμίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του.
Η κρίση δεν είναι συνταγματική αλλά οικονομική και κοινωνική, προσθέτει,

Ανοίγει εντός των ημερών η πλατφόρμα για ρύθμιση αγροτικών χρεών

undefined
Θέμα ημερών είναι, σύμφωνα με τον ειδικό διαχειριστή Φώτη Κουρμούση που μίλησε στην ΕΡΤ, να ανοίξει η πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών που απευθύνεται σε αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς.

Άννα Διαμαντοπούλου : Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι



Στα 60 χρόνια της λειτουργίας του και μέσα από πολλές κρίσεις, το ευρωπαϊκό εγχείρημα εξελίχθηκε σε κάτι μοναδικό, διασφαλίζοντας με συναινετικές πολιτικές την ειρήνη, τη δημοκρατία και την ευημερία στη ματωμένη ήπειρο του προηγούμενου αιώνα.

Συνεχίζεται η εκστρατεία "Εμβολιάζω 2" του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

32256253 2149980558361651 8802112590672035840 n
Με το σύνθημα "Για δεύτερη χρονιά θα αφήσουμε τα γραφεία και τα ιατρεία και θα βρεθούμε σε δρόμους και πλατείες, σχολεία και συλλόγους ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα γύρω από τα εμβόλια και την προστασία της κοινωνίας από την άγνοια και την

Φορώντας μάσκα του Ιβάν Σαββίδη πανηγύρισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τη νίκη τους

Φορώντας μάσκα του Ιβάν Σαββίδη πανηγύρισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τη νίκη τους [εικόνες]Φορώντας μάσκες του Ιβάν Σαββίδη πανηγυρίσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το Κύπελλο. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μόλις ολοκληρώθηκε ο τελικός  φόρεσαν τις μάσκες και πανηγύρισαν με τον κόσμο τους.